Hoppspecialen

Shit vad jäkla asbra det gick idag!!!!
Jag åkte till stallet vid 4, hade möte med Usek där vi kom fram till så mycket roliga ideér att det blev mycket skratt och vi har äntligen kommit igång riktigt med julshowen nu!
Jag trodde att jag skulle ha Ludde idag, men fick istället Twist! Henne hade jag inte ridit på över ett år, och senast jag red henne var hon lite galen och bockade och hoppade och jag åkte bara runt och ville inte ramla av typ.... Men GUUUUD vad fin hon har blivit!
 
Vi började med att skritta igång dem, sen korta tyglarna och jobba hästarna i skritten. Hon stannade ingenting och ruskade på huvudet något, utan i lugnt tempo gick på och gick desutom bra också! Traven var det inte heller några problem med. Kunde lätt och mjukt öka och minska traven jättelätt och hon gick faktiskt väldigt bra om jag får säga det själv! INGENTING gick fel! Hahah till och med galoppen gick bra! Så jäkla kul!
 
Vi började sen att hoppa fram på några hinder, taggad twist som ville hoppa idag! Hon hoppade fint, slog inte i några bommar, var pigg och framåt men gick ändå att kontrollera. Vi hoppade sen lite mer och sen bana. Banan gick skitbra. Hon flöt på i ett bra tempo, hoppade fint och lätt, inget bråk i munnen alls utan bara flöt på lixom. Jag kunde lätt reglera tempot och det kändes så sjukt bra när jag sen satt av hästen. Hon måste haft någon superdag eller något, för hon var verkligen asduktig idag!
Efter ridningen fick hon varmt täcke, morot, äpple och massa pussar. Twistiseeeen



Kommentarer
Annika

Fin bild :)

2012-10-28 @ 15:04:08 | http://blogofphoto.webblogg.se
Annika

Fin bild :)

2012-10-28 @ 15:04:08 | http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback