Hoppspecialen

haha, somnade igår så skrev alrig om hoppspecialen..
Igår vare ju fredag och hoppspecial! Jag fick bästaste Twisten och det var skitkul att rida igen, och framför allt att rida henne!
Vi började med att skritta fram dem, sen jogga igång och efter det känna lite på galoppen. HELT SJUKT hur fin hon var i högergaloppen en gång (som förövrigt ridläraren inte såg) hahaha... Men hon giick så j*vla bra! Stadigt, mjukt och i bra form, typ bästa galoppen någonsin jag ridit på henne! Hon var rätt i fin i traven också, lite pigg bara. Hela passet var hon egentligen jättetaggad och framåt. När vi hoppade fram ville hon helst kuta mot hindret så jag fick hålla tillbaka henne jättemycket. Vi hoppade fram på en liten båge med 2 hinder. Där blev hon astaggad.
Kom in på hindret ganska långsamt men efter vi hoppat första hindret drog hon på mycket mer. Hon hoppade ju bra och galoppombytena gick bra men hon blev jättepiiiigg.
 
När vi hoppat fram lite mer hoppade vi som en uppvärmningsbana 1 & 1. Hon hoppade bra och kom in bra på hinder. Efter det hoppade vi banan. Hon var somsagt jättetaggad, men banan gick rätt bra ändå. Det var bara i båge 2 när jag kom in lite för stort så hann jag inte svänga till nästa hinder, men jag hoppade om den och då gick det bra. Hon hoppade jättefint och det var helt sjukt kul att rida henne igen!
 
Även fast hon kan bli lite knasig och taggad så är hon ändå så rolig, hon vill ju hela tiden och är så speciell att rida tycker jag. Tycker verkligen om henne och hoppas jag kommer rida henne en del nu framöver på hoppspecial och tävling.
Bästa♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback