En sak bra iaf

Jag hade ju Plopp tillsammans med Hedda idag, och måste säga att vi gjorde honom sjukt fin inför tävling! Knoppade, storryktade, glansspray i svansen och oljade hovar. Även lite babyolja i ansiktet på det! Hur fin som helst! <3 /Carro




Rsc Dressyr

Vad ska jag säga? Det gick skit. Jag red på Plopp. Framridningen var bara jobbig och jag orkade inte alls.
Inne på banan började han sparka och kicka och bryta av i galoppen och tog bettet hela tiden och bara drog framåt. Protokollet började med 7:or men mot galoppen drogs allt ner till 3:or på hans jäkla sparkar..

Bilder kommer senare
/Carro




Tävling imorgon!

Jag blir bara mer och mer nervös...
VEM ska jag ta?? Funderar på några men allt jag tänker på är "Tänk om det är så och så" och att jag inte kommer klara det. Vet ju inte vem jag ska ta, men jag håller på att tänka ut något samtidigt som jag fixar mina tävlingsgrejjer... /Carro




Lördag

Godmorgon! Vakande nyss och ska snart gå ner och käka frukost. Ska försöka få lite läxor gjorda idag sen vid kvart i 2 ska jag ner till Vallentuna Centrum och möta Sandra! Efter det blire åka till Grillby! Hemma ikväll och imorgon är det tävling! /Lisa




Hemma

Nu ligger jag och jennie i sängen och bara chillar och är aströtta. Jennie sover hos mig ikväll och imorgon ska vi ha USEK möte.

Idag på hoppspecialen red jag Salvia. Vi hoppade en rolig bana och avslutade med att hoppa lite högre än vanligt. Salvia hoppade superfint och mot slutet gick det bra! Nöjd! :) skriver mer imorgon! /Carro




Kom på en sak...

Idag är det ju exakt 3 år sen jag vann min första dressyrtävling. På de åren var det Yrsa som gällde, hahha sjukt hur liten jag måste varit om jag fick rida henne, så liten som hon är... /Carro




Fredag

hej! Förlåt för inget bloggande men jag har verkligen inte haft tid, har pluggat en massa den här veckan och inte alls tänkt på bloggen. Skriver om ridningen senare för jag hinner inte just nu, tänkte mest bara slänga in ett inlägg. Tävling på söndag! Ska inte vara med men åker dit ändå!



Hoppspecial

Imorgon är det fredag så då blir det hoppspecial på kvällen igen! Jag ska rida på Salvia och är superdupermegabega taggad! Ska bli kul att fortsätta på henne eftersom det gick så bra förra gången och hon var så rolig att rida!
Bild från förra gången; Från vänster: Sofia på Twist - Jag på Salvia



Torsdag

Hej!
Sry för att vi är så dåliga på att uppdatera nu men man hinner inte riktigt med! Idag har jag varit hos läkaren och kollat på min höft, sen åkte jag om mamma och handlade lite fika och sen fikade vi hemma.

Har kollat på Eclipse fram tills nu (3:e Twilight filmen) och kan bara säga att det kändes som om jag aldrig sett den innan. Kom knappt ihåg någonting av filmen...

Nu ska jag göra lite vettigt här hemma och sen lite senare kanske blogga! /Carro




RSC Dressyr

På söndag är det tävling igen!
Denna gång dressyr, och jag rider LB:1. Vet inte helt säkert vem jag vill ha då jag inte ridit så många ponnyer jag kan tävla på senaste, men jag tror det lutar åt Plopp eller Jane. Senaste tävlingen som var final red jag på Plopp och då fick jag 65% och en andra placering!
 
LB:1 programet gillar jag att rida, men det känns så uttjatat nu och jag behöver aldrig träna på programet innan tävling för att jag redan kan den in i ryggmärgen.. Haha.
De program jag tävlat är;
 
Dressyrryttartest I:1 (Debutant)
LC:1
LB:0
LB:1
 
Av de 4 programen måste nog LB:0 vara det roligaste programet och min favorit av de 4 att rida.
 
Såhär såg det ut förra dressyrtävlingen:



Ridningen

Hej! Igår efter skolan tog jag direkt bussen till stallet. Jag & Lisa jobbade och vi fick även lite hjälp av Jennie! Vi blev klara asfort! Sen vare lektion!
 
Jag fick ju som ni redan vet rida Caramelle den här gången, nytt för mig eftersom jag inte hade ridit henne innan. Och lektionen då, jaa vart ska jag börja? Kan ju iaf börja med att säga att jag verkligen var nöjd med henne och gillar henne faktiskt rätt mycket!
Vi red för Lena idag, och hela lektionen var super!
VI började med att skritta fram hästarna länge medans vi gjorde olika övningar med våra armar/ben och "värmde upp dem". Sen började vi trava fram dem och red sen skänkelvikningar, framdelsvändningar, ökade traver och galopp.
 
Jag fick redan från början en bra trav på henne så hon hade lite längre steg men i bra tempo istället för så trippigt som hon kan ha ibland. Hon var då lugn och snäll och gick hur bra som helst! :) Fick bra beröm av Lena som tyckte det såg lugnt och bra ut. Gick verkligen asbra! Hon var så fin och känslig att rida och så personlig ändå!
 
Hanna var så snäll och filmade mig när jag red så här kommer bilder, filmer kommer i annat inlägg:
 



Update

Hej! Har plugg som måste blir klart idag, bloggar om ridningen ikväll om jag hinner!



Godmorgon!

Hej!
Har lite kortare sovmorgon än vanligt idag, men jag är redan klar så passar på att mobilblogga lite snabbt.

Idag äre brytdag i skolan = Dag att ta igen prov/Jobba med vad man vill. Sjukt najs nu eftersom jag typ hamnat efter lite, så idag blir de jobba ikapp!

Igår på ridningen hade jag Caramelle och det gick asbra! :D Skriver mer om det i annat inlägg efter skolan, kanske laddar upp en film också från ridningen, om jag orkar :p /Carro




Stallvärdinna

Nu har vi mockat alla stall och har bara kvar sista hästen i uteboxen, en ny häst! Brun valack som är superfin! Snart ska vi rida! Carro - Caramelle, Lisa - Twist!




Måndag!

hej! 
Kom nyss hem från skolan och ska snart fixa ngt att käka. Kommer bli en plugg-dag idg eftersom jag inte kommer hinna göra något imorgon. Behöver göra engelska, matte och digitalt skapande, så ska senare ut och fota lite! Vi håller på att jobba med Triptyk så ska ut och fota lite i naturen ;) Ridning imrorgon, taggaaaaaaa!!!!



Måndag igen

Hej!
Måndag idag. Ny vecka=5 nya dagar i skolan... Haha, nej men hej! Är i skolan nu och ska snart ha sista lektionen innan lunch.

Idag efter skolan ska jag till polisstationen för att fixa pass, sen hem igen och plugga som satan.. Har boken att läsa ut, matte och SO prov..

Imorgon äre ridning igen och jag är astaggad!!! :D /Carro




Nya ridbyxor!

Hej!
Hann aldrig blogga igår då jag sov hos Hanna :) Kom hem vid 12 idag och sen vid 2 kom gärsterna! Släkten var här på fika och firade mig eftersom jag fyllde år förra veckan. Fick en väska, presentkort och ett par ridbyxor! Ridbyxorna är as snygga, sitter som en smäck och grymt sköna! Det var de jag önskade mig och de kommer ifrån JH Collection :) Såhr ser de ut:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Söndag

Hej!
Har inte riktigt haft tid att blogga idag. Egentligen inte nu heller, men lite senare ikväll kanske jag gör något inlägg. Hihi gissa vad jag gör nu... Kollar på SPIRIT!! Underbar!! /Carro




Bygget i sommras

Under sommaren har ju ena sidan i stallet på Veda renoverats och i sommras när jag och Lisa var där en dag tog jag 3 bilder på hur det såg ut då. Snart är bygget klart så då tar vi bilder och visar hur Veda ser ut nu! Men här är bilder på hur de såg ut i början!
/Carro




Lördag

Hej, orkar inte riktigt blogga just nu, skriver ikväll /Carro




Dressyrspecialen!

Hej!
Igår var det dressyrspecial och jag hade Salvia!
Jag och Michelle tog bussen upp tidigare och gick direkt och kollade vilka vi skulle ha! Blev lite ledsen när jag såg att jag inte skulle ha Zimba men blev ändå taggad när jag såg att jag skulle ha Salvia eftersom jag inte hade ridit henne innan! 
 
Malin och Magnus är bortresta så vi red för Malin Isaksson! Tyckte lektionen var väldigt bra och jag fick den hjälp jag behövde! Salvia blir lätt väldigt skev så hela lektionen fick jag jobba på att ha henne rak. Vi red mycket skänkelvikning och sen jobbade vi på bakdelsvändingar och ur det sen fatta galopp. Galoppen gick väl sådär x) hahah vänster gick inte alls bra, men hörde att hon hade lite svårt för väsnter innan men fick till slut till det! Höger gick mycket bättre! Vissa galoppfattningar blev riktigt bra och några mindre bra. I början gick lektionen sådär eftersom jag inte visste hur hon var att rida och det tog ett tag att hitta knapparna. Så mot slutet gick det mycjet bättre! Tyckte hon var väldigt mysig att rida, spec när man får till det ;) 



Caramelle

La aldrig upp någon bild på Caramelle i mitt inlägg om vilka jag skulle ha. På tisdag ska jag ha henne, så här får ni ett litet collage med henne! Haha, fiiint.. /Carro




Update

Hej!
Hemma från stallet och har käkat middag nu! Är så jäääääkla trött så bloggar om dressyr specialen imorgon när jag vaknar ist! Kan iaf säga att jag hade Salvia :) Godnatt, hörs imorgon!
/ Lisa




Hemma!

Hej!
Mår så dåligt att jag håller på att spy känns det som... Är helt yr så ligger under täcket i sängen och bara vilar nu.

Internet på datorn funkar inte så skriver nu rak på sak vilka jag ska ha på tisdag och fredag.

På tisdag på hästlektionen får jag pröva en ny häst som ska bli superkul- Nämligen Caramelle! Ska bli skitkul och jag är astaggad på det!

På fredag på hoppspecialen fortsätter jag med Salvia och det är jag grymt taggad på! Hon är så mysig den hästen! /Carro




Fredag

Hej! Sitter just nu på bussen påväg till centrum där jag ska möta Michelle och sen tar vi bussen till Veda! Skriver om hur ridningen gick när jag kommer hem! /Lisa




Skolan

Hej! Är i skolan nu och har tredje lektionen innan lunch snart. Sen bara SO och hemkunskap kvar. Känns bra när jag är rätt hungrig.. Hahah!

Ikväll skriver jag lite mer roliga inlägg och även vilka vi ska ha på tisdag, men kan ge er en ledtråd vem jag ska ha, Det är ett sto... ;)
/Carro




Godnatt!

Nej, jag ska inte sova nu men ska göra mig i ordning och sen gå och lägga mig. Det här har inte varit min dag.. min sovmorgon togs bort för att jag skulle till tandläkaren som sen bara tog typ 3 min!?!......sen har resten av dagen gått i omgångar, den har varit bra och dålig men jag har bara varit jätte irriterad hela dagen och blääää
näää godnatt, hörs imorgon ist. då är det dressyr special!



Skit

Jag hade skrivit värsta långa inlägget som sen helt plötsligt försvann när jag publicerat det? Adios med det inlägget då... Hinner inte skriva det idag men imorgon efter skolan ska jag blogga BRA och skriva vilka vi ska ha på tisdag ;) Ska plugga nu och sen sova, hörs imorgon! Godnatt!
 
har inga hästbilder att bjuda på men ni får en bild på mitt asgoda mellis idag!



Torsdag

Hej!
Sry för 0 uppdatering idag men jag ska bara plugga lite och sen blogga igen! Btw vet vi vilka vi ska rida på tisdag så skriver lite senare om det ;) Hörs!



Onsdag

Hej!
Idag gick jag i skolan fram till 14:45, då gick jag direkt till tåget och åkte till tandläkaren. Tandläkar'n bytte trådarna och kollade hur det såg ut med tandställningen. Sen fick jag nytt datum den 13 november och då kanske jag ska ta bort tandställningen!!!! Så jäkla najs! Iaf, imorgon har jag seg-dag. BARA jobbiga lektioner. Men när jag kommer hem ska jag plugga och bara chilla!
 
Vi hörs imorgon!



Första hopplektionen på storhäst!

Hej!
Igår på ridningen hoppade vi för första gången på hästlektion och jag hade Maestro igen! Dressyren den här gången gick rätt så bra när jag väl "kämpade". När vi började trava över bommarna gick det bra. Han var lite småspänd men jag tryckte på honom ordentligt med skänkeln och då gick han bra över.
 
När vi sen började hoppa över ett kryss så tvekade han först (Maestro kan vara skygg vid hoppning). Han tänkte väl stanna typ 2-3 meter innan hindret men jag var ändå berädd på det så han hoppade ändå. När ännu ett kryss lades upp bakom så det blev en 2-kombinitation hoppade han bra och det var typ lite "coolt" ändå att jag kunde göra ett helt galoppombyte efter utan att hästen bockade.. hahah brownie...
 
Sen hoppade vi en liten serie 2 och 2. Jag hoppade då med Alexandra & Lizt som red framför mig. Banan fram till sista hindret gick bra. Då rev Lizt hela hindret framför mig och Maestro tvärnitade. Fick sen hoppa om det och då gick det bra. För att vara första gången jag hoppade honom gick det bra och han var inte alls lika skygg som jag trodde han skulle vara!



Test

Ett litet test bara för att jag inte har något att skriva om ;)
 
Har du/har du haft en...
Egen häst: Nej
Foderhäst: Nej
Medryttarhäst: Ja
Din häst/favorithäst: Brownie
This or that..
Stegra/bocka: Stegra
Ponny/Häst: Båda
Hjälm med ventilation/hjälm utan: Med
Ridskor/ridstövlar: Ridstövlar
Hjälm/väst: Hjälm
Sporrar/spö: Spö
Hoppning/dressyr: Båda
Hur många … har du?
Ridbyxor: 7 st
Hjälmar: 1 st
Ridskor: 1 st
Ridstövlar: 1 st
Ridspön: 5 st
Sporrar: 1 st
Ridstrumpor: FÖR många... 
Kavajer: 2 st

Tävlingar!
Har du tävlat i hoppning: Ja
Har du tävlat i dressyr: Ja
Har du ett par vita ridbyxor: Ja
Har du en tävlingskavaj: Ja
Har du en tävlingsskjorta: Ja
Har du en blå/gulrosett: Ja
Har du en blå rosett: Ja
Har du en gul rosett: Ja
Har du en röd rosett: Ja
Har du en grön rosett: Ja
Har du en vit rosett: Ja
Har du en clear round rosett: Ja
Har du en annan sorts rosett: Ja
Har du...
Skrittat: Ja
Travat: Ja
Galopperat: Ja
Hoppat: Ja
Fått en häst i form: Ja
Haft gymkhana: Ja
Lekar till häst: Ja
Hoppat barbacka, hur högt: Ja, 70-80 cm 
Galopperat på en sommaräng: Ja
Ramlat av: Ja
Suttit i damsadel: Ja
Travat i damsadel: Ja
Galopperat i damsadel: Ja
Suttit bak och fram på en häst: Ja
Suttit på en stegrande häst: Ja
Suttit på en bockande häst: Ja
Suttit på en skenande häst: Ja
Ridit ut i grupp: Ja
Ridit ut själv: Ja

Har du ridit en...
Arab: Nej
Shettis: Ja
Ardenner: Tror inte det
Connemara: Ja
Korsning: Ja
Svensk ridponny: Ja
Gotlandsruss: Ja
Falabella: HAHAHAH Nej för fan xD
A-ponny: Ja
B-ponny: Ja
C-ponny: Ja
D-ponny: Ja
Storhäst: Ja



Ridningen igår!

Halloj! Har precis käkat middag (som jag för övrigt lagade) och tänkte nu blogga om ridningen igår! 
Vi åkte ju då upp tidigt och fick reda på att det var hoppning! Eftersom Candi inte får hoppa så fick jag Twist! Hade aldrig ridit henne innan så var skit nervös... Iaf, Hanna kom till stallet för att kolla när vi red så medans hon höll mig sällskap när jag gjorde i ordning henne så gav hon mig lite tips eftersom hon har ridit henne innan (y) 
 
Vi började bygga fram för gruppen innan oss hoppade inte, när allr var klart började vi skritta och sen värma upp. Haha, kan inte säga at dressyr delen gick spec bra, vågade typ inte ta i henne för att jag har hört att hon är så känslig. Sen började vi trava över lite bommar, och det gick inte alltid jätte bra... glömde hålla om ordentligt och då snubblar hon... så blev sjukt nervös inför att vi skulle börja hoppa...
 
Först hoppade vi fram på en kombination 2 och 2, då började det gå mycket bättre så både hon och jag blev as taggade! När vi sen hoppade banan så tycker jag att det gick väldigt bra för att vara första gången jag rider henne! Det blev inga stop eller rivningar och hon var jätte taggad :) Mamma filmade mig så det kanske kommer en video lite senare! Hon var jätte mysig att hoppa och jag är iaf nöjd med lektionen!
 



Hemma!

Hej! Kom precis hem efter hat varit i Täby C lite snabbt med Sandra, fick med mig hem 2 tröjor, en ring och örhängen! Nu ska jag och mamma åka och kolla på ny bil! Våran som vi har nu är helt död.. Bloggar om ridningen senare ikväll! /Lisa




Onsdag

Hej! Fick sluta skolan lite tidigare idag eftersom jag ska till tandläkaren idag. Är nu påväg till tåget. Jag ska försöka hinna blogga om hoppningen igår också! Vi hörs senare! /Carro




I stallet

IDAG ÄR DET HOPPNING!!! Haha lite glädjerop... Iaf, vi har inte bytt hästar men eftersom Candi som Lisa haft inte får hoppa har hon bytt, så lisa har Twist för första gången! Carro har Maestro igen. Nu är vi skittaggade samtidigt som vi letar efter lite utrusting....




Tisdag

Hej! Kom hem för ett tag sedan och har precis ätit lite. Idag hade i idrottsdag så vi slutade 11:30, såååå najs! Ridning ikväll! As taggad! Hoppas på byte eller hoppning! Vi åker ju upp tidigare idag så vi ska försöka mobiblogga lite. Skönt att vi inte ska jobba idag heller! Men vi kommer säkert hjälpa till lite ändå, fast nu måste vi inte (y) juste, ser nog ut som att den nya västen åker på idag ;) 




 



Galopp på ängen

Erkänn att galoppbilderna på mig och Fanny på ängen var härligaa :3 Älskar iaf första bilden, så himla härlig. Asskönt väder med fint ljus, Tack till Carro (www.ponnitjejens.blogg.se) som fotade!




Ludde

Hur söt är inte han?
 



Tisdag

Hej! Nu har jag precis haft första lektionen, SO. Har typ 6 lektioner till.. Slutar på IP där vi ska ha staffet runt springbanan..
Tar då bussen direkt efter skolan till stallet. Är verkligen skittaggad idag! Hoppas vi antingen hoppar eller byter hästar. Ingen aning om vem jag kan få men jag har några jag kanske vill rida ;)

Vi hörs under dagen! /Carro




Godmorgon!

Godmorgon!
Idag äre tisdag så ikväll blire ridning! Eftersom Jennie har fått en jobb-partner nu slipper vi jobba varje vecka! Kommer säkert hjälpa henne lite, men nu kan vi iaf käka innan ridningen! Slutar 15:30 på IP idag så går direkt till bussen och åker till Veda.
Nu ska jag gå, men vi hörs under dagen...

äh vafan man får väl bjuda på sig själv? Hahahha



Hoppas på dåligt väder imorgon..

Blev inte så mycket pluggande..utan fick sitta och skicka bilder från sommarhagen som togs i sommras till Carro vilket tog 100000år! Imorgon har jag någon idrotts-dag, eftersom vi börjar tidigare så hoppas jag att vi slutar tidigare! Ska göra som Carro och stänga av datorn nu, sjukt trött...Ska också försöka mobilblogga imorgon! Hoppas även på att inviga min nya väst imorgon som jag fick när jag fyllde år :)


så ser den ut! så ja, hoppas på dåligt väder... Godnatt!
 



Godnatt!

Nu ska jag stänga av datorn, läsa lite på läxan och sen lägga mig i sängen och läsa min superroliga bok som ska vara utläst på fredag. Fan vad jag är dålig. KOM IGEN NU CARRO.
Men vi hörs imorgon, tidsinställda från både mig och Lisa kommer, sen kanske jag mobilbloggar lite också!
Hörs imorgon!



Vad tycker ni om bloggen just nu?

♣ Hur är uppdateringen?
Är inläggen roliga att läsa?
Är det bra och roliga bilder vi lägger upp?
♣ Är det något vi ska ändra på?
 
Hur tycker du att bloggen är just nu? Släng supergärna in en snabb kommentar! Har du blogg, länka den! Kanske får du en egen länk till din blogg i menyn då? Kommentera nu för vi vill verkligen veta vad ni tycker! Tar inte mer än 1 minut!



Ridning imorgon

Imorgon äre ridning igen... HOPPAS verkligen att vi hoppar! Är sjukt taggad på det! Om jag inte har Maestro igen så äre byte, och jag undrar mest vem jag kommer få då! :) Maestro går såklart också bra, skulle faktiskt vara roligt att hoppa honom eftersom jag aldrig gjort det. Har de andra gångerna sagt att jag ska mobilblogga i stallet men det har jag ju aldrig gjort.. Men imorgon ska jag verkligen försöka att inte glömma att jag ska blogga! Då mest uppdatera om vilka vi har och vad vi ska göra! Men iaf, astaggaaaaad!!!



Hemma

Hej!
Nu har jag kommit hem från IP, plockat undan i köket, ätit lite och packat lite inför imorgon. Ska nu bara gå ut med Elvis och sen duscha en snabbis. Sen sätta mig och plugga... Hatar att vi har så jäkla mycket prov och inlämningar och uppgifter och läxor nu. Jag kommer inte hinna... Bloggar mer ikväll! Höörs då!




Påväg hem...

Är påväg hem nu.. Tar skitlång tid att gå, men aja. När jag kommer hem ska jag bara duscha, äta lite, göra lite plugg och bara chilla. Ska blogga lite också! Hörs när jag är hemma (om 153716 år).. Eller ja om jag ens kommer hem, ser ut att komma spöregn när som helst...
/Carro




Home

Hej! Kom precis hem från skolan och håller just nu på att fixa lite käk. Idag hade jag först idrott sen grafisk kommunikation och sist hade vi engeska. Ganska chill, då vi kollade på The Notebook på engelskan! Den är såååå bra! Ikväll ska jag nog fixa lite läxor så jag slipper tänka på det restan av veckan... imorgon är det ridning, as taggad!!!



Måndag

Har precis haft lunch, 2 lektioner och skolfoto. Kan redan nu säga att klassfotot på mig blev förjävligt.. Vet inte om jag kommer våga kolla på det...

Jag slutar på IP idag = måste gå hela vägen själv hem idag.. SKITLÅNGT. Efter skolan ska jag bara plugga lite, chilla och kanske blogga.

Nu har jag lektion, hörs sen! /Carro




Skolfoto...

Hjälp mig omg ring 112 nu äre skolfoto... Snälla snälla låt inte det här skolfotot skita sig igen... snälla.
Har btw total bildbrist till bloggen nu så det blir lite repris på bilder från arkivet då och då... Men har iaf sagt till mamma nu att jag vill ha en sorts systemkamera så kanske får man en till jul, hoppas jag.




Godmorgon!

Godmorgon!
Har precis vaknat så nu blire göra sig iordning för skolan, bästa platsen på jorden not. Idag är det skolfoto och det är typ det ämne jag är sämst på i skolan... Tror aldrig jag blivit bra på ett skolfoto, och förra årets klassfoto failade jag totalt då jag råkade göra en grimars precis när han tog bild.. Herregud.. Det roligaste var ju då att bilderna på alla klasser sätts upp på en anslagstavla i skolan som ALLA kan se..
 
Aja, kan ju försöka iaf.. Efter skolan blir det hem, plugga, vila, äta, blogga, sova. Min vardag typ. Hörs!




Godnatt

Hej!
Nu ska jag stänga av datorn, plocka undan allt från sängen och sen gå och lägga mig och läsa den där jäkligt tråkiga boken som ska vara utläst om 5 DAGAR!!! Jag kommer aldrig hinna! måste hitta på en bra ursäkt...
Idag har jag varit på långpromenad i skogen med mamma och Elvis, ätit god lunch btw... Sen gjort en ny design till bloggen och varit på kusinens 3-års kalas i Bromma.
 
Imorn äre skola igen och en av de värsta dagarna under en termin.. Nämligen skolfoto.. Hjälp mig..
Vi hörs imorgon, godnatt!




Ny design!

Hej!
Innan jag åkte på kalas för min kusin nu på kvällen gjorde jag en design, och nu när jag kom hem laddade jag upp den, så jaa: Här har vi den! Lite orange till hösten och så, både jag och Lisa tyckte det blev rätt fint! Släng gärna in en kommentar vad du tycker om den så blir vi glada :D



Info knappen

Har gjort som Carro och uppdaterade texten lite i info knappen till vänster! Där klickar ni om ni vill veta mer om oss!



Update

Hej!
Har inte kunnat blogga på senaste tiden då jag inte har haft tid, i fredags fyllde jag år och igår var jag borta på kräftskiva hemma hos Sandra! Kom hem vid halv 2 - 2 och har sen dess bara degat. Är så sjukt seg och har ont i huvudet. Ska kolla lite på tv och sen försöka få klart läxan eller göra lite matte.
 



Brett vid frambenen

När jag kollade lite på hoppbilderna på mig och Fanny la jag märke till hur hon hoppade med frambenen. På den här bilden väldigt brett mellan benen och det påminnde mig om hur Betty, hästen jag tävlade på Lidingö hoppade likadant. Haha, tycker det ser både roligt och konstigt ut..

Fanny
 

Betty



Tömkörning med Kingen

Efter att vi ridit Fanny och fixat henne gjorde vi iordning det två andra- Kingen & Billan. Carros kompis skrittade på Billan medans jag och Carro växlade med varandra bakom Kingen. Vi gick längs golfbanan som Kingen tyckte var jätteläskig.. Efter en bit vände vi och gick tillbaka och då gick det bättre. Carro tog några bilder på mig och Kingen.. Häär är dem..

här får Kingen syn på golfbanan och de läskiga golfgubbarna...↑




I Torsdags...

...följde jag ju med Carro till hennes tre medryttarhästar, Fanny Kingen och Billan, och det har jag ju glömt att skriva om! Efter skolan cyklade vi iaf hem till Carro där vi åt lite, chillade på hennes rum och sen cyklade till stallet.
 
Vi skulle först cykla till Veda för att hämta min hjälm och allt jag behövde. Såklart hoppar kedjan i hela uppförsbacken till Veda. Jag hämtar grejjerna och sen får jag rulla tillbaka till stallet där Fanny & Co. står... Men lite hjälp av Carro dåra..
Vi tog först in hästarna och borstade på dem. Sen sadlade vi, tränsade osv Fanny och gick sen ner till ängen där vi skulle rida. Jag fick börja, sen red Carro och sen fick jag rida lite till.
 
Fanny då, Tinkersto. Hon var väl väldigt annorlunda. Hahaha Carro kallar henne "Dålig"... Hon kan gå lite fram och tillbaka, så ena stunden är hon aspigg och framåt osv och sen helt plöstligt orkar hon inte ta ett steg till. Hon är typ världens hungrigaste häst, värre än Käck.. Så efter ett hinder behövde jag direkt driva framåt och öka galoppen, för annars blev det tvärnit för att äta.. Hahahahhaha!
 
Här är iaf några roliga bilder från dagen... x) Dock bara galopp och hoppbilder men aja..




Home

Nu har jag kommit hem från 1 timmas promenad med mamma och Elvis. Är sjukt trött i benen.. Ska bara äta lunch och sen laddar jag upp bilderna från i torsdags! :)
/Carro




Smakprov av bilderna

Nu har Carro varit så snäll och skickat bilderna från i torsdags till mig! Hahah av 48 bilder tror jag det var på mig, blev väl sisådär 23 bra. De andra var mest roliga när jag garvar sönder på hästryggen... Hinner inte ladda upp allt idag, men imorgon får ni resten av bilderna!
Här är iaf ett smakprov på en av bilderna carro tog! :)

Jag & Fanny - Foto: Caroline Wingqvist- www.ponnitjejens.blogg.se



Lördag kväll

Hej!
Det börjar bli kväll, så tror vi snart ska äta middag. Ikväll tror jag mest att jag ska slappa vid TV;n med läsk och sånt.. Mys.. Håller på att städa upp på mitt rum som blev stökigt på en dag... Snart klar, då tända lite småljus i rummet så att det blir mys.. Har varit duktig och bytt lakan och har nu en ren nybäddad säng, haha fett taggad på att sova nu..
 
Här även kommit reklam för Stockholm Horse Show 2012, som jag missade förra året. Iår MÅSTE jag gå, behöver bara hitta lite kompisar som kanske vill gå med mig, och jag tror jag vet vilka jag ska fråga... ;)
Jag ska kolla med Carro ang. bilderna på mig, Fanny och Kingen från i torsdags, så när jag fått dem får ni ett inlägg från den dagen! :)



Ponnycupsmöte

Hej!
Hemma från möte på Veda med alla stallvärdinnorna nu. Vi har fyllt dagarna och fått reda på vilka vi ska möta i hopp och dressyr. Dock inga datum än, men de vi ska möta den här säsongen är:

Hoppning:
Färingsö, Haninge, Täby och Sundby

Dressyr:
Sundby, Djurgården och Tyresö

Bild från idag från Vallentuna Ridskolas fb sida.




Om du fick ta med 5 valfria ponnys från Veda hem. Vilka hade du tagit och varför?

Rubrik av Vendela- jag skrev ju tidigare att ni skulle ge mig rubriker, så här kommer den första:

Jag hade först och främst tagit hem Brownie, eftersom han är favoriten och han är bäst.

Sen hade jag tagit med Pandora, som är en bra allroundponny och är stor så att jag inte är för lång för henne.

Sen Jane, grym ponnyyyy!

Kanske Plopp också, tränat mycket och så. Han är ju fin asså.. :')

Sist tror jag helt ärligt faktiskt att jag skulle tagit med Salvia. Lite småkraftig ponny, lagom storlek, supersnäll, mjuk och hon är verkligen duktig!




Fina skäckarna

Den här bilden tog Malin på mig och Sofia igår på hästarna. Sofia till vänster på Twist och jag till höger på Salvia. Det ska varit den första lektionen som båda skäckarna var med på så det var lite kul! Men alltså Salvia, så sjuuukt sööt!!!





Hoppspecialen

Hej! (fråga mig inte vad jag gör uppe såhär tidigt men jag fick för mig att det var skola och jag skulle upp tidigt)

Igår när jag skulle till hoppspecialen så regnade det, blåste och var kallt. Haha på med Vedajackan.. När vi kom till stallet gick jag och kollade vilka alla skulle ha. Jag fick Salvia! :) Hon är ett sto på 6 år, och kom till ridskolan för typ 3/4 veckor sen, och jag hade inte ridit henne, Var hur kul som helst! Hon var en ängel i boxen..

Vi gick ner, byggde banan som blev en inte allt för svår eftersom både Twist och Salvia gick med och de var lite "gröna" som man säger. Men Salvia var verkligen HUR mysig som helst att rida! Även fast hon har lite svårt för galoppfattningarna så märker man verkligen att hon försöker och gör sitt bästa. Från början till slut gick det bättre och bättre och om man säger så "började vi lära känna varandra mer och mer." När vi började hoppa var hon jätteduktig och hoppade superfint! 




RIP Anastasia

1991-2012, Vila i frid <3




Godnatt

Går och lägger mig med tårarna rinnande. Förklarar imorgon ... <3 Godnatt /Carro




Ge mig en rubriiik

(inspration från Carro, haha säger ju det- hennes blogg äger)
www.ponnitjejen.blogg.se ←
 
 Iallafall, har lite bloggtorka nu på idéer och därför får nu ni ge mig en rubrik som jag sen ska skriva ett ärligt inlägg om; T.ex: Om du fick 100.000 kr vad skulle du köpa?
Hoppas iallafall att ni åtminstonde kan slänga in en kommentar..
Behöver något att skriva om...
foto: Caroline Davidsson - Nikon D3100



Lunch

Nu har jag lunch, har kvar SO och Bild.. Slutar 14:40 och direkt då cyklar jag och Carro hem till henne, är den en snabbis och byter om / käkar. Sen cyklar vi till Fanny, Kingen och Billan. DOCK måste jag cyklade vidare till Veda för att hämta min hjälm och mina stövlar -.- Men aja, bara att trampa på.
 
Vi fixar sen allt i stallet, sköter hästarna, rider Fanny, myser och massa annat. Ni får hoppas på bilder för jag tror det kommer några från dagen sen! ;)
ååååh simba ♥ (katten där mirella bodde)



Mitt nästa köp

Mitt nästa köp;
LÄTT en systemkamera!
Vill verkligen kunna fota med EGEN system nu och kunna fota ordentligt till bloggen och inte bara med mobilbilder. Vill ha en bra, billig och simpel system som tar bra bilder. Som det lutar åt nu är det Nikon D3000 (Hahah ja jag har kollat på Carros bilder (www.ponnitjejen.blogg.se) och hon har en 3000- och tar grymma bilder med den)
Jag har fotat med den kameran förut och jag gillar den! Skulle vara så mycket roligare att kunna ta riktigt fina bilder och visa nytt än gamla bilder jag och Lisa tagit med hennes kamera istället för min lilla kamera eller mobilen.. Klart de också kan ta fina bilder men vill verkligen ha systemen nu.. Tror nog ni också skulle tycka det vore lite roligare med finare och nyare bilder...



Något jag blivit bättre på

Det finns alltid saker man kan ändra på och göra bättre efter och under ett ridpass. Det kan aldrig gå 100%, för det finns ju alltid något man kan göra bättre. Men det var länge sen jag sist sa att det gick RIKTIGT RIKTIGT dåligt på ridningen. Nu förtiden tänker jag faktitiskt mest "Det gick bra, det gick asbra, det helt okej eller det gick bra ibland." Inte "det gick dåligt, dåligt ibland asdåligt osv.." Även om det kanske går mindre bra en lektion så säger jag inte "Det gick åt helvete jag kan inte rida jag rider ju som en nybörjare".
Jag tänker då mer "Okej det där gick kanske inte så bra men det andra gick ju bra så det gör inget, gör om gör rätt nästa gång."
 
Faktiskt är det faktiskt rätt skönt om man säger så, att inte tänka negativt och att man suger. För det är när man TROR och hoppas på sig själv och tänker att man ändå kan, det är då det är kul och det är iallafall då jag försöker och VILL. Hur kul är det att hoppa upp på hästryggen och tänka "Idag kommer jag trava utan tyglar glömma bort hur man fattar galopp och sen kommer jag ramla av och helt plötsligt kommer jag trava baklänges för jag vet ju inte hur man gör".
 
Istället bara pusha sig själv ibland. Att efter ett ridpass, det gick inte bra, synd. Men jag har många gånger hört: Det är när du lär dig av dina misstag du lär dig på riktigt.
Funkar kanske inte att tänka så för alla, men för mig funkar det.




Godmorgon!

Hej! 
Idag börjar jag 12:05 så har världens sovmorgon idag då jag ska ta bussen som går 11:27 :) 
Ska snart fixa något att äta och göra mig i ordning. Har bara svenska idag så jag slutar vid 3 och efter det ska jag nog bara ta det lugnt, göra lite matte och försöka fixa lite tidsinställda inför imorgon! Juste vet ni vad som händer imorgon? Då fyller jag ååååår! :D Ska först träffa min kusin, sen ka jag ut och äta med pappa & fredrik sen på kvällen träffar jag troligtvis Hanna också! :)
På lördag är det möte i stallet, då ska vi prata om ponnycupen! Är as taggad på ponnycupen! I år får jag ju inte hoppa så är as taggad på dressyren! :D
 



Cool häst på Hööks.se

Jag satt igårkväll och tittade lite på hooks.se, kom till Träns och såg en häst som modellade för Hööks. Riktigt häftig faktiskt och lite "unik". Nästan helt vid över hela ansiktet och ett ljusblått öga. Var väldigt fiin enligt mig, lite häftig och cool faktiskt!
Dock vet jag inte vad jag tyckte om tränset, hahah xD



Godmorgon!

Godmorgon!
Torsdag idag, har precis vaknat och ska snart till skolan. Har BARA tröga lektioner idag- Slöjd, Språk, NO, SO och Bild. Bild dock är helt okej men NO OCH SO I FREAKIN HATE IT skulle jag kunna säga.
Efter skolan ska jag dock ha lite skojj med Carro! ^^ Vi ska till hennes tre medryttarhästar, Fanny, Kingen & Billan. Vi ska rida Fanny och sen lite senare, förmodligen longera/tömköra Kingen & Billan! Ska bli skitskojj! Carro tar säkert med sig sin kamera så det blir nog lite bilder!
Btw, checka in er på Carros blogg- www.ponnitjejens.blogg.se , det är en av mina favoritbloggar! Hon uppdaterar SKITBRA och skriver roliga och intressanta inlägg med fina bilder! LÄS!

Kingen
 

Fanny
 

Billan



Godnatt

Nu tror jag att jag gjort 5/6 inlägg till imorgon! Duktig duktig! Så läs bloggen extra nog imorgon!
Nu ska jag faktiskt bara städa undan lite i mitt rum och bädda sängen, sen lägga mig och läsa lite.. behöver ju läsa ut den där boken.. Men aja, vi hörs imorgon!

Finaste älskade ♥



Ny info!

Nu har jag uppdaterat min infoknapp lite som ni hittar i menyn! Klicka på den för att läsa info om mig och även se lite nya bilder på mig och hästarna! :) Btw har jag precis ätit middag och gjort klart matten, nu ska jag plugga engelskan, SO;n och sist - läsa Ondskan som vi måste läst ut om 1 vecka... Känns bra att jag är på sida 37 av 283... Nu jävlar får jag göra ett ryck och läsa ut boken..
Ikväll får jag vara duktig och pluggat klart, städat rummet och plockat undan lite. Sen även försöka hinna göra lite inlägg till imorgon! Om jag ska hinna det måste jag dra på ett kol, så vi hörs senare!



Ridningen igår!

Jaa, egentligen finns det inte så mycket att säga, det gick verkligen sämst! Jag hade Candi och det enda som gick bra var att skritta på långa tyglar. Jag var inte spec taggad när det var varken hoppning eller byte, men när jag väl började göra i ordning honom så blev jag det! Hatar verkligen när man är taggad så går det skit... men jag vet inte vad det var igår, min kropp var helt seg, hängde inte med på något, den var helt död. Jag kunde verkligen inte koncentrera mig heller, det var skit jobbigt!!! Hoppas verkligen det går bättre nästa gång.





Så mycket hoppning blev det

Igår på ridningen blev det ingen hoppning. Inget byte heller faktiskt.
Vi red dressyr i ridhuset för Magnus, och jag hade Maestro igen. Som tur var gick det MYCKET bättre den här gången en den gången innan! Han var mycket mer sammarbetsvillig och höll inte på som förra gången när han var rätt jobbig. Han var riktigt mysig att rida igår. Gick bra, flyttade undan bra och GALOPPEN SATT ÄNTLIGEN HELT!!! Första galoppen gjorde han en bra fattning och galoppen flöt på hur bra som helst! Kändes inte ens som Maestros galopp eftersom det gick att sitta ordentligt i den och den var inte alls hackig som den brukar vara.
 
Gjorde absolut ingenting att vi red dressyr och att vi inte bytte, för jag är ändå sjukt nöjd med honom, och han är så himla mysig att rida ♥

Bilder från ridskolans hemsida (www.vrk.nu)



Godmorgon!

Hej!
Idag har jag sovmorgon till 09:55 så jag har precis vaknat och ätit frukost. Ska göra mig iordning och ska sen åka till skolan. Är aschill dag idag, men när jag kmr hem måste jag plugga lite olika grejs..

Skriver om ridningen i ett annat inlägg efter skolan, men kan säga att det gick bra!
/Carro




Slutar

Nu har jag slutat skolan och ska gå ner till centrum. Bussen går 15:55 så behöver skynda lite... Idag ska vi verkligen SKYNDA oss med att jobba så att vi blir klara tidigt! Tror vi hoppar ikväll! Ska bli ASKUUUL!
Uppdaterar kanske i stallet om vilka vi ska ha osv, om vi hinner! :) Hörs!
önska mig lycka till nu.... Första riktiga hopplektionen på häst



Godmorgon!

Godmorgon!
Har precis vaknat och ska nu göra iordning mig för skolan. Slutar 15:30 idag- seeegt. Åker direkt till stallet och jobbar, sen rider. ÄR astaggaaad!! Hoppas verkligen att vi hoppar som jag är sjukt taggad på idag!
Undrar verkligen vem jag kommer få, har ju bara ridit Maestro, Rafiki och Oskar så tror och hoppas på att om vi byter, jag får någon jag inte ridit.
 
Nu måste jag gå, vi hörs under dagen!

HAHAHAHHAh failbild xD



Måndag

Ny vecka då -
 
såhär ser veckan ut;
Måndag: Inget, bara chilla
Tisdag: Stallvärdinna & Ridning
Onsdag: Inget, plugga?
Torsdag: KANSKE följa med Carro till hennes medryttarhästar!
Fredag: Hoppspecial
Lördag: only HELG
Söndag: only HELG
 
Idag slutade jag skolan 15:25, drog då hem, duschade och har sen dess bara legat i sängen och chillat. inte gjort någonting alltså... Imorgon slutar jag senare, 15:30. Då blir det direkt ner till centrum och ta bussen till Veda. Stallvärdinna först och sen på kvällen rider jag. Hoppas verkligen att det är hoppning och att jag då får Maestro, eller att det är dressyr och vi byter hästar!



Måndag!

Hej! 
Måndag idag, känns konstigt att inte åka till stallet idag! Man är fortfarande van med att man börjar veckan med ridning, men no more! Imorgon är det då ridning och jag hoppas att vi ska hoppa! Vi skulle ha gjort det förra gången men då gick hästar som inte får hoppa med. Annars är jag taggad på byte! Vilket det borde vara imorgon efetrsom vi har haft samma hästar 4 gånger nu, det är så roligt att byta häst nu för man har ju inte ridit så många!
Om det är byte så är jag taggad på att pröva Tip Top, Pepsi eller rida Toy igen! Senast var ju på vinterlägret, vilket var ett tag sedan nu!



Dressyrspecialen

Hej!
Tänkte skriva om Dressyrspecialen i fredags! Vi åkte ju upp tidigare för att gå på silverfesten och sen klockan 6 började lektionen jag hade Zimba och han är sjuuuuukt pigg! Vi gjorde samma övning som förra gången som uppvärmning och sen fortsatte vi med att jobba dom i skänkelvikning och på volter. Han blev lugn när man gick in på 10-metersvolterna och i skänkelvikningen men så fort man kom ut på rakt spår ville han gärna springa iväg. Galoppen som var det skönaste förra gången blev det jobbigaste! Herregud vad jag kämpa! Sista galoppen höll jag på att dö... han bara öka & öka och när jag ville bryta av så ville han springa fortare! Hahah Magnus ropa hela tiden: Sitt emot! Så efter den galoppen (som kändes som en evighet x) ) så var jag helt slut i hela kroppen, spec i magen och armarna. Vi skulle även trava av dom efter och öka på långsidorna, men jag fick jobba på en egen volt för att få stop och lugna ner honom, haha. 
Det kanske inte gick så bra den här gången men det var ändå roligt för han är så himla mysig att rida :) 
 



Instagram

Glöm inte att följa oss på Instagram!
Carro: Caaarrooo
Lisa: Cagetown
 
Där lägger vi båda upp massor av bilder på hästar & våran vardag!



Ridningen på tisdag

På tisdag är det ridning igen, och vi måste hoppa för jag är skittaggad på det! Antingen vill jag hoppa Maestro eller så vill jag nog rida dressyr på en annan häst. Vet inte vilka jag kan rida, men vill ha en häst jag inte ridit.
Kan inte sitta och säga "jag vill ha den för jag är så bra på att rida", men jag skulle vilja PROVA PÅ kanske Tip Top, Pepsi, Piraten, Candi, Caramelle osv.. Någon jag inte ridit helt enkelt..




Godmorgon!

Vaknar med ont i halsen och småförkyld...
Stannar hemma och bara tar det lugnt idag. Sova ut och bara chilla.
 
Btw
Ibland önskar jag att jag bodde i huset som ligger precis vid Veda. Tänk er typ en kväll, man har inget att göra hemma, går till Veda och myser med favvohästen, kollar på lite lektioner eller så. Bara kunde gå dit lite när som helst. Istället för att bara vara där 2 gånger i veckan kunde man bara gå förbi där efter skolan och så.. Gå lite extra tidigt för att hinna borsta riktigt fint på hästen.. Inte behöva åka buss hela vägen dit för att vara där i 3 timmar och sen hem igen. Om man glömde något i skåpet kunde man bara gå tillbaka och hämta det istället för att vänta en vecka och sen hämta den. Skulle man lyfta upp mitt hus och flytta det dit på den tomten hade jag nog varit glad.. Fan va mys.




Ansiktsmålning

Hej!
Andledningen till den dåliga uppdateringen idag är att vi från 2 till 4 har varit i centrum och "jobbat" vid ansiktsmålningen. Coop hade någon höstfest och då var vi, några tjejer från Veda där och höll i den.
I början var vi lite tvek på att måla lite grejjer, men efter att ha målat hockeykillarna, vuxna, kompisarna, polisen och en miljon barn blev vi riktigt bra! Haha, Iallafall jag!
 
Nu är jag hemma hos pappa, har inget att göra så ska nog göra lite inlägg :) Hörs senare!



Fredag!!

Äntligen fredag!! :D
Ska nu gå och byta om för kvart över kommer Jennie och hämtar mig! Först är det silverfest på Veda för att fira Malins silver och sen blir det ridning! :) ikväll sover även Carro och Hanna här!! Nu måste jag byta om så att jag inte behöver stressa ;)
/ Lisa




Godnatt!

Hej!
Nu har jag, Lisa och Elin sprungit en runda i skogen tillsammans med vovven. Va jätteskönt och vi var asduktiga tyckte jag! Stannade typ aldrig! Bara när hunden skulle stanna gjorde vi det, annars sprang vi på! Najs!
Kom hem och duschade, nu sitter jag i sängen, myskläder på, har pluggat klart Engelskan till imorgon och har nu en liten stund på mig att bara chilla och vad jag tänkte, göra tidstinställda till imorgon!
 
Vi hörs imorgon! Godnatt!



Springa!

Hej!
Nu på kvällen ska snart jag, Lisa och Elin dra på mjukisbyxorna och gå ut och springa! Haha tro det eller ej, jag kommer orka 10 meter sen poff pang helt slut. Tar med mig min hund så får jag lite extra draghjälp, hahhahahahahah!
 
Förlåt för att vi är så extremt jäkla skitdåliga på att blogga nu... men man hinner inte riktigt med längre...
Vi hörs!



SM-SILVER!!!

SM SILVER TILL MALIN HAMILTON & FLEETWOOD!!!
Duktiga Malin & Fleetwood tog sig hela vägen till SILVERMEDALJ i år 2012's Svenska Mästerskapet i Dressyr! Man kan ju inget annat än att vara GLAD och STOLT!
 
Såhär skriver Anna Berggren, orf. i Vallentuna Ridklubb:
Det är en glad och omtumlad Malin jag talar med i telefonen. Hur känner du nu?
"Jag känner att jag måste landa och njuta lite", säger Malin. Så klokt, det är
klart att hon måste landa. Hur landar man blir nästan min andra fråga men jag
biter mig i tungan. Själv har jag tittat på sändningen via web-TV, som så många
andra VRK:are, och vrålat högt när jag förstod att det skulle bli medalj. Hur
coolt är inte det?!
 
Stort Grattis Malin och Fleetwood!!
Topp 3 SM-Dressyr 2012: fr.v:
1a) Eva Ulf, Djursholms RK, Caruso
2a) Malin Hamilton, Vallentuna RK, Fleetwood
3a) Maria von Essen, Flyinge HSK, Ferdi.



OMG, kommer ni ihåg??

Ponnycup på Täby, november 2011. SHIIIT va den ponnyn var rolig!! Så jäkla söt!! och liten...



U-T-V-E-C-K-L-I-N-G

KOLLA på de här bilderna! Vilken JÄKLA skillad!!
September 2011:

Juni 2012:



Ridningen!

hej!
Bloggen är väl sådär just nu, men det finns inte så mycket att skriva om och nu är det äen svårt att hinna när skolan är igång.
 
Jag hade Candi igår på ridningen och det gick väl sådär. Ibland kändes det jätte bra då jag kunde få honom kort och liksom trampa under sig och ibland funkade det inte alls, han blev lång och hjärnan hamnade på ngt annat ställe.
 
Dressyrspecial på fredga! As taggad, Carro ska med så förhoppningsvis kan hon filma mig lite så hamnar en liten film på bloggen sen ;) 
 



Ridningen igår

Igår på ridningen fick jag Maestro igen och vi hade dressyr i ridhuset med Magnus.
Vi gjorde samma övning som vi gjorde lektion 2 och 3, men den här gången la vi på i slutet att göra serpentinbågar över hela ridhuset och i vissa bågar lägga till galopp.
 
I början, typ första kvarten gick det jättebra! Gick ungefär som de gjort de två senaste gångerna, men sen gick det bara sämre och sämre... Maestro blev jobbig, jag blev trött och flera gånger kunde jag komma på mig själv medan jag red och bara tänka; Vafan håller jag på med?
 
I galoppen blev han jättekonstig... Vi galopperade ju på bågarna.. Maestro typ drog framåt jättemycket slängde upp huvudet och började skaka på huvudet högt upp i luften. Jag prövade flera gånger att lätta, rida framåt, fånga upp, lugna ner allt, men han fortsatte så de gångerna vi galopperade.
Han var bara inte sig lik de andra gångerna igår, vet inte om det var jag som red annorlunda eller om det var Maestro som "bråkade"..




Bloggen suger

Fyfan vad bloggen är dålig just nu... Slutar sent varje dag och hinner aldrig blogga på kvällarna för då pluggar jag eller något annat liknande.... Sry.. men ska försöka den här kvällen att skriva ikapp lite och kanske göra tidsinställda. Problemet är ju bara att vi inte har något att skriva om förutom ridlektionerna.. Så jaa ni får väl nöja er med det som kommer antar jag...



Måndag

Hej!
Måndag idag och det händer inget speciellt, var i skolan och är nu hemma! Imorgon är det ridning och jag är as taggad!! Tror det är hoppning! Undrar vem jag får då för Candi hoppar ju inte, hmmm... På fredag är det även dressyrspecial, hoppas jag får Zimba igen! :)



Update

Hej!
Förlåt för jättejättejätte dålig uppdatering både idag och igår, men har knappt varit hemma och inte hunnit blogga alls! Igår lördag åkte jag hem till Hanna vid tjugo över 11 och sen tog vi moppen till Veda och hade teori.

Efter teorin åkte vi hem i regnet, nästan framme vid Hanna var vi typ 10 cm ifrån att köra över en död padda som låg på gatan. Hahaha vi båda skrek och Hanna svängde skitfort bort från den! Sjukt äcklig var den!

Idag var jag först vid 12 på Bio i Täby med mamma, Adam och hans kompis. Sen åkte vi hem och var hemma i knappt två timmar, sen åkte vi till Bromma flygplats och hämtade min syster, sen vidare till Stinsen där vi shoppade lite och sen åt middag på Donken. Nu, städat, provat alla kläder, chillat och så bara blogga lite snabbt innan jag ska sova. Trött som vanligt så ska försöka sova så länge som möjligt inatt...




RSC Hoppning - Bilder

© Foto: Lisa Burestad ⁄ Kamera: Nikon D3100