Ridningen i tisdags!

På ridningen i tisdags hade jag Trocadero, vi red mycket skänkelvikningar och fortsatte jobba öppna och slutor. Ibörjan var han lite bråkig, spec i skänkelvikningarna, han ställde sig två gånger skit högt! Han stod typ rakt upp!

När vi börja rida övningen så hade han lugnat ner sig och blev jätte fin! Han fick verkligen det där suget! Här är lite bilder :)
/Lisa




Fredag

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte varit hemma...
I onsdags var jag i Göteborg och plåta hela dagen och igår var jag på grönan och såg Adrian Lux!
Lovar att blogga om ridnngen när jag kommer hem från skolan idag!



Lite saker framöver..

1 juni - Grillkväll på Veda
2 juni - Gröna lund med stallvärdinnorna, Malin och Magnus
6 juni - RSC Final, hopp och dressyr
7 juni - Ponnycup final dressyr (?)
14 juni - Sommarlov!!!!!!




Ridningen

I tisdags red vi dressyr för Magnus. Först hade jag Tip Top, men det blev ändrat så fick Robban. 20-25 min innan vi skulle rida fick jag byta IGEN, fast denna gång till Brownie!!

Lektionen var iaf asnajs! Vi red volter, öppnor, slutor, skänkelvikning, skritt-galopp, öka och minska volten och massa mer.
Brownie va så sjuuuuuuukt fin!! Han gick asbra och gjorde grymma skänkelvikningar, öppnor, slutor mm. I galoppfattningarna va han skitduktig, han svarade direkt in i galopp och var sååå fin. Han lyssnade på spöt och bockade inte en enda gång under hela lektionen. I slutet gjorde han superfina ökningar också och allt va så jävla bra! Allt satt verkligen! SKITDUKTIG va han och jag hoppas verkligen jag får fortsätta med honom!
/Carro

Här är ngra bilder från dagen..




Hej

Är så sjukt trött på hur alla behandlar varandra med taskiga ord och kommentarer. Sånt man verkligen inte trodde om varandra. Orkar inte blogga idag. Bloggar imorgon.
/Carro




Tisdag

Hej!
Idag är jag ledig från skolan då jag är klar med allt arbete i de ämnena vi har idag! Jag och pappa ska snart åka och fixa med mitt pass eller visum eller vad det nu var, det är iaf något som måste fixas innan Tokyo.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik samt kollar runt lite på datorn, ska nog ta tag i min allra sista uppgift så är jag helt klar sen! I kväll är det ridning, jobbar först som stallvärdinna och sen är det ridning, hoppas jag får Tip Top igen! :) 
 



Uppdatering

Hej!
Idag har jag inte bloggat ett piss men har typ varit borta hela dagen. Vi var i centrum och jag klippte mig som ser kaos ut nu :) så jävla fult så vill bara gråta typ.. Sen handlade vi lite kläder och sånt.

Har inte så mycket att skriva om.. Ni får lite random bilder ist.
/Carro




Söndag

Godmorgon!
Visningen blev lite sen igår så var klar vid typ halv 11. Nu sitter jag i bilen påväg till stallet för att jobba, så sjukt trött...

Vet inte hur uppdateringen blir idag då vi ska bort på middag efter men bloggar om jag kan!
/Lisa




Dagen

Hallå och sorry för dålig uppdatering idag.

Kl 1 hade jag teori. Första gruppen sadlade och tränsade och de 3 sista satt upp och av. Lånade Jane, Chicco och Colleen till det. Så himla snälla och duktiga!!

Efter teorin åkte jag hem, sen handlade jag och mamma lite mat och sånt och sen dess har jag bara varit hemma och gjort ingenting.

Imorgon ska jag typ klippa mig och handla lite på typ stinsen eller täby. Får se men klippa mig måste jag iaf!
Vi hörs imorgon!

Här är en gullig bild från idag på Chicco. Hahah mitt ben ser cp ut men det är med barnens läder..
/Carro




Lördag!

Hej!
Blev ingen ridning för mig igår då jag var på en plåtning som drog ut på tiden...

Idag ska jag gå visning! Vi har Call time klockan 13 så måste snart åka, själva visningen är sen klockan 20:00. Vet inte om jag kommer kunna uppdatera ngt under dagen men kan försöka!

Självklart är det fint väder när man ska jobba och vara inne hela dagen...
/Lisa




Lördag

Hej!
Har precis vaknat.. Iaf, idag har jag teori på Veda. Första gruppen ska sadla/tränsa och de 3 andra ska sitta upp och av så ska pyssla ihop så jag har någon duktig ponny att ha teorin på. ;)

Sen efter vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Typ bara hem och chilla hela dagen...

Men aa, kanske uppdaterar lite från stallet eller något men annars hörs vi senare!
/Carro




Hoppspecial

Idag på hoppspecialen red jag Pandora! Inte hoppat henne sen innan jag red Salvia, alltså typ sen i september..

Dressyrdelen gick bra, hon ökade och minskade lätt och fint. Sen jobbade vi lite galopp och då övade jag på att svänga henne, typ liten volt runt vissa hinder för att hon skulle vända bra.

Vi hoppade först fram på en 4-studs. Hon var jättetaggad och hon kom typ alltid in för hastigt men hoppade ändå bra. Sen hoppade vi lite andra linjer och bågar och sist hoppade vi en bana. Vi hoppade lite högre, ungefär 70-75 och vissa språng blev riktigt fina och typ "luftiga". Det gick iaf superbra, behöver bara jobba på att tagga ner henne lite.
/Carro




Ridningen i tisdags!

Hej!
Idag är ju ledig så idag var första gången på typ en månad jag kunde sova ut lite... Har inte speciella planer för idag förutom att vid 16 ska jag tillsammans med mamma & pappa på möte inför Tokyo.
 
I tisdags red vi då dressyr och jag hade Tip Top! 
I början gick det lite segt och det tog en liten stund innan jag "hittade knapparna". Vi red öppnor och slutor som gick jätte bra! Mot slutet blev han hur fin som helst och jag lyckades sitta ner större del av lektionen, och han är inte den lättaste att sitta på, haha.. Galoppen gick också bra, han blev lite lång ibland men annars gick det bra. Det här var bara andra gången jag red honom så jag är nöjd!
 
Mamma filmade mig så det kanske kommer upp idag och jag hinner fixa när vi ses sen så länge får ni en bild!



Dressyrkurs

I sommar v. 26, om typ 32 dagar, en månad typ, ska jag gå dressyrkurs på Veda. Hanna och Hedda vet jag också ska gå men inga fler..

Här får ni lite bilder från förra årets hopp- och dressyrkurs
/Carro




Godmorgon

Hej!
Idag har jag studiedag (!!!!!). Våran skola har typ aldrig haft det på 2 år men nu har vi! Idag ska jag göra massa läxor, ta hand om hunden, och typ annars bara chilla.

Imorgon är det skola igen och efter det är det hoppspecial på kvällen. Vill nog ha Pandora, Twist eller typ Marre. Brownie också men Sofia lär nog ha honom.
Aja, uppdaterar nog mer under dagen, hörs!
/Carro




Ridningen igår.. HAHA

Igår red vi dressyr för Magnus och jag hade Nougat..

På ponnysidan såg ponnysarna ut att bråka en del.. Lucy stegrade, bockade och kastade av sin ryttare typ 2 gånger. Efter 20 min på Nougat kommer Malin över med Lucy till våran sida och JAG FICK SITTA UPP!! xD HHAHAHA minsta ponnyn någonsin, typ lika stor som chicco. Hon var iaf lite vild. Hon stegrade och bockade och försökte få av mig men jag var på med spöt typ hela tiden och eftersom jag är så stor på henne gick det inge vidare att bocka av mig för hennes del. Sen blev det galopp, runt runt och hon drog och sprang men efter något varv i galopp kunde hon trava utan att bocka och stegra. I slutet släppte hon efter men då hoppade jag av så jag skulle fortsätta på Nougat men de typ 5-10 minuterna jag red henne var ju rätt roliga xD

Iaf med nougat, i traven var han ganska fin, galoppen gick jättebra. Övergångarna på honom är ganska svåra tycker jag. Galopp-trav är inga problem men skritt-trav och trav-galopp slänger han upp huvudet. Vi red lite öppnor och slutor. Det gick helt ok men han va lite loj och det var ganska svårt på honom.

/Carro

Har ingen vacker dressyrbild på när jag satt på Lucy men jag galopperade typ nästan hela filmen för att hon skulle sluta bråka så här är 4 mindre fina bilder på mig och miniponnyn




Every girl is beautiful




Ärevarv förklass LC:2

Hedda & Kiwi, 3:a 68%
/Carro




Allsvenskan

Igår var det ju Ponnyallsvenskan finalen i dressyr, division 3 och jag var med och kollade.
Kom dit vid 11 typ och efter typ en timma red hedda fram till förklassen som var LC:2. Sen red hon iaf och fick 68,02% (tror jag) och kom 3:a.

Sen var det lagklassen och hedda startade ganska sent så under dagen typ kollade vi på de andra i laget när de red, handlade mat, kollade runt och typ bara chillade på anläggningen.. Hahah.

Sen red alla lagklassen och de låg i ledning hur länge som helst fram till Sundby gick om med sin sista/näst sista ryttare. Domarna var btw askonstiga! Man red för 3 domare! Typ H, C och M. De dömde sjukt ojämnt! En tjej fick 58% från en domare och 68% från en annan!!!

Iaf kom laget tvåa! Sen när allt va klart åkte vi till torsholma, lastade ur, fixade hästen och så, sen hem till hedda, bytte bil och sen hem.
/Carro

Här är lite bilder från igår!




söndag

har haft fullt upp hela veckan därav dålig uppdatering, idag har jag först jobbat i stallet och sedan var vi iväg på middag. imorgon ska jag gå visningar för beckmans hela dagen på berns så uppdateringen blir väl sådär.. på tisdag ska jag först på möte som har med mitt modellande att göra och sedan ridning, juste. den 10 juni kommer jag befinna mig i japan för att jobba med modellandet, hur sjukt???
 



Allsvenskan Div |||

Idag ska jag åka och kolla på ponnyallsvenskan division ||| laget, de är final på Hufvudsta!! Påväg dit nu och framme om 20 min, kanske uppdaterar lite därifrån.

Igår hade vi usekmöte ganska länge och gick igenom massa punkter och gjorde planscher till olika saker.
/Carro




Lördag

Godmorgon, vi ska äta nu och sen sova igen. Hahah nä men vi behövde gå upp tidigt för det skulle komma någon städare till vårat hus. Vi ska iaf sen till Veda och ha ett litet Usek möte där vi har några punkter att gå igenom och saker att fixa.

Kom btw på att mitt inlägg om ridningen i tisdags inte kom upp.. Hade iaf Nougat och vi hoppade. Han var ganska loj men hoppade allt och va ändå duktig.
/Carro




Lite uppdatering

Idag sover lisa hos mig, imorgon ska vi till Veda vid 12 och ha usekmöte.. Typ det. Nej men lisa ligger och sover så har typ inget att säga men vi lever iaf




Jag lever

Hej och förlåt för dålig update men hinner typ inte... Bloggar mer senare måste fixa mitt rum nu.. Visning på söndag och jag åker till pappa imorgon...
/Carro




Ridningen

Idag så hade jag Pepsi och vi hoppade!

Dressyrdelen gick sådär, jag var så jäkla trött och hungrig så hade typ ingen energi till att rida men gick helt okej. Vi började hoppa fram på en kombination och när vi trava in va han lugn men när vi skulle galoppera en drog han som f*n och taggade till skit mycket så var lite nervös inför vi skulle hoppa bana.

Att hoppa banan gick aaaaassss bra!! Han var lugn men hade ändå energi och jag kunde kontrollera honom bra. Verkligen jätte nöjd! Mamma filma så kanske laddar upp film från ritten sen!
/Lisa




Ridning

Idag red jag igen i 18:30 gruppen och jag hade Caramelle. Var först inte så taggad eftersom hon va ganska jobbig senast.. Men Malin har trimmat till henne lite nu några dagar.

Vi red dressyr för Evelina och de va en asnajs lektion! Vi red många 10-metersvolter, snett igenom i skänkelvikning längs hela ridhuset. Vi hade hela ridhuset för oss själva eftersom ponnygrupperna var på uteritt. Vi red 3 stora volter över hela ridhuset där de va galopp på de yttersta.

Lektionen gick aaaaasbra! Caramelle var så jvla fin!! Har typ aldrig ridit henne såhär fin! Det gick skitbra att sitta ner i traven och hon travade på i bra takt och gick stadigt och var lång i halsen som hon ska vara, då hon lätt gör den supersuperkort och då bara trippar hon men idag var hon lång men ändå samlad. Hon lyssnade jättebra på förhållningar utan att bryta av från traven och galoppfattningarna blev bra, avbrotten också skitbra och hon höll sig kvar i formen och gjorde mjuka övergångar. Det coolaste var ju typ ändå att jag kunde göra en skitbra skänkelvikning snett igenom undan för höger (som jag tycker är hennes jobbigaste sida i skänkelvikning) genom hela ridhuset utan att hon ens drog upp huvudet, trippade eller stannade till. Hon travade framåt, flyttade skitbra och gick stadigt.
Hon förvånade mig verkligen! Haha malin har gjort ett jäkla bra jobb med henne för så här fin har jag aldrig ridit henne!
/Carro

Lite bilder från idag. Hon var så jäkla söt ute i solen!




Bilder - PC Dressyr - Semifinal

hann inte alls ta många bilder, hann bara fota lite på framridningen och här är några av dom. det är jätte dåligt ljus i ridhuset och nu har jag inte orkat redigera bilderna, det enda jag har gjort är ljusat upp dom och ändrat nyans/mättnad på vissa. 
 
 



Bilder från PC finalen i hoppning!

 



Semifinal omg II, Ponnycup dressyr

 Semifinal omgång 2, Ponnycupen Dressyr 12/5-2013
Idag var det sista semifinalmatchen innan finalen och den avgjordes den här gången hos oss på hemmaplan, och vi mötte ju Haninge. Eftersom vi förlorade borta hos dem var vi tvunga att vinna denna ifall vi skulle ha chans till final i dressyren.
 
Laget i startordning:
Hedda Aspheim - Colleen
Carro Davidsson - Pandora
Hanna Jansson - Jane
Sofia Killander - Ludde
 
Vi var i stallet typ 8 och fixade hästarna. Sen halv 10 red vi fram och 10 var det första start. På framridningen kändes hon ganska bra ändå. Hon var först lite övertaggad men sen blev hon lugn och lyssnade jättebra på allt.
Inne på banan satt typ allt! Hon var jättestadig i nästan hela programet, gjorde skitbra hörnpasseringar och allt bara flöt på. Halterna blev liiite ojämna och hon taktade lite från fri skritt -  galoppfattningen men annars var allt bra!
Gick bra för resten av laget också!
 
På prisutdelningen vann vi den här matchen med 23 poäng, och förra gången förlorade vi med 21 poäng. ALLTSÅ kom vi vidare till FINAL med endast 2 poäng så vi hade jäkla tur! Jag fick 70,35% som är mitt nya rekord och det räckte faktiskt till guldmedalj! Var lite förvånad för Pandora brukar ju inte vara den som plockar de höga poängen men den här gången fick vi hela sex st 8:or. Fick dock 5,5 från fri skritt till galoppen men inte så konstigt eftersom hon blev lite taggad där.
Sjukt najs dag iaf och NU LADDAR VI INFÖR FINALEN!!!!!!!!!
 
Här är video på min ritt och även några bilder från idag



Hemma!

Hej!
Tävlingen idag gick bra, berättar mer sen ;) Videofyme är lite knäppt för den publicerar det inte på bloggen när man lägger upp där? Men aja jag ska blogga med både bilder, filmer och resultat :)
/Carro




Min dag

Imorse var jag först och gjorde ett syntest så jag kan få mitt körkortstillstånd för moppen. Sen vid 1 hade jag teori och det gick väl bra. Lite segt gick det men sen när jag va klar kom Hanna och då började vi bygga staketet till imorgon. Det tog lite mer än en timma men det va jättemycket som skulle plockas fram..

Sen kom Hedda och då va vi 3 ensamma i stallet. Vi gjorde iordning våra hästar och gick sen ner till ridhuset och började skritta fram, efter bara några minuter kom Malin och då började vi trava galoppera och sen red igenom programet.

Jag red Pandora som jag ska ha imorgon. Hon va sjuuuuukt fin! Jättefin verkligen! Hon va lugn i sig och tog lugna steg istället för så snabba och spända som hon kan göra ibland. Hon gick bra ut i alla hörn och satt övergångarna bra. Behöver bara jobba på galoppen snett igenom och lite fler övergångar och halter imorgon på framridningen men annars satt allt!

Efter vi ridit var jag, Hanna, Hedda och Sofia (som ska rida imorgon) kvar i stallet och tvättade hästarna som ska tävla imorgon. Schampo och vatten och allt och de blev jätterena! Vi klippte dem lite och trimmade och fixade och sen fick de varsitt fleecetäcke och så ställde vi tillbaka dem.
Sist fodrade vi alla stall, låste och släckte och plockade undan.

Imorgon ska vi till Veda 8 för att börja knoppa och fixa. Skittaggad och NU KÖR VI!!!!!!!!
/Carro

https://cdn1.cdnme.se/2404741/7-3/pic_518ebbecddf2b32004692f3a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2404741/7-3/pic_518ebc02ddf2b3201b2e5f6e.jpg" class="image">




Update

Hej!
jag skojar inte när jag säger att jag inte varit hemma och kunnat loggat in på datorn förens nu. 
Direkt efter Lidingö matchen åkte jag hem till Hanna, sov där. På fredag red vi först programridning och sen dressyrspecial och efter stallet fick jag skynda så fan för att hinna till festen hemma hos Sandra. Blev hämtad sent från henne och idag mellan klockan 9-17 har jag gjort en plåtning för Beckmans, sen direkt till stallet för programridning igen och nu är jag äntligen hemma och kan ta det luuuuugnt!! Tänkte sätta mig och redigera bilderna från pc finalen så jag kan lägga upp bilderna här på bloggen sen!
 



Bilderna

Bilderna från Ponnycupen hinner inte komma upp idag. lisa har inte fixat bilderna än och vi hinner inte idag. KANSKE imorgon med det är så jäkla mycket nu de här dagarna!
Imorgon har jag teori 13-15, sen vid 15 ska vi typ tvätta hästarna tror jag, sen bygga staket och sen ungefär vid 6 rida igenom programet igen. Full fart hela tiden...
Sen på söndag är det ju tävling osv.. men de kommer iaf, snart...



Hoppspecial- Carro & Tip Top




Hoppspecialen

Idag blev det lite annorlunda på hoppspecialen för alla utom 1 i våran grupp fick hoppa på hästspecialen istället, alltså hoppspecial på storhäst.

Jag hade iaf Tip Top och hela lektionen tycker jag gick bra! Han hoppade skitfint men var ganska taggad. Han lixom tuffade på och han är ju så jäkla stark så då var det lite svårt att ta tillbaka honom ibland men förövrigt hoppade han skitfint och jätteduktig.
Vi hoppade en bana och lite andra linjer och de va en ganska kul lektion tycker jag. Allt flöt på och vi hann hoppa rätt många gånger trots att vi va 8 st i gruppen.

Jag laddar upp videos i annat inlägg också! Via videofyme dåra
/Carro

Här är bilder från idag




Update

Hej!
Min dag var väl typ såhär:
Vid lunch var vi på Veda och träna på program och så. Jag red först Plopp och egentligen gick det helt okej för att vara han men han var skitstark i övergångarna och lyssnade inte på förhållningarna. Red Käck några minuter men man kan väl säga att jag gav upp. Hahahha, Evelina red honom lite men han va sjukt stel så honom skiter vi nog i till på söndag.

Efter vi ridit åkte jag med Hedda till Torsholma och vi red Bonzai och Kiwi ute på ridbanan. Bonzie var rätt stark och jag va skittrött så Helena(heddas mamma) red honom en stund och sen red jag lite till och då gick det bra.

Sen åkte vi tillbaka till Veda och på kvällen red jag hoppspecial som jag berättar mer om i annat inlägg! :)
/Carro




Ponnycupen FINAL

Innan jag börjar skriva på detta inlägg vill jag bara säga sorry att de tog sån tid. Imorgon kommer det fler bilder från idag och lägger upp videos igen så ni inte ska missa något!

Shit, vet inte ens hur jag ska lägga upp detta inlägg men ni får helt enkelt orka läsa igenom hela, men det är det fanemej värt! Kan ju säga att det är Carro som skriver så ni vet om jag skriver "jag" någonstans xD
 
Idag var det somsagt den slutliga FINALEN i Ponnycupen hoppning! Finallaget blev (även vilka hästar vi hade):
Caroline Davidsson - Lucky Strike
Sofia Thurén - Black Betty
Johanna Lundström - AnnaBell
Ylva Ledberg - Sonny
Jennie Noreskog - Eminem
Vilma Halvarsson - Little May
 
Finalen hölls på Lidingö mellan Vallentuna & Roo Gård. Alltså red bara finalisterna Lidingös hästar och därför får halva startfältet i varje lag starta först på vissa hästar. I vårat lag startade 1,2 och 3 först på sina hästar och det var Vilma, Ylva och Jennie. Resten av ponnysarna fick vi starta som nr 2.
 
Jag fick en D-ponny som heter Lucky Strike. En skäck, valack f. 2006, alltså ganska ung. Det var även hans första ponnycup! Med Roo Gårds ryttare sprang han på sidan på hinder nr 4, han drog till vänster så jag tänkte att då skulle jag ha spöt i vänster hand så han inte skulle dra till vänster med mig också.
På framridningen var han lite pigg men ändå rätt fin efter ett tag. I början var han lite spänd men släppte sen och i slutet gick han tom på tygeln i galoppen. hahahha, galoppen var han annars väldigt taggad i och drog upp huvudet och körde men tillslut blev han lugn och fin.
 
Väl inne på banan då.. Jag började med att trava fram till hinder 4 så han fick kolla på det, sen fick jag startsignal och galopperade hela långsidan ner och hann under den tiden ta tillbaka honom ganska mycket så han inte drog allt för mycket. Han hoppade allting och tvekade inte på något, enda problemet var att han flöt ut jättemycket och var flera gånger nära på att dra på sidan men jag var bestämd som fan och även om jag skulle komma knas in på några hinder red jag på och blev felfri!

Hästen var iaf superfin och jag är skitnöjd med ritten!

Här är video på min ritt (går inte att ändra namn på videon)

 
På prisutdelningen var vi alla nog supernervösa men HELA vedas hejjarklack SKREK rakt ut när vi fick veta att VALLENTUNA TOG HEM GULDET!!!!!!!! Helt jävla otroligt!!!!!!! Vi kom HELA vägen till final OCH VANN HELA SKITEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BÄSTA laget!!!
 
Superfina tårtan! Fanns 3 likadana där de stod 1:a, 2:a eller 3:a på de olika tårtorna. Alltså guld, silver och brons.
 
Här är video på ALLA i laget som red!
 
Imorgon tror jag kommer ett stort inlägg med massa massa bilder från idag och lägger upp video igen så att ni inte missar den ;) Kommer mycket mer bilder från hela dagen och videos och hela rubbet eller vafan de nu heter så läs bloggen imorgon!!



Hej igen

Håller på att ladda upp massa bilder och filmer nu så inlägget är påväg! /carro



OMGGGGG

ASSÅ VI VANN!!! Vi tog GULD i ponnycupen hoppning 2012-2013 säsongen!!!! OMG!! Så JÄVLA roligt!! Skriver mer sen med film från alla ritter, bilder och massa mer!!
Ni får bild på hästen jag red, heter Lucky Strike, superrolig ponny!
/Carro




VI TOG GULD!!!!!!!

OMG förstår ni ens?! skriver mer senare!!!




Ridningen

Hej, igår var jag på konsert och såg one direction, det var så jävla bra, går inte ens att beskriva.
 
Ridningen i tisdags gick bra! Han var sjukt stark den här lektionen och ganska jobbig men är ändå nöjd! Vi gjorde en övning där vi jobbade öppnor och små volter sen mot slutet jobbade vi galoppen på två volter. Just nu känns det som att det går bättre och bättre för varje gång, hittar nya knappar varje lektion vilket gör ridningen så mycket roligare när man känner att man gör framsteg! Tycker verkligen om att rida honom, han är super mysig! Måste bara jobba på galoppen lite.
 
Idag är det då ponnycup final i hoppning!!! Ska följa med och heja samt fota. NU VINNER VI!!!!



FINAL idag!

Omg. Kan inte ens fatta att vi är i FINAL i hoppningen?! Vi kommer komma hem med antingen guld eller silver idag. HELT sjukt!! Så jävla kul och vi är sjukt taggade!! Uppdaterar er nog via mobilen och så får ni höra resultatet så fort som möjligt. Start 16:00, NU KÖR VI!!!

/Carro




1 år sen...

Idag tror jag att det var exakt ett år sen fina Attila och Kenta fick galoppera vidare...
 


♥~Attila~♥



♥~Kenta~♥



Onsdag

Hej!
Idag var det sista dagen i skolan för den här veckan och det är ju rätt skönt?!
Imorgon ska jag typ klippa mig på förmiddagen och sen vid 2 ska jag vara på Veda och sen åker vi till Lidingö! Ska vara med i laget och rida hoppfinalen i Ponnycupen!
 
På fredag ska vi rida programridning vid lunch och kl 6 har jag hoppspecial. Lördag har jag teori och sen ska vi bygga staket till söndagen då det är semi dressyr omg 2.
Så ser typ min helg ut och så.. Vi hörs lite senare!



Ridningen igår

Igår red vi dressyr i ridhuset för Magnus och jag hade Nougat igen!! Var några veckor sen jag red han så det va skitkul att rida han igen!
De var så sjukt varmt igår så jag och lisa satt ute i solen och fixade lite med träns och så. Gjorde pållarna fina och sen red vi.

Vi gjorde massa olika övningar med skänkelvikning, öppnor, framdelsvändningar, volter mm.
Nougat va faktiskt jättefin! I början var han lite loj och seg men sen när han fick mer energi blev han jättefin. Han flyttade undan ganska bra men gick iaf bra i formen mot slutet. Galoppen gick också bra. Han var bara lite seg men sålänge jag höll igång honom var han fin.

Är iaf nöjd och pållen va bäst! Tror vi ska hoppa nästa gång och är skittaggad på det för han är ju så jäkla kul att hoppa!
/Carro




Ridning snart!

Om typ 30min är det ridning, vi ska ha dressyr och jag har Pepsi! Jag och Carro var här ganska tidigt så vi har hunnit smörja och borstat hästarna fiiiiinaa
/Lisa




Min vecka

Måndag: Visning på huset. Japp vi ska flytta...

Tisdag: Ridning

Onsdag: Inget typ

Torsdag: Final Ponnycupen Hoppning på Lidingö!!!!

Fredag: Hoppspecial och kanske programridning inför ponnycupen

Lördag: Teori, Usekmöte och kanske programridning igen.

Söndag: Ponnycup semifinal dressyr på Veda
/Carro




Tisdag

Ikväll är det typ hoppning på Veda, tror jag. Annars är det väl dressyr. Tror jag ska ha Dorina och jag är ganska taggad men skittrött... Gick och la mig halv 9 igår.. Hahah är fortfarande trött.
/Carro




Carro & Lord Dino - Semifinal Haninge

5/5-2013. Semifinal Ponnycupen Dressyr, Vallentuna borta mot Haninge. Gick helt okej ändå men han var lite jobbig i övergångarna. Annars helt okej. Laget förlorade tyvärr med 20 poäng...

Ponnyn jag red var iaf fin!
/Carro




Twist RSC Hopp 0+4 fel

Igår på Ridskolecupen hade jag ju Twist.

Hon hoppade sjukt bra och var superduktig! Hon hade jättebragalopp och vände snabbt i omhoppning.

Tyvärr tryckte jag på henne lite för mycket till näst sista hindret och hon hoppade inte riktigt utan galopperade typ över det så hon rev. Dock hade jag snabbast tid av alla både i min klass och alla andra klasser så hade vi inte rivit näst sista hade vi vunnit.. Lite synd men aja..
/Carro



Godmorgon

Var så trött igår så orkade inte skriva om tävlingarna men jag gör det senare idag.
/Carro




Framridningen är igång!




Framme!

Nu sitter vi på läktaren hos Haninge och hemmalaget har nu suttit upp och ska börja rida fram, NU TAR VI DET HÄR!!




Lördag!

Hej!
Red igen i dressyrspecialen igår och hade Fanta, gick väl sådär. Det var mot slutet typ de sista 10 min som gick bra! Sen efter stallet åkte jag hem till Hanna och sov där.
 
Idag vaknade jag då upp hos Hanna, sen åkte jag iväg på en plåtning som höll på mellan 11-18:30 åkte sedan direkt där i från in till Grönan, mötte upp mina kompisar och sen kollade vi på när FUN hade konsert, sååå bra!
 
Är nu hemma och ska snart sova, har först en casting imorgon och sen ska jag snabbt hem igen för att följa med och heja i pc! Kan försöka uppdatera imorgon med bilder om internet är bra!



Lördag

Idag hade jag först teori 13-15 och sen hämtade vi upp Hanna och åkte hem till mig. Hedda kom typ precis när vi kommit fram. Vi va ute i typ 1 h och bantade hedda (ahaha nä)..

Imorgon är det först RSC hoppning på Veda och sen 14:15 åker vi till Haninge för att rida första semimatchen i dressyr!!
Laget är;
Carro, Hanna, Hedda, Ylva

Uppdaterar kanske under dagen imorgon med videos eller något. Men vi ska typ sova snart, så godnatt.
/Carro




Hoppspecial Twist 3/4-13

/Carro




Hoppspecial

Idag red jag igen i hoppspecialen och jag hade Twist som inte var helt oväntat, hahah.
Vi hoppade en bana med några linjer med kombination och lite annat.

Hon var egentligen rätt trasslig idag. Hon har nog de sämsta dagarna hittils nu, är inne i en skitdålig period typ...
Hon bara drar i galoppen och tar man tillbaka henne bara kastar hon upp huvudet och studsar. Svårt att förstå om man inte ridit henne.. Sen galopperar hon ju så studsigt och typ snett. Hon galopperar lixom på dubbla spår och ka inte hålla sig rak i galoppen, och samma där tar jag i henne eller trycker med skänkeln börjar hon trassla.

Hon hoppade iaf allt men var lite stark och springig. Tycker egentligen inte att det går bra med henne nu men man får lixom nöja sig lite iallafall när hon hoppar och inte bara brakar in i alla hinder, bara det måste man ju jobba med att hjälpa henne till alla hinder och allt..

Laddar upp en film sen från hoppningen, men här iaf bilder från idag. Hahah obs jag ser jättelång ut på bilderna.

/Carro




Fredaaaag

Är påväg till skolan nu, har 5 lektioner idag och sen ska jag hem, packa och sen åka och rida. Kanske uppdaterar under dagen, får se men vi hörs senare!
/Carro




Torsdag

Hej och förlåt för dålig uppdatering idag men har gjort massa saker..

Har inte berättat det än, men efter sommaren ska vi flytta.. Vi har köpt ett nytt hus så vi håller på att fixa huset skitmycket nu. På måndag är det VIP visning och sen typ 19:e eller något är det vanlig visning.

Imorgon ska jag rida igen på kvällen i en hoppspecial. Tror jag ska ha Twist men vi får se xD Sen på lördag har jag teori och på söndag först Ridskolecup Hoppning och sen ponnycup semifinal i dressyr på Haninge! TAGGAAAAA!
/Carro




Carro & Dorina




Ridningen i tisdags!

Såå, nu har jag lyckats få upp videoklippen och börjar 12 idag så jag hinner blogga innan jag måste gå upp!
 
Ja vi gjorde en övning som jag inte riktigt orkar förklara men ni kan se hur den var i fimerna! Vi red även mycket skänkelvikningar i början innan övningen. Lektionen gick ändå bra, jag är nöjd, galoppen gick helt okej, bättre än förra gången iaf! Traven gick som bäst i vänster men ändå bra i höger. Måsta bara tänka på att ta in armbågarna ordentligt och driva mer framåt! Här är iaf två filmer från lektionen! 
 



Dagen

Hela dagen har jag varit på Veda och varit funktionär på Majhoppet.
På morgonen var jag och Jennie insläpp till banan och vi såg att många hästar hade snubblat till lite där inne. De va lite dåligt underlag idag och precis när jag skulle släppa in Jojjo i ridhuset så snubblade en häst så stort att ryttaren flög av och gjorde sig illa. Tävlingen blev försenad då när det behövde komma ambulans.

Efter olyckan bestämde de att flytta ut tävlingen utomhus så vi byggde undan banan och bar ut allt till utebanan så vi bytte plats på framhoppningen och banan. Det var längst ut i ridhuset som de va halt så framhoppningen blev som i mitten av ridhuset.

Sen hela dagen har jag bara jobbat och jag åkte hem vid 6..
/Carro




Ridningen igår

Igår red jag dressyr på Dorina. Vi red en övning med mycket skänkelvikning, volter och galopp i.

Den här gången var hon mycket bättre än första gången. Hon var lite småstark ibland och hon var lite övertaggad stundvis men förövrigt tycker jag det gick bra. Galoppen gick bäst och traven gick ändå helt ok.
Kommer typ inte ihåg något men här är iaf lite bilder från igår!
/Carro




onsdag

hej,
är sjuuukt trött idag och ska nu bara titta på någon film. vi var och hälsade på, på landet idag så kom hem vid typ halv 6. Håller på att försöka ladda upp filmer från ridningen igår på pepsi men youtube krånglar så bloggar om ridningen så fort jag fått upp klippen!



Majhoppet




Majhoppet