Info om Carro

Jag heter Caroline Davidsson men kallas för Carro. Jag är född den 24 februari 1998, alltså är jag nu 18 år. Jag började rida när jag var 6 år på Hagbylunds ridskola (som då hette Ramsta ponnyridskola) och där red jag tills jag var 8 då jag bytte till Vallentuna Ridskola där jag idag rider och har ridit sedan hösten 2006. Alltså har jag ridit i 12 år. Utöver ridskolan har jag sedan mars 2015 en medryttarhäst som heter Salza, ett sto född 2008 som jag rider mycket dressyr på men även hoppning och uteritter och tävlar dressyr på!
 
Jag rider en gång i veckan på onsdagar och varannan fredag i dressyrspecialer. Min favorit på ridskolan var hästen Jim som tyvärr togs bort i början på 2016. För nuvarande har jag ingen speciell favorit men jag sitter ofta på hästen Ebbe som jag mer och mer tycker om! Även den fina ponnyn Pandora som jag tävlat mycket i Ponnycupen och som vi vunnit flera guldmedaljer på ritter upp till 75%, är en favorit ♥
 
På ridskolan har jag ägnat nästan varje dag åt att vara på. Jag var med i Vallentuna Ridklubbs ungdomssektion i 5 år varav jag satt som ordförande mellan 2013-2015. Jag har också jobbat som teoriledare för ridlekis och jobbat som stallvärdinna. I nuläget rider jag lektion, tävlar och jobbar i stallet på helgerna, samt är teoriledare för en nybörjargrupp.
På ridskolan tävlar jag i Ridskolecupen som är en klubbtävling på ridskolehästarna. Där tävlar jag i både dressyr och hoppning på LA-nivå i dressyren som är den högsta klassen och LB i hoppningen.
 
Även Ponnycupen tävlade jag mellan 2010-2015. Det är en tävling som pågår under hösten till tidig vår. Tävlingen anordnas av Svenska Ridsportförbundet och går ut på att flera olika ridskolor tävlar med sina lag med ridskoleelever mot varandra, på hemmaplan och även på bortaplan där man då rider på andra ridskolors hästar som man 9 av 10 gånger aldrig har suttit på. Då har man några få minuter på sig att på hästen man blivit tilldelad av sin lagledare hitta så många knappar som möjligt för att sedan genomföra ett dressyrprogram eller hoppa en bana.
Jag tävlade i hoppning fram till 2013 då jag började rida dressyrcupen och gjorde totalt 3 säsongen i dressyren.
Säsongen 2012-2013 tävlade jag i båda grenarna och vi lyckades ta oss till final i både hoppning och dressyr och galet nog var vi som första klubb någonsin så långt förbundet kunde se bakåt, guldmedaljörer i båda finalerna!
Säsongen 2013-2014 föll vi precis på målsnöret och missade semifinalen med 1 poäng vilket var tråkigt, men säsongen 2014-2015 slog vi tillbaka och lyckades återigen kamma hem allt och vann Ponnycupen!
Jag tävlar dock inte ponnycupen längre men det var 5 väldigt roliga, lärorika och spännande år i Ponnycupen där jag fått rida på massa fina, svåra, galna, trötta, pigga, svåra, lätta, stora, små ponnys med många fina resultat och medaljer.
 
Jag har även börjat tävla Salza också! Under hösten-15 gjorde vi 5 starter i LB och en start i LA med bra resultat och faktiskt placeringar varje gång, varav sista starten var vinst på 69% i LB2. Nu till våren är det dags för LA!
 
Här följer massa bilder på mig med flera olika hästar!
 
Här är Salza!
 
 
Här är när vi precis gått vidare till final i Ponnycupen 2015! Den som hoppar högst det är jag ;)
Jag är näst längst till höger på vita Pandora!
Och här längst till vänster brevid Jim på julafton 2014!


Trackback