Tisdagsgruppen- hittils

Har nu i snart en termin ridit hästgruppen på tisdagar, och tänkte typ "resonera" över hur det varit hittils, vilka jag ridit osv.
 
Först var det Maestro. Red honom 6 gånger, 1 uteritt, 1 hoppning och 4 dressyrpass. En jättefin häst som jag gillade och det gick bra alla gånger tror jag!
 
Sen var det Caramelle, en av favoriterna bland hästarna, lätt! Red henne 4 gånger. Superduper fin häst och det gick bra alla gånger här med! Så fin, känslig och speciell att rida!
 
Sen red jag Tip Top en gång, det gick ganska bra då. Han var ganska stark och stor men ändå fin. Var borta två gånger efter den gången så jag bytte när jag kom tillbaka.
 
Sen red jag Oskar en gång. Hade ridit honom en gång tidigare men det var på min första tävling 2009... gick faktiskt oväntat bra och han var skitfin och pigg! Superkul!
 
Efter det red jag Toy en gång, vi hoppade och det gick ganska bra. Han var väldigt fin i dressyren och hoppade fint, sparkade bara rakt ut för sporren men annars gick det bra!
 
Sen red jag Zimba, dressyrlektion för Malin Isaksson och det gick bra! Han var en jättefin häst, rolig och spännande lixom! Hoppas att jag fortsätter med honom nu!
 
Hahah som ni kanske märkte har jag bytt häst väldigt många gånger! Har dock varit ganska kul eftersom jag fått prova på massa nya hästar och det har varit askul eftersom jag gillar typ alla av de jag ridit!



Fredag

Hej!
Idag hare varit en ganska najs och rolig dag i skolan. Typ skrattat hela dagen och bara älskat alla jättemycket. typ.
Nej men nu är jag hemma hos pappa! Skulle fixa filmen på mig och twist tänkte jag men fel på programet så så blev det inte...
 
Imorgon kommer Hanna, Jennie och kanske Hedda hit och ska sova här! Vi ska lana stockholm horse show hela kvällen eftersom vi inte fick biljetter, men vi blir hemma och har det najs istället. och vi ska ha snöbollskrig ute. hahahhahahahaha fett taggad på den.
 
På söndag ska jag till Veda och träna julshow med Usek, annars ska jag väl inte göra något mer den här helgen.



Torsdag!

Hej!
Mitt internet har varit helt borta den här veckan så jag jag därför inte kunnat blogga, nu är det bättre men fortf sjukt segt så jag måste blogga från mobilen.

Åh är så hiiiimla ridsugen!! Kunde ju inte rida i tisdags pga kursen och imorgon ska jag hjälpa till på öppet hus på min skola så missar dressyr specialen! :( ja, tur att jag kan rida igen det! Ska rida igen nu på måndag! Så är det bar dressyr specialerna kvar att Ida igen för!

På lördag ska jag och mamma till Stockholm Horseshow!! Tanken var att vi skulle se dressyren på morgonen och sen familjföreställningen men mamma hade bokat fel och hade bokat på fredag eftermiddag ist för lördag eftermiddag så det blir bara dressyren på lördag.

Jobb på söndag! Så ingen sovmorgon den här helgen...
/Lisa




Ridningen igår

Lite kort nu för att jag ska fixa mitt rum innan jag ska sova.

Igår var det ju ridning. Vi red dressyr för Malin Isaksson. Jag hade Zimba för första gången och det gick bra! Han var jättefin i traven och lyssnade väldigt bra och så. Vi gjorde en övning på en 3-serpentin där man i båge 1 & 3 skulle fatta galopp och sen trava i båge 2. Det var alltså ganska mycket avbrott men det gick faktiskt bra! Han sprang typ ingenting utan direkt när jag brutit av kunde jag lätt lugna ner och plocka ner honom igen så det gick bra! Fick även lite cred från läktaren och ridläraren, vilket var lite kul!
Hästen är stark som f*n men jättefin och rolig att rida!

/Carro




Onsdag

Hej! Sitter på bussen nu påväg till stallet. Vi ska ha julshowsmöte och träna lite och så. Red Zimba igår och skriver mer om det senare! /Carro




Tisdag

Hej! Är i skolan nu och den här dagen vet jag inte hur jag kommer orka..
Har 4 lektioner innan lunch, sen avsluta skoldagen med gympa. Sen springa till bussen, åka till stallet och jobba, sen sist rida. Såg igår vem jag ska ha och idag ska jag rida Zimba för första gången. Kommer vara helt slut men är lite taggad ändå!
/Carro




Ridningen igår

Igår red jag ju igen i 18:30 gruppen och jag fick bästa Twistis! Vi red dressyr för Lena och det gick sjukt bra!

Har ju inte ridit dressyrpass på henne på 2 år eftersom jag bara hoppat henne på hoppspecialen och tävligen än. Har ju på hoppspecialen ridit henne med martingal men idag körde jag utan.

Vi började första 30 minuterna att skritta och göra olika övningar och grejjer. Hon började bra förutom att hon blev lite knäpp när ponnysidan galopperade och jag gick brevid dem, annars var hon fin. Flyttade undan fint och lyssnade bra.

Sen började vi trava och efter ett tag galoppera lite och då göra olika storlekar på volter och korta/länga galoppen. Hon gick så himla fint! Verkligen jääättefin, galoppen blir bara bättre och bättre men idag satt verkligen traven!

Jag är mer än nöjd och Lena(ridlärare) tyckte att jag gjorde ett bra intryck på Twist! /Carro




Måndag

Hej! Är i skolan nu och har två lektioner kvar, sen ska jag ta bussen till stallet, prata lite med Sofia om julshowen och så, och sen på kvällen rida igen i 18:30 gruppen.
Btw, mätte mig nyss hos skolsyster, OMG ni kan ju gissa hur lång jag är!!! /Carro




Söndag

Tur att jag har Carro som alltid uppdaterar, jag är ju ganska dålig på det men var borta hela dagen igår då jag gick en visning för Ida Sjöstedt i Blå Hallen i Stadshuset! Det visades även ett klipp från det idag på nyhetsmorgon som ni kan kolla på, på tv4.se!
 
Idag har jag inte gjort ngt spec, tagit det lugnt och så, är fortfarande sjukt trött från igår! Ska försöka städa rummet sen så jag får något vettigt gjort idag...
 
Ingen ridning för mig på tisdag eller fredag.... blir typ ledsen när jag tänker på det hah, tur att jag kan rida igen det sen! Tisdag är det kurs och på fredag ska jag hjälpa till på Öppet Hus på mig skola :)
Ledig imorgon för vi har utvecklingssamtal hela dagen, skööööööönt!!



Lördag kväll

Ikväll har det varit en aschill kväll! Jag har framför allt provat alla kläderna jag köpte, städat på mitt rum och bytt lakan (duktig?). Nu sitter jag i mitt rum, har taklampan släckt och bara smålampor tända. Lyssnar på spotify och äter godis i sängen. Mys.
 
Imorgon vid 9 ska jag åka till Veda och sen fotografera hela WOW-cupen till VRK hemsidan. Så kameran måste laddas x2 och rensas på bilder. Kanske bloggar något litet under dagen men ska försöka fixa tidsinställda inlägg till imorgon.
 
Nu tänkte jag gå upp 27 kg och gå ner och äta ben & jerry.. snart kräks jag... brb



Shoppingen

Hej!
Jag var ju på Anderssons Häst & Hund idag och jag fick med mig två saker hem!
Först ett par vita ridhandskar eftersom mina andra var helt katastrof dåliga..
139:-
 
Sen hade de inga vita schabrak och jag hade inte något annat att köpa så lite spontant sådär köpte jag ett rött schabrak. Det var asbilligt och fint så köpte det att ha på kanske tävling eller annat.
169:-



Lördag

Hej!
Idag ska jag och mamma kanske åka till Anderssons Häst & Hund i Arninge. Har två presentkort där och känner att jag måste bli av med dem nu.. Kanske köper några handskar, någon liten tröja eller ett vitt schabrak eller något, ingen aning men något måste jag iaf få med mig hem!



Hoppspecialen

Ikväll har jag ridit på världens finaste ponny.
Det gick så JÄKLA bra idag! Hade Twist och det här är nog en av de gångerna det gott som bäst på henne!
Vi hoppade en väldigt roligt och bra bana idag, där vi värmde upp på olika linjer och hinder.
Hon var så lugn men ändå pigg och framåt idag. Hon hoppade som en klocka (haha), nej men hon hoppade jättefint, lyfte verkligen på benen och var kvick och snabb i fötterna. Hon var ganska taggad men hade en jättebra galopp i banan och på linjerna!
 
Hon var väldigt fin idag och är mer än nöjd med henne av hur bra hon hoppade idag. Banan bara flöt på och hon stannade inte till EN ENDA GÅNG på hela lektionen och typ "bushoppade" något. Förra gången gjorde hon det ju lite i galoppfattningarna och ville bara skjuta iväg, men idag var hon verkligen lugn och var väldigt uppmärksam av sig.
 
Supernöjd med henne, gud vad hon hoppade fint idag! Synd att jag inte har film och bilder på de här gångerna då det gått så himlans bra..



Ny design ikväll! Don't miss!




Hemma

Hej! Har kommit hem från stallet, duschat och ätit. Ska snart skriva massa inlägg så hörs snart! /Carro




Ridningen i tisdags!

Hej!
Tänkte skriva lite snabbt nu innan jag ska sova om hur ridningen gick i fredags!

Hoppade ju då Caramelle och det gick helt okej, fast det kunde gått bättre! Hon var väldigt taggad när vi hoppade fram och lugnare när vi hoppade banan vilket gjorde att jag slutade driva lite och då gick det lite segt... Frågade Magnus vad jag ska tänka på tills nästa gång och det var att jag ska vara mer jämn med min drivning. Ja, nu måste jag sova, godnatt!!
/Lisa




Godnatt

Hej! Idag har jag varit med Lisa i Täby Centrum och handlat lite. Nu när jag är hemma är jag typ sur på mig själv för att jag köpte så lite saker.. Men men..

Imorgon är det fredag. Skola fram till 15:10 och då blir det hem och sen åka till stallet. Hoppspecial på förmodligen Twist tror jag!

Vi hörs imorgon! /Carro




Torsdag

Hej! Är hemma en snabbis för att rasta hunden så ska bara slänga in ett litet inlägg. Idag efter skolan åker jag och lisa till täby och shoppar lite(mycket)....
Kvällen blir väl bara plugga och sen imorgon är det hoppspecial!
/Carro

hehe glada hästen...




Hoppningen igår

Hej! Igår på ridningen hoppade vi och jag red på Toy för första gången.
I början av passet när vi travade kändes han jättefin och lätt. Stort men jättefint steg hade han också! Efter en stund när vi travat i båda varven började vi trava över bommar och sen hoppa ett kryss och sen en 2-kombination.
Han var ganska pigg och framåt men det gick ganska bra ändå.
 
När vi hoppat en stund hoppade vi en liten bana på 6 hinder. Det gick väl bra förutom att han började sparka och bocka lite. Efter hinder nummer 4 sparkade han till och drog ner huvudet så jag la en volt och sen hoppade jag hinder 5. Haha och efter 5:an gjorde han en jättespark så jag flög lite ur sadeln och vred om min höft, så det gjorde för jävla ont. Fick stanna och typ "vrida om den".. Sen ny galopp igen och hoppade sista hindret. Han hoppade fint och hade bra galopp, så det var lite synd att han sparkade och att höften vred sig.. men annars gick det ganska bra! Han var fin att rida!



Hemma

Hej.
Känns som om det är så himla mycket att göra just nu. Massa i skolan, usek och julshowen som börjar dra ihop sig, ridningen och allt hemma och så. Ska snabbt skriva om ridningen igår i ett annat inlägg och sen fixa något med julshowsgrejjen osv.
 
Imorgon ska jag direkt efter skolan åka till Täby med Lisa och så ska vi shoppa lite och bara vara. På fredag är det hoppspecial och jag är astaggad!



update

hoppning på caramelle igår, men måste göra klart ett tal nu, skriver mer sen!



Tisdag

Hej! sitter i skolan nu och ska snart börja första lektionen. Igår gick det ganska bra att jobba och ganska bra på ridningen också. Vi hoppade och jag red på Toy för första gången, skriver mer om det idag om jag hinner! /Carro




Mot stallet!

Nu ska jag ta bussen till stallet och jobba, sen på kvällen äre ridning! /Carro




I miss

♥ Ponnylektioner på måndagar
♥ Ridläger med Brownie
♥ Tävlingar med Chicco
♥ Hoppspecial med Jane
♥ Brownie 8 veckor i rad på både måndagar och hoppspecialen
♥ Bus & Lek-lektionerna på ponny
♥ Ponnycuper på minsta hästarna, hahah
Ponnytiden ♥



Slut på måndag

Hej. Sry för ingen uppdatering men jag har haft skit mycket plugg nu och det har ändå bara varit måndag! Såhär ser veckan ut med allt jag ska göra och plugga osv..:
 
Måndag: Plugga inför allt i veckan..
Tisdag: Ridning, stallvärdinna, So prov, No prov inlämning
Onsdag: Inlämning matteläxan
Torsdag: Täby med Lisa
Fredag:Hoppspecial, Svenska prov
Lördag:Inget typ
Söndag:Fotografera WOW-cupen på Veda
 
Typ den mest fullsatta veckan jag någonsin haft? Idag har jag iaf gått i skolan och pluggat hela kvällen. Orkar inte alls. Har de 2 jobbigaste att plugga nu och klockan är lixom snart 10. CAROLINE DAVIDSSON IS GOING TO FÅ --F!!!!!
 
Aja.. imorgon är det tisdag. Stallvärdinna direkt efter skolan och sen på kvällen ridning. Tror vi ska hoppa. Vet inte vem jag ska ha, om jag får Oskar igen eller om jag byter eftersom han kanske inte orkar två lektioner i rad. Men är taggad på hoppning ändå! Vi får vara snabba med mockningen och så kanske resten går ganska lugnt.



Måndag

Hej!
Jobbade hela dagen igår, sen gick jag och la mig vid halv 8, skit trött!! Sen hade hade fys på gympan idag och nu sitter jag på tåget påväg hem från catwalk träning! Ridning imorgon! Hoppning också! Nervös men det ska ändå bli kul :) synd att jag och Carro jobbar imorgon, orkar inteeeee
/Lisa

Åh, sötaste Birk <3




Hej

Är påväg hem till pappa nu, i helgen tror jag att jag laddar upp videon på mig och twist från tävlingen eftersom jag på pappas dator kan fixa den med musik och så! :) Vi hörs senare! /Carro




Lördag

Hej, sry för dålig update men har inte hunnit. Igår sov jag hos Hedda och hade Usekmöte på Veda.
Idag ska jag hem till pappa och sen imorgon Veda för att kolla på laget i Ponnycupen!

Vill bara rida nu. Vem som helst bara rida pålle.
/Carro




Lite blandat

Hej!
Kom hem efter en liten stund sedan efter att ha varit på bio! Såg Breaking Dawn part 2, den var såååååå bra!!!! Dör.

Iaf i tisdags hade jag Caramelle! Jag vet faktiskt inte hur det gick, det gick inte dåligt men det gick inte bra heller så jag vet inte riktigt vad jag ska säga om lektionen! Men tycker fortf. att det är lika mysigt att rida henne :)

Ingen dressyr special för mig imorgon... Tyvärr. Har curling match som jag inte kan missa... Kurs på lördag och sen jobbar jag på söndag!
/ Lisa




Ridningen i tisdags

I tisdags vare ju ridning och vi red dressyr för Magnus. Jag hade Oskar den här gången, och senast jag red han var på min absolut första tävling, hahah.

Han gick faktiskt skitbra hela lektionen! Traven satt, galoppen med, avbrotten från galopp till trav blev skitbra och han var jättekvick i att komma fram i trav från halt och galopp direkt från skritt. Hahah gjorde t.o.m en travökning längs långsidan en gång och JÄVLAR vad han körde!! Så himla duktig! Haha tävling nästa?? /Carro




Godnatt!

hej!
Även fast jag slutade 12 idag har jag inte hunnit blogga... somna nästan direkt när jag kom hem, heheheh.... sen har jag varit med Elin hela kvällen! Ska nu kolla på Grey's avsnittet jag missade idag, sovmorgon imorgon, börjar 12:05 naaaaaaajs! Bio imorgon också! bloggar så fort jag kan!



Onsdag

Hej!
Ska snart åka till tandläkaren. Var där igår och tog bort min tandställning OCH NU MÅSTE JAG SÄTTA IN EN NY TANDSTÄLLNING fast på insidan. ORKAR INTE. Har haft den i över ett år så varför räcker det inte att bara plocka ur den och sen tack och hejdå?

Aja, igår på ridningen hade jag Oskar för första gången på 3 år! Det gick skitbra! Skriver mer om det senare idag ;) /Carro




Hemma

Hej! Har precis kommit hem från skolan nu, ska vara hemma i typ 25 minuter till och sen åka till tandläkaren. Efter det mot Lisa och vara med henne, sen stallet och ridning! Första ridningen på storhäst på 2 veckor!
Får se om det blir Tip Top igen, eller vem jag nu får... Är iaf astaggad på att rida! /Carro




I skolan

Hej!
Sitter just nu i skolan och ska snart ha matte! Foto lektionen var as rolig idag! Ska fortsätta redigera bilderna när jag kommer hem! Sen kommer Carro till mig som hon skrev och sen ridning, as taggaaaaaaad!! :)
/Lisa
Här är fina utsikten från soffan jag sitter och halvsover i just nu...




Godmorgon!

Hej,
börjar skolan om 45 minuter så passar på att blogga lite. Idag har vi brytdag i skolan = göra vad man vill och ta igen prov. Måste göra ett Islam prov och det kommer gå skitdåligt men aja. Efter skolan, ska jag till tandläkaren och TA BORT TANDSTÄLLNINGEN!!! om inte tandläkaren ändrar sig när jag väl är där dåra.. men ändå! Så jäkla najs!
 
Efter tandläkarn åker jag hem till Lisa, vi ska vara med varandra och laga mat osv allt vi brukar göra (haha) fram till vi åker till ridningen. Undrar vem jag kommer ha idag, om jag får fortsätta med Tip Top eller får ngn ny.. Vet inte vem jag vill ha egentligen.. Men Twist går ju iaf bra.. heheh.. ♦



Plopp

Såhär snygg blev Plopp igår på KM! /Carro




Måndag!

Hej!
Har inte kunnat blogga spec mycket i Karlstad, matcherna låg jätte tajt så har inte hunnit... men kan berätta att vi kom på en 2:a plats och vi är jätte nöjda!
Trodde jag skulle vara helt död, trött och sur idag men det har faktiskt varit en ovanligt bra måndag! (än så länge..) Har varit/är på bra humör, as god mat i skolan, fick sluta kvart i 2 ist för 3 och jag har inge plugg! As najs! 
Nu ska kolla serier på datorn och käka, ridning imorgon! As taggad!



Bilder kommer någon annan dag...

Det funkar inte att ladda upp fler bilder än dessa två längst ner, så jag laddar upp någon annan dag så att jag hinner göra lite annat den här kvällen också. Men ska säga vinnarna iaf!
 
KM Dressyr 2012 Ponny:
Lektionsponny: Hanna Jansson (1)
Privatponny: Ida Borg (2)
 
KM Dressyr 2012 Häst:
Lektionshäst: Kina Johanesson
Privathäst: Malin Isaksson
Hedda och Plopp, fler bilder kommer!



Hemma efter KM dag 2

Hej! Igår sov jag hos hedda och vi satt uppe till 2 och fixade med alla hennes grejjer till utklädnaden hon hade idag. Idag vare ju då KM i dressyr. Var där sen 8 och jag och Hedda fixade med Plopp HUUUUUR länge som helst! Vi knoppade, borstade, fixade hovar, färgade hans man och svans plus hovar orange! Sen tejpade vi på massa små gröna prickar över Plopps träns och satte dit en hatt på tränset.
 
Ska göra ett inlägg nu med resultat från KM Dressyr 2012 och bilder från dagen!



KM Hoppning

hej! idag har det varit KM hoppning från 4 till typ 7. Jag fick vara "fotograf" för dagen för att fota till hemsidan och så, så jag stod vid banan hela tiden och fotade alla ritter. Resultatet kommer nog snart ut på hemsidan (www.vrk.nu) men kan iaf säga vinnarna;
 
KM Hoppning 2012 Ponny:
1. Annie Unghanse - Texas
1. Paula Unghanse - Gizze
 
KM Hoppning 2012 Häst:
1. Jennifer Nyman - Pirinjo
 
här är lite bilder från idag: 
foto; © Caroline Davidsson



Karlstad

Hej!
Nu sitter vi på rummet och har det mys så tänkte uppdatera lite bara.
Igår vann vi alla våra matcher och idag förlora vi alla... Men sista matchen idag spelade vi skit bra!! Och vi ska i morgon spela semifinal! Kommer hem imorgon någon gång, vet inte när.. Skriver så fort jag kan!
/Lisa




Snart till Veda

Nu måste jag ta mig ett ryck och fixa lite saker;
* Städa rummet
* Packa till sova hos Hedda
* Plugga
* Ladda kamera till KM idag
* Göra mig iordning
* Inte ligga i sängen med mjukisbyxor och tjocktröja och blogga
 
Lite saker att göra på typ 3 timmar... Bloggar lite senare (kanske), hörs!
Kolla gullebild jag hittade på datorn!!!



Hoppspecialen

haha, somnade igår så skrev alrig om hoppspecialen..
Igår vare ju fredag och hoppspecial! Jag fick bästaste Twisten och det var skitkul att rida igen, och framför allt att rida henne!
Vi började med att skritta fram dem, sen jogga igång och efter det känna lite på galoppen. HELT SJUKT hur fin hon var i högergaloppen en gång (som förövrigt ridläraren inte såg) hahaha... Men hon giick så j*vla bra! Stadigt, mjukt och i bra form, typ bästa galoppen någonsin jag ridit på henne! Hon var rätt i fin i traven också, lite pigg bara. Hela passet var hon egentligen jättetaggad och framåt. När vi hoppade fram ville hon helst kuta mot hindret så jag fick hålla tillbaka henne jättemycket. Vi hoppade fram på en liten båge med 2 hinder. Där blev hon astaggad.
Kom in på hindret ganska långsamt men efter vi hoppat första hindret drog hon på mycket mer. Hon hoppade ju bra och galoppombytena gick bra men hon blev jättepiiiigg.
 
När vi hoppat fram lite mer hoppade vi som en uppvärmningsbana 1 & 1. Hon hoppade bra och kom in bra på hinder. Efter det hoppade vi banan. Hon var somsagt jättetaggad, men banan gick rätt bra ändå. Det var bara i båge 2 när jag kom in lite för stort så hann jag inte svänga till nästa hinder, men jag hoppade om den och då gick det bra. Hon hoppade jättefint och det var helt sjukt kul att rida henne igen!
 
Även fast hon kan bli lite knasig och taggad så är hon ändå så rolig, hon vill ju hela tiden och är så speciell att rida tycker jag. Tycker verkligen om henne och hoppas jag kommer rida henne en del nu framöver på hoppspecial och tävling.
Bästa♥



Hemma från ridningen

Hej! Har kommit hem för typ en timma sen, ätit middag och kollat lite på X-factor. Nu ska jag duscha och sen skriva om hoppspecialen! Men jag hade iaf bästaste Twist!
/Carro




This or that

Tänkte göra en This-or-that så tog hjälp av Lisa, Hanna, Hedda & Sofia att ge mig några frågor...
 
Sadel/ Barbacka
Ponny / Häst
Hoppning / Dressyr
Rida med musik / Rida utan
Spö / Sporrar
D-ponny / C-ponny
Blogga via dator / Blogga via mobil
Tävla hoppning / Tävla dressyr
Utebana / Ridhus
Dator / Mobil
Sommar / Vinter
Ridstövlar / Skor & Chaps
Ponnycupen / Ridskolecupen 
Uteritt / Kadrilj
Galen häst / Lugn häst
Galen häst på sommaräng / Lugn & seg häst i dammigt ridhus
Brownie / Twist
Chips / Kakor
Tävla / Träning
Tävla / Vara publik
Funktionär / Publik
Sopa / Mocka
Ridskola / Egen häst
Rida tillsammans / Rida ensam
Rida dålig ritt men vinna / Rida bra ritt men inte vinna
Trav / Galopp
Trav / Skritt
Galopp / Skritt
Schabrak / Vojlock
Brun sadel / Svart sadel



Hemma igen

Hej!
Har precis kommit hem från läkarbesöket och det gick väl bra. Gick i skolan till lunch, då hade jag samtal dåra och sen åkte jag och mamma till läkaren. Vi stannade vid Mc Donalds på vägen och åt lunch, sen läkaren och nu hemma. Jag ska bara städa lite på mitt rum, byta om och sen åka till stallet.
 
Har typ gått och längtat hela dagen. Är helt sjukt taggad på att rida och jag hoppas verkligen att jag får Twist idag! Kanske uppdaterar något från stallet om jag hinner eller kommer ihåg. Nu ska jag städa och göra något till inlägg, hörs senare! :)



Fredag

Hej!
Var hemma från skolan igår så, mådde inte alls bra så kunde inte blogga...
Idag efter skolan så åker jag iaf till Karlstad för att spela curling! Den håller på t.o.m söndag så jag kommer missa KM igen!!! :(((((( det suuuuuuuuger!!! Var as taggad på att gå i år....
Vet inte om jag kommer kunna blogga ngt när jag är där, vi får se!
/Lisa




Godmorgon!

Idag är det först skola för mig fram till halv 12, sen ska jag ha IUP-samtal och sen åker jag till läkaren. Ska kolla på min höft och fot som jag haft ont i i över ett halv år.

Efter det åker jag till stallet och sen 17:45 blir det hoppspecial med förhoppningsvis Twist! :) Astaggad!
/Carro




Torsdag

Hej!
Idag var skolan seg men nu är jag hemma och ska göra lite plugg. Imorse när mamma kom in i mitt rum blev jag mer än glad när hon påminnde mig om att jag ska till läkaren imorgon, som jag helt hade glömt bort. Det betyder alltså att jag MISSAR SO-PROVET!!! Så jäkla mycket tur jag har, som inte pluggat någonting typ...
 
Imorgon är det ju då fredag, och efter läkaren (beror på när jag är klar) så åker jag nog direkt till stallet. På kvällen sen är det hoppspecial! Är skittaggad och jag tror jag ska ha Twist igen! Ska bli askul att rida henne igen! Senast var ju på tävlingen så det var ett tag sen..
 
Nu ska jag plugga, hörs senare..
hahahahahahahaha kolla bilden!! wihoooooooo



Godmorgon

Fortfarande inte vändt på dygnet. Vaknade 04:00 och är aspigg. Nu kl 6 är jag så hungrig som man brukar vara vid 11 på helgerna när man sover länge.

Igår somnade jag SJU för att jag var så trött! Fick inget plugg alls gjort vilket är jävligt illa eftersom jag har typ 4 olika saker till imorgon som ska va klara och inpluggade. Idag blir alltså en hatråkigtheladagenförduskaplugga dag.

Hörs kanske senare, om jag hinner.
/Carro




Ridningen igår!

Hej, tänkte skriva lite snabbt om ridningen igår! behöver egentligen plugga med orkar verkligen inte....
Hade Caramelle och vi red dressyr :) Vi red, volter, serpentiner och skänkelvikningar, sen övade vi även på galoppfattningar. Tyvärr gick det inte så bra... jag var jätte trött, ont i huvudet och då orkade jag inte rida... hade verkligen behövt vila innan... men lite svårt när jag jobbade, även fast det var väldigt lugnt så blir man trött... Hoppas det går bättre nästa gång!



Fast den här saknar jag ju mest. Red han senast i juni i år. Finaste bästaste. Brownie.
/Carro




Saknar lite...

Saknar verkligen ponnytiden. Även fast jag fortfarande tävlar ponny och hoppar varannan fredag så är det inte alls lika ofta och det är så många ponnys jag gillar som jag inte ridit på sjukt länge... Även fast stor-häst är superkul och lärorikt så saknar man ju inte ponnysarna mindre...




I'm baaack

Hej!
Igår vid 10 landade vi på Arlanda och kom hem typ halv 12. Som några av er säkert vet har jag varit i underbara Thailand i en vecka. Har haft Wifi där, men det funkade aldrig att blogga så aa...

Igår missade jag ju ridningen och det gjorde jag även förra vecka. Det är först på fredag jag ska rida igen. Då är det hoppspecial och hoppas verkligen att jag får Twist! :D

(Och ni som undrar vadfan jag gör uppe tjugo i 6.. Vaknade 5 och var aspigg, kan inte somna om. Tror väl att jag fortfarande är i Thailand eller något.
/Carro




Snart stallet!

Kom nyss hem från skolan och snart ska jag åka till stallet. Först jobb sen ridning! Är sjukt taggad på att rida! Men orkar verkligen inte jobba. Är hur trött som helst och vill helst stanna hemma och sova för att få energi till ridningen! nu måste jag fixa ngt att käka, hörs!
/Lisa




Måndag

Hej!
Japp nu är höstlovet över... Jag som trodde att jag skulle kunna blogga en massa men så blev det ju inte.. Mitt internet har inte funkat, jag har inte varit hemma, pluggat en massa och jobbat.
Hade iaf Caramelle på dressyrspecialen i fredags, det gick ganska bra! Det går bättre och bättre för varje gång jag rider henne!
Har även börjat helg-jobba nu! Så igår jobbade jag och Michelle hela dagen!

Sitter på tåget nu påväg till skolan, har livräddning som första lektion, kul....
/Lisa




Torsdag

Hej! Har inte kunnat blogga något då internet har varit sjuuuukt segt! Nu är det iaf bra igen :) sitter nu på tåget påväg in till stan och ska göra en plåtning! Efter det om det inte blir försent ska jag hem till Alma så ska vi göra klart våran engelska. Skriver om ridningen idag om jag får tid!
/Lisa