Update från Thailand!

Hej! (Just nu när jag skriver det här är klockan 9 på morgonen i thailand) så alla där hemma sover ju nu... Men iaf, idag vid 2 lyfte planet mot Thailand! Älskade landet, NU ÄR JAG TILLBAKAAA!!!! Åkte flygplan i 10 timmar och sov typ 1 timma så vi har missat en hel natt... Skittrötta chillar vi på hotellrummet nu, med fläckt, godis, tv och utsikt ner till poolen!
/Carro




Höstlov!

Ja, denna vecka är det ju då höstlov och medans Carro är i varma Thailand är jag kvar i kalla Sverige....
Ska försöka uppdatera bättre den här veckan! Lättare nu när det inte är skola ;) Har inga spec planer än så länge men såhär ser veckan ut hittills:
Måndag: Hanna hade sovit här så var med henne tills typ halv 2, sen skulle jag till Stockholmsgruppen men fick migränattack så låg och sov ist...
Tisdag: Plugg och ridning!
Onsdag: Hämta ut kläder hos SOFIFI kl. 15:00
Torsdag: Plugg
Fredag: Dressyr Special
Lördag: Kanske åka och kolla på RSC dressyren om jag inte har andra planer
Söndag: Plugg
 



RSC Hoppning

Hej!
Gud vad jag är glaaaad! Idag vare tävling, RSC Hoppning. Kom till Veda halv 9 och då lottade vi hästar direkt. Jag visste inte alls vem jag ville ha, så typ första gången någonsin ville jag ha ett dåligt nummer så att jag inte hade så mycket att välja på. Jag fick nr 19 av 23, hahah typ bra för mig. Jag tog Twist, eftersom hon gick så bra i fredags! Vi byggde sen bana en ganska rolig bana tycker jag. Efter det gick vi upp och fixade hästarna. Gjorde klar Twist och sen gick jag ner tillsammans med Sofia & Jojjo.
 
I början var hon nog ganska nervös, men samtidigt jättetaggad! Jag skrittade henne först för hand och direkt när jag hoppade upp skulle jag börja trava så att hon kom igång och travade av sig lite. Hon kändes ganska fin på framridningen. Travade på bra och var taggad! Kände lite på galoppen i båda varven och sen skrittade jag henne också så att hon inte skulle bli för trött.
 
På banan; Hoppade fram, fick sen startsignal och började. SHIT vad hon var duktig! Typ flög över hindrena, klarade alla svängarna och tvekade INGENTING! 0:ade hela banan och det kändes så sjukt bra!
 
Helt sjukt hur glad jag är. Tog Twist som jag ridit 4 gånger nu. Red henne för första gången på ett år för 2 dagar sen, 0:ar banan och hon är ju helt sjukt underbar den hästen! Redan i fredags började jag verkligen gilla henne! Kom 2:a, endast ett halvt poäng ifrån 1:an! Duktiga Twisten! Kolla btw bilderna hur fint hon hoppar!



Tävling imorgon

Hej!
Imorgon är det RSC Hoppning. Jag vet inte alls vem jag vill ta och har inte förberett mig någonting alls. Är hos mina kusiner nu så ikväll ska jag väl bara lägga fram ridkläderna och sen sova. Skriver imorgon om hur det gick. /Carro




Hoppspecialen

Shit vad jäkla asbra det gick idag!!!!
Jag åkte till stallet vid 4, hade möte med Usek där vi kom fram till så mycket roliga ideér att det blev mycket skratt och vi har äntligen kommit igång riktigt med julshowen nu!
Jag trodde att jag skulle ha Ludde idag, men fick istället Twist! Henne hade jag inte ridit på över ett år, och senast jag red henne var hon lite galen och bockade och hoppade och jag åkte bara runt och ville inte ramla av typ.... Men GUUUUD vad fin hon har blivit!
 
Vi började med att skritta igång dem, sen korta tyglarna och jobba hästarna i skritten. Hon stannade ingenting och ruskade på huvudet något, utan i lugnt tempo gick på och gick desutom bra också! Traven var det inte heller några problem med. Kunde lätt och mjukt öka och minska traven jättelätt och hon gick faktiskt väldigt bra om jag får säga det själv! INGENTING gick fel! Hahah till och med galoppen gick bra! Så jäkla kul!
 
Vi började sen att hoppa fram på några hinder, taggad twist som ville hoppa idag! Hon hoppade fint, slog inte i några bommar, var pigg och framåt men gick ändå att kontrollera. Vi hoppade sen lite mer och sen bana. Banan gick skitbra. Hon flöt på i ett bra tempo, hoppade fint och lätt, inget bråk i munnen alls utan bara flöt på lixom. Jag kunde lätt reglera tempot och det kändes så sjukt bra när jag sen satt av hästen. Hon måste haft någon superdag eller något, för hon var verkligen asduktig idag!
Efter ridningen fick hon varmt täcke, morot, äpple och massa pussar. Twistiseeeen



Fredag!

Åhhhhh nu är det höstloooov!!!!
Förlåt för dålig uppdatering... men kan berätta jag jag hade Caramelle i tisdags och det gick helt okej för att vara första gången tycker jag!
Idag hade vi Spookboll i skolan och det var så jääääkla kul! Tyvärr gick inte sp bra för oss men vi hade kul ändå! synd att det var så kallt... men vi vann för mest närvarande så nu har vi massa kakor till nästa rollcall, och sen i slutet var det godisregn!! så jäkla najs, alla är glada, musik som pumpas och ja Täby enskilda är sååååå bäst!
men ska även klä ut sig! Här är jag (3:a från höger) och några i min klass! Hahah kan ni tänak er blickarna jag fick när jag åkte hem?
 



Imorgon

Imorgon slutar jag skolan 15:10, drar då hem, och tar sen bussen till stallet. Ska först ha med USEK, ska planera lite julshow och sånt. Sen är det hoppspecial på kvällen. Tror jag ska ha Ludde igen och jag är astaggad! :D 
 
 På lördag ska jag och mamma söka och handla lite kläder och sånt inför thailandsresan!
 
På söndag är de tävling! Är ganska taggad men jag vet inte vem jag vill ha... Sen på kvällen är det spökkväll på Veda som vi i USEK anordnar! Ska inte sova där eftersom jag åker till Thailand dagen efter.
 



Ridningen i tisdags

Hej!
I tisdags på ridningen var det byte! Jag fick Tip Top för första gången!
Innan lektionen när jag gjorde iordning honom blev det jätte stressigt när jag behövde fixa en annan häst och sen springa ner med den till ponnylektionen. Men iallafall.
 
Det var helt SJUKT svårt och jobbigt att rida honom! Han kan gå skitfint och det gjorde han ibland, men ändå var han så stark och ibland blev det så jobbigt att jag orkade knappt hålla honom. Han har en jättefin galopp som är skön och lätt att rida. Det var askul att rida honom, men svårt och ansträngande att rida. 
 
Är tyvärr borta nästa gång och även veckan efter den så jag kommer missa 2 lektioner på honom. Om jag fortfarande har honom när jag kommer tillbaka från Thailand så är det hoppning! 



Uppdatering, men kort

Ska sova nu, men FÖRLÅT för att vi är superdåliga på uppdateringen nu! Ska försöka skriva ett ordentligt inlägg imorgon och ett om ridningen i tisdags.
Kan iaf säga att jag hade Tip Top :) Men vi hörs imorgon(kanske) /Carro




Måndag

Hej!
Orkar inte riktigt blogga lika mycket som förut längre, orkar egentligen inte ens skriva det här inlägget men gör det ÄNDÅ.

Idag var det seg skoldag. Har sen bara varit hemma och håller på att fixa i mitt rum som har en ny byrå! :)

Imorgon äre ridning igen! Jobbar dock också.. Waaaaa jag orkar inte. Dock tror jag att det är byte, och ingen aning om vem jag vill ha... Men är taggad på ridning iaf! /Carro




Söndag

hej!
helgen har varit väldigt lugn, har kollat på massa filmer, myst och sovit läääääänge. Har precis kollat klart på en annan film och ska nu plugga, på tisdag är det ridning igen och troligtvis byte! 



Teori

Hej!
Idag har jag haft teorin för ridlekis på Veda! Första gruppen lärde sig hästens färger och de va superduktiga och lärde sig fort! Andra gruppen fick smörja och tredje gruppen hade också hästens färger. Där i mellan hjälpte jag till med in och utsläpp. Fick tummen och ringfingret klämt i dörren pga. Brownie som inte ville ut i i regnet... Men det GÖR ont att hålla på med hästar. Bara att bita ihop och köra på. /Carro




HAAHAHAHAH

Hahahahahah, en bild från september 2011, typ en av mina första hoppspecialer. Hade Brownie och här bockade han precis över hindret. Har det på film och den finns på youtube sen långt tillbaka, så vill ni se hela- sök på youtube: Brownie bockar på hoppspecialen

Tror jag den heter... Men jag laddar upp den här ikväll kan jag försöka hinna! :) /Carro

Bilden- AHAHAHA JAG DÖR!!!! Jag ser asrädd ut och aa jag vet inte vad som händer med mig där xd hahahaha!!




Godmorgon!

Hej! Idag vid 12 ska jag åka till Veda och sen ska jag ha teori för ridlekisbarnen! :) jag kanske tar någon bild i stallet eller så är Anna framme med mobilen och tar en bild ;) haha! Vi hörs senare! /Carro




Update!

Hej! Hinner typ aldrig blogga och hela den här veckan har jag varit hur trött som helst även fast jag har haft 3 halvdagar.. Hoppade Twist i tisdags gick helt ok, hade Cludden idag på specialen och vi red för Pernilla Qvist! Det gick väl sådär, bättre mot slutet iaf! Nu ska jag fortsätta kolla på X-factor! /Lisa




Fredag

Hej!
Sry för ingen uppdatering men vi hinner knappt längre...
Iaf, har typ inget att skriva men imorgon ska jag till Veda och hålla i teorin istället för Sofia.
Skriver kanske lite små-inlägg ikväll och den lite mer imorgon. /Carro




Ridningen i tisdags

hej!
I tisdags var det ridning igen! Den här gången hoppade vi, red för Magnus och jag hade Caramell igen!
Hon tyckte att det var kul att hoppa och det tyckte jag med, haha! Mot hindrena höll jag henne bara tillbaka lite så att hon inte kom i full fart mot hindret utan travade i ett lugnt tempo. Innan hindret drev jag fram och ibland la på spöt lite försiktigt så hoppade hon jättefint! Hon var för övrigt fin och lugn i traven!
 
Mot slutet av lektionen hoppade vi på fyrkantspåret (ett hinder lite snett vid varje hörn på fyrkanten, alltså 4 hinder). Jag hoppade då med Jennie och Mc Cloud. Det gick super bra då! Man skulle komma i trav, hoppa och landa i galopp, galoppera fram en bit, sen bryta av till trav och hoppa nästa hinder. Gick då ut på att hålla kontroll och kunna ta tillbaka hästen efter ett hinder. Gick bra!
 
Nästa gång är det förmodligen byte, ingen aning om vem jag vill ha men det var iaf skitkul att rida Caramell, och jag gillar henne verkligen jättemycket! ♥



Artikel om Rollkür

I Häst & Ryttare tidningen som kom hem idag stod det en artikel om rollkür, lite "intressant" faktiskt.... /Carro




Veckan

Måndag: Skola
Tisdag: Ridning
Onsdag: Inget
Torsdag: Inget
Fredag: Inget
Lördag: Teori Veda
Söndag: Inget
 
hahahah jag vet, sjukt rolig vecka. Har ingenting alls jag ska göra kommer bara vara hemma hela dagarna och göra precis ingenting. TAGGAAAA!!!!! not



Onsdag

Hej!
Förlåt för ingen uppdatering, men vi hinner inte riktigt! Har massa i skolan och annat jag behöver göra så bloggen får inte gå i förstahand då... Men ikväll ska jag försöka göra lite inlägg och skriva om ridningen igår! /Carro




Hittade ett inlägg...

DENNA bloggen, där det var med en bild på Oscar, med denna texten till:
I hagen hittade vi Oscar, nu 23 år gammal. Jag skulle chansa på att han kom till ridskolan 1995 kanske. Still going strong - vilken kämpe! Oscar har faktiskt gått i Globen, året var 1999 och Vallentuna Ridklubb vann "Globenkadriljen". Nu har han i alla fall en välförtjänt sommarvila!
Oscar i Globeeeen!!!!!!!!!



Youtube

hmmmm, får inte upp filmerna på youtube... ska försöka lösa det!



Laddar över till Youtube

NU, typ 3-4 veckor senare sitter jag och laddar upp en film på mig och Caramell från första gången jag red henne.. Hahah, det går typ ganska fort ändå.. Jag laddar upp den här direkt när den är klar! ;)
snyyyyyyyyyyyyyyyyyygg caramell...



Hemma!

Hej! 
Kom nyss hem från veda, har jobbat som funktionär nu under Oktoberdressyren! Som tur va hade jag inte så mycket att göra utan stod bara vid insläppet. Sen kollade jag på de andra som tävlade! Massa VRK ryttar så det var roligt att se! Såg bara LB:2 men i den klassen kom hemma ryttaren Pernilla Qvist på Dorina 2:a! De fick hela 70% och ritten var super fin! Har filmat hela prisutdelningen så tänkt ladda upp klippen i ett annat inlägg som kommer senare!



Godnatt

Nu har jag hela kvällen bara latat mig som vanligt, tittat på TV, ätit 70000 kg chips och legat i min säng. Ibland bara så jäkla skööönt..

Imorgon fyller mammi år så vi ska fira henne och så. Är Oktoberdressyren på Veda samtidigt, jag blir hemma men kanske finns det någon som filmar eller fotar så man får se sen hur det gick för alla? ^^

Nu ska jag fixa lite och sen sova, vi hörs imorgon! :) /Carro




Lördag 13/10-2012

Hej!
Idag har det inte varit någon uppdatering från varken mig eller Lisa, men jag har nästan inte varit hemma någonting idag, ska berätta om min dag; (långa dag)
 
Vid halv 12 åkte jag till stallet, sen vid 12 hade vi i Usek möte med föräldragruppen på Veda. Efter det bara chillade vi nere i cafeterian i någon timma, sen gick jag, Sofia, Hedda och Ella upp till stallet. Jag och Sofia fixade lite med Tip Tops sadel (smörjde, bytte stigläder, padd osv). Hon ska ju tävla Tip Top imorgon i Oktober dressyren så vi fixade med sadeln! Var på Veda fram till 4 ungefär, då åkte jag hem.
 
Direkt när jag kom hem gick jag ut med Elvis, eller ja.. Hahahah! Typ pinsamt att säga det men Elvis gick och jag rullade bakom honom på sparkcykel! HAHAHAHAH!! Stannade vid en liten lekpark och fotade Elvis i höstlöven, så himla fin han är! Gick sen vidare och rullade sen hem igen! Har nu hållt på med design typ HELA KVÄLLEN.. men nu ska jag dra, hejdååå.



Ny design- Tema grönt!

SKIT I VINTER & JUL,  FÖR HÄR ÄR DET SOMMAR ÅRET RUNT!
Haha, alla vinterdesigner jag gör blir alltid så tråkiga och dystra, så det blev en grön lite roligare design nu! Hade ingenting att göra denna kväll så jag pysslade lite i photoshop och sen helt plötsligt blev det en design! Typ allt är helt nyrenoverat kan man säga! Hoppas ni gillar designen!



Hoppspecialen

Hej!
Idag var det hoppspecial, och jag fick rida en häst jag inte ridit på över ett år! Suuuperlänge sen! Nämligen Ludde! Till min största lycka gick han lektionen innan så jag behövde inte göra iordning honom, var aptrött så orkade knappt stå upp innan ridningen....
 
Banan:
(hehe hoppas ni fattar bilden på min fina bana...)
Vi började med att hoppa fram på krysset vid X. Där skulle man komma ur ena varvet, byta galopp över hindret och rida ut i andra varvet. Sen hopade vi långsidorna på de rätuppstående och sist hoppade vi bana.
 
Det jag faktiskt riktigt bra med hoppningen tycker jag! Ludde har varit halt ett tag och sattes igång för ca 2 veckor sen tror jag, så han var nog lite glad att han fick hoppa igen! Han hoppade jättefint och hade bra galopp hela tiden. I början när vi bytte galoppen över hindret blev han lite rädd första gången och ville inte hoppa, men gången efter när jag kom i lite mer galopp hoppade han superbra och bytte galoppen.
 
Banan gick också asbra! Han hoppade skitfint igen och lyssnade bra på ytter, så jag kunde rida svängen mellan hinder 3-4(skarp) utan att han bröt av eller flöt ut. Han tryckte på bra och hade bra galopp, tvekade inte mot hindrena som han kan göra utan flöt på i ett bra tempo! Jag är supernöjd och jag tyckte det var skitkul att rida Luddisen igen! :D



Snart ny design?

Jag ska smått börja på vinter/jul designen snart och jobba på den länge så att det verkligen blir bra! Ny bilder till header och ikoner, snygg kodmall och lite härligt! Kanske kommer ny design snart hela enkelt....



Hoppspecial idag

Idag på hoppspecialen fick jag rida en häst jag inte ridit på ett helt år, om inte mer! Nämligen Ludde! Det gick asbra men jag berättar mer senare! :) /Carro




Torsdag!

Hej!
Jag är i skolan just nu, men jag tänkte bara berätta lite kort om hur min dag ser ut!
Har nu lunch och har 2 eller 3 lektioner kvar, ska sen hem emellan jag ska till tåget och åka till Täby! Går sen till Heddas skola (kommer-inte-hitta) och möter henne, och sen går vi till Täby och ska handla lite tsm!
 
Imorgon äre skola-hoppspecial-hem-äta-chilla-sova. ganska najs ♥



Imorgon- hoppspecial

Imorgon är det hoppspecial igen! Jag är supertaggad, men det är en sak jag vet säkert - Jag kommer att byta häst.
Salvia, som jag ridit nu på hoppspecialen har åkt tillbaka för att hon inte gick igenom besiktningen, så det var verkligen astråkigt på en sån fin häst som hon var. Var skitkul och lärorikt att rida henne de två gånger jag gjorde. Hon försökte verkligen hela tiden och det var alltid så kul och spännande att hoppa med henne. Blir tråkigt utan henne nu...
 
Istället så undrar jag nu vem jag kommer få.. Jag är faktiskt väldigt taggad på Brownie! Senast jag red honom var på lägret i somras så det var ett tag sen! Får jag inte honom spelar det ingen roll, kan faktiskt ta vem som helst, är bara supertaggad på hoppning igen!



Oktoberdressyren

Den 14 oktober, nu på söndag är det tävling på Veda igen! Denna gång är det Oktoberdressyren som är en tävling för privatryttare och även uttagna ridskoleryttare!
Här är alla de ekipage från VRK som är med:
LB:2
Helena Winter - Candi
Helena Callvik - Nova
Sofia Killander - Tip Top
Malin Hamilton - Fritz
Felicia Götze - Pepsi
Johanna Götze - Finnegan
Madeleine Hansing - Pepsi
Gitt Karlsson - Tip Top
Annette Nyman - Muscot
Anna Berggren - Caramell
Theresa Lagerbielke - Candi
Pernilla Qvist - Dorina
Anna Wass - Toy
Rebecca Kaiser - Wellness
Eva Andersson - Carisma
Magnus Hamilton - Oregano
 
MSV C:1
Malin Hamilton - Fritz
Magnus Hamilton - Oregano
Malin Isaksson - Fridolin
Helena Winter - Bonzai



Julshow

Kajsa & Tip Top - Pegasus
Foto: Thérèse Stackelberg
 
Förra årets Julshow på Veda uppskattades av många och blev både rolig och lyckad! Snart är det dags igen!
Den 9:e december är det 2012's julshow på Veda och vi håller nu på att planera, fixa och ordna inför den!
Glöm inte att hålla er uppdaterade på www.vrkusek.blogg.se för att läsa mer om julshowen mm!



Riningen igår!

hej!
Igår jobbade jag och Carro, sen var det även ridning och jag hade Twist! 
Ja carro har redan skrivig övningen så tänker inte göra det..
nej det gick inte bra, det har inte gått bra på flera veckor nu och det är jäkligt trist. Man kämpar och kämpar men ingenting händer, det går ändå bara dåligt. Twist är en jätte fin häst, men det har verkligen inte funkat nu när jag har ridit henne, så det är ju jag som gör fel. Nej jag hoppas verkligen att det går bättre nästa vecka.
 



Ridningen

JAG HATAR BLOGG.SE SÅ JÄVLA MYCKET! HADE GJORT LÄNGSTA INLÄGGET OM RIDNINGEN OCH SEN NÄR JAG KLICKAR PÅ PUBLICERA SÅ LOGGAS JAG UT OCH INLÄGGET ÄR BORTA!!!!!!!
asså fyfan... nu måste jag börja om!
 
Det var ju iaf ridning igår, dressyr för Magnus och jag red på Caramell igen.
Vi gjorde en övning där man red som i en diamant, alltså Från C-E, E-A, A-B och B-C. Det var rätt svårt eftersom Caramell har ganska svårt för att flytta undan osv. i skritten. Hon kan lätt börja takta, studsa och stanna till. Så när hon började krångla skulle jag direkt trava framåt så att hon inte stannade utan var fram istället.
När vi sen red samma övning fast i trav gick det mycket bättre! Det är så mycket enklare att flytta undan på henne i traven eftersom det är mycket enklare att driva henne framåt då.
 
Hon var fin under hela passet och gick bra, och trav+galopp gick bra idag så jag är nöjd! Så himla härlig häst!
Nästa gång ska vi hoppa och jag är astaggad på att hoppa henne! :D



Onsdag

Hej!
Superförlåt för dålig uppdatering men ikväll ska jag verkligen försöka ta tag i bloggen! /Carro




Måndag

Hej!
Sry för asdålig update men det händer inte mycket nu så har inget att skriva om precis... Men ska bara slänga in ett litet inlägg!

Skolan går segt som vanligt, men imorgon äre ridning och jag tror jag ska ha Caramelle! Astaggad! :)
/Carro




Söndags update

Hej! 
Idag har jag och mamma gått till centrum och handlat, när vi kom hem sen så fikade vi och spelade yatzy ;) Nu ska jag göra lite läxor och bara ta det lugnt!



Sadelkammarsidan

Såhär ser stallet ut nu! En helt ny sadelkammare, stallgång och spolspilta! Spolspiltan är dock inte klar än men den är innanför dörrarna på en av bilderna! Visst är det fint? /Carro

 




Godmorgon

Okej egentligen vaknade jag och Hedda för aslänge sen men aja...
Igår var jag på Usekmöte på Veda och tittade typ 2 minuter på en hoppspecial. Sen GICK jag och hedda hem till henne! Tog en evighet, det var ju längre än jag trodde. Fötterna blev is och blöta...

Idag ska jag hem till pappa och inte göra någonting spec. tror jag. Kul inlägg. Hejdå /Carro




Dressyrspecialen!

Hej!
Igår var det då dressyrspecial och jag fick rida Mc Cloud för första gången!
Vi jobbade mycket på volt & fyrkant, bakdelsvändningar, galoppfattningar och sen ökade & minskade vi volten.
Skritten gick iaf helt okej! Traven och galoppen inte så bra... men han är så svååååår! Han är också ganska tung så det är mycket häst att rida! Även fast han inte är så stor så kände jag mig som en liten myra, haha! Även fast det inte gick så jätte bra så var han ändå väldigt gosig att rida, han är ju så snäll och gör aldrig ngt dumt!
bilder från vrk.nu!



Kanelbulledagen

Hej!
Har kommit hem frön skolan för ett tag sen och ska bara slänga in ett mobilinlägg nu! Idag har jag haft Biologiprov, och det gick asbra med tanke på de 0 sidorna jag hade pluggat till provet.. Haha

Nu har jag inga läxor eller prov att plugga till vilket är apskönt!! Ska därför ikväll bara chilla och ta det lugnt. Somna tidigt också, som jag verkligen behöver.

Imorgon ska jag på Usekmöte och kolla på ridlektionerna om jag hinner, sen sova hemma hos Hedda! :D var skitlänge sen vi sågs så det ska bli jättenaajs!! /Carro




Ridningen i tisdags!

Hej! Idag är jag ledig, vilket är hur skönt som helst! Ska bara ta det lugnt, plugga och blogga ;)
Tänkte iaf skriva om ridningen i tisdags!
Skrev aldrig om förra veckans ridning men då hade jag iaf Twist och det gick inte spec bra, men det var ju första gången jag red ett dressyr pass på henne.
 
I tisdags iaf, det gick inte så jätte bra med iaf bättre än förra gången! Övningen vi gjorde var as bra! Den är lite krånglig att förklara så skippar det x) Men eftersom det gick lite bättre nu så hoppas jag att det bara går bättre och bättre för varje gång nu om jag fortsätter med henne! ;)
 
På fredag är det Dressyr special! As taggaaaaaaaaad!!



Ridningen

Hej!
Igår på ridningen red vi dressyr för Magnus och jag hade Caramell/Caramelle hur hon nu stavas för andra gången. Måste verkligen säga att jag tycker om henne sjukt mycket! Hon var så jäklans duktig igår!
 
Orkar inte förklara hela övningarna vi gjorde men vi gjorde en rolig och bra övning! Hon sänkte sig fint och jag kände verkligen hur hon sög tag i bettet och bara tryckte framåt. Inte fort, utan mer långt steg och bra tempo. Där lät jag som värsta proffset men hon var verkligen superfin! Vi övade sen lite på skänkelvikningen diagonalt över fyrkantspåret. Behövde bara försiktigt trycka lite med skänkeln för att hon skulle gå framåt samtidigt som hon flyttade undan så hon stannade ingenting och trippade. Var någon enstaka gång hon blev lite trippig men efter den gången gick det så mycket bättre!
 
Jag är verkligen asnöjd och jag tycker sjukt mycket om den hästen!



Onsdag

Hej!
Har pluggat typ hela eftermiddagen men nu ska jag skriva ordentligt inlägg om ridningen igår! /Carro




Bilder - RSC Dressyr

Kamera: Nikon D3100 - Foto: Lisa Burestad
Sofia & Pandora
 
Hanna & Salvia

Jennie & Toy
 



Godnatt

Hinner verkligen inte med bloggen. Ikväll var det ridning och jag tror fan jag har en favorit av storhästarna!! Skriver mer imorgon. Godnatt /Carro




Carro & Plopp

Kamera: Nikon D3100 - Foto: Lisa Burestad
 



Måndag

hej! slutade halv 2 ist för 3 idag, skönt! Efter skolan åkte vi till Täby C oc var där ett tag. Nu ska jag bar ta det lugnt och sen tänkte jag börja redigera bilderna från igår! Har bilder på: Carro, Hanna, Hedda, Jennie och Sofia. Om ni vill ha/se era bilder så kommentera här!