Ridning

Inlägg om ridningen i måndags !
hejhej ! Carro här ! i måndags var det ju ridning, jag fick Chicco. Först var jag inte så taggad på att rida honom eftersom jag red honom dagen innan på dressyrtävling och då gick det skitdåligt. Men jag körde på. Han stod i stallet så jag gjorde iordning honom. Sen började lektionen. Till min största förvåning gick det JÄTTEBRA ! :D Jag visste lixom vad jag skulle göra från förra lektionen när Malin red honom och visade. Och det gick asaaaaabraaa ! :D :D Vi övade på att flytta undan för tex. höger skänkel i vänstervarv på små små volter. Det var roligt men man behövde kämpa lite, var så jäklans trött i benen och armarna när jag började rida den lektionen x) haha.
Sen jobbade vi lite i galoppen och så, asså det gick asbra ! :D :D Nöjd verkligen !
Men det tråkiga är att det bara är två lektioner kvar den här terminen :(
Nästa gång är det hoppning, tagga med chicco ! och andra gången är det avslutning och då brukar vi ha lite olika lekar/staffet/kadrilj. Men det ska nog bli kul ! Men sen herregud är det sommarlov ! :O :O :O OMGAAAAAAAAD VAD HÄRLIGT ! :D och sen v. 26 blir det hoppläger ! tagga :D :D

gammal bild på mig och chicco i ponnycupen <3



Ridskolecup dressyr

samma inlägg som på http://lizt.blogg.se !
Hej, Carro här. idag har jag tävlat. Det gick skitdåligt. Punkt slut. ne men det gick skitdåligt idag ! Jag fick nr 1 på lottningen och fick panik för jag ville verkligen inte ha nr 1 !!! Men jag visste inte vem jag ville ha så jag slumpade och tog chicco. visste redan då att det skulle gå skitdåligt. Och som jag sa, inne på banan gick det skitdåligt. På framridningen ska man värma upp i 30 min, sen starta och sen sluta. Men domaren visste inte om att hon skulle komma så det blev en timma försent så red fram i 80 MINUTER! det var inte alls bra eftersom han blev så trött. Jag skrittade väldigt mycket i slutet så att han inte skulle bli för trött.

Sen, efter 80 minuters ridning började LB klassen som jag red i. Jag fick starta först igen, haha kan inte räkna hur många gånger jag har fått starta först ! xD hur som helst. När jag fick startsignal red jag på och red igenom programet utan fel, men jag tyckte att det gick skitdåligt för att han inte gick på tygeln någonting eftersom det är det hästarna måste göra i LB. aja, skitsamma. Tog upp Chicco i stallet och gjorde honom iordning, sen släppte jag ut honom. Gick sen ner och tittade på alla andra som red.

Resultatet blev som vanligt för mig dåligt. Men tänkte istället skriva resultatet för ponnyklasserna x)

Ponny LC:
1.
Hanna Jansson, Plopp
2. Johanna Lundström, Moa

Ponny LB:
1.
Michelle Auld, Trocadero
2. Helena Callvik, Jane

aja, nu ska jag dra. Hejdå !

jag vill kunna säga att det gick BRA någon gång...



Mirella!

Hej! :P Carro här ! Idag har jag varit hos Mirella igen. :) Jag cyklade dit vad kvart över 3 och direkt när jag kom dit tog jag in henne och började göra iordning henne. När jag var färdig gick jag mot uteridbanan. Påvägen dit mötte jag mamma som skulle kolla på mig. Under ridpasset red jag dressyr. Övade på LB:1 programet som jag red igenom en gång och så övade jag på skänkelvikningar, volter och dressyrrörelserna till dressyrprogramet (LB). Det gick faktiskt JÄTTEBRA idag ! Igår gick det ju pissdåligt och då var det bra för mig att det äntligen gick jättebra ! :D Jag red i ca 40 minuter, sen gjorde jag iordning henne och fixade lite i stallet. sen cyklade jag hem.
Oj det blev ett kort inlägg, men skitsamma ! ^.^ aja, hejdå !

OBS ! Samma inlägg som på http://lizt.blogg.se !



Ridning

heeej, Lisa här!
Igår va det ridning, i det sköna vädret ! Igår va det också byte och innan jag åkte till stallet igår så fick jag veta av Hanna att jag skulle rida Paloma. Först va jag inte så taggad på att rida henne, men jag försökte tänka positivt. Jag kom till stallet och fick börja med att tvätta Palomas träns som hängde utanför spiltan, för hon som hade ridit henne innan hade inte tvättat det. Sen fick jag svampa av henne för det hade inte personen som red innan mig heller gjort. Det va tur att jag och Carro va tidigt där igår så att jag hann göra henne fin.

Denna gång så red vi ut och vi hade Anna :) Jag gillar egentligen inte att rida ut, men den här gången va det ganska mysigt ! (: Jag kan också säga att det gick ganska bra! Även fast vi red ut så lyckades jag arbeta Paloma och få ner henne på tygeln. Carro red bakom mig så vi hade det ganska roligt ^^ Roligast va när vi galopperade upp för en backe i skogen och alla hästarna taggade till ! Heheh t.o.m Paloma som inte är den yngsta precis galopperade extra fort ! Nu har jag inget emot att jag får Paloma nästa gång ;)

Trötta, söta Paloma




Mirella <3

Hej, nu skriver Carro, fast detta inlägg är egentligen från både mig och Lisa.
Vill börja säga att jag hade skrivit en jättelång text om idag och när jag skulle publicera det
försvann det så nu måste jag skriva om aaaallttttttiiiinnngg -.- D: åh, irriterande... Idag iaf har jag och Lisa varit och provridit våran blivande medryttarhäst, Mirella ! :) <3 Kan redan nu säga att vi är KÄRA i henne ! <3

Jag sov hos Lisa lördag-söndag. På söndagsmorgonen när vi vaknade åt vi först frukost,spelade kort och sen gjorde vi iordning oss för att åka till MIRELLA :D <3 Först åkte vi till Veda och hämtade våra ridhjälmar, ridskor mm. Sen brummade vi iväg till Mirella :D :D:D:D:D:D <3 När vi kom till en bilprovning på vägen mot stallet mötte vi Hanna som kan ridande barbacka på sin medryttarhäst Simpan. När min mamma kommit som vi väntade på, åkte vi till stallet. Där träffade vi Lena, Mirellas ägare. Vi pratade lite om hur länge vi ridit osv. och så visade hon oss vart allt fanns och så. Sen skulle vi hämta Mirella i hagen. Kärlek vid första ögonkastet ! :D <3 Hon var så sööööööööööööt ! :D <3 Vi tog in henne och ställde henne i stallgången. Sen började vi rykta henne. När hon var ren sadlade och tränsade vi henne. Dags att rida!

Jag började rida . Hon var UNDERBAR ! <3 Mirella hade jätteskön galopp, var jätteduktig i skänkelvikningen, gjorde bra galoppfattningar och gick jättelätt på tygeln ! <3 Både och jag Lisa ÄLSKAR henne redan ! :D
Efter att Lisa också ridit tog vi in henne i stallet och sadlade av henne. När vi ryktat av henne tog jag ut henne i hagen. När jag släppte henne var det första hon gjorde att rulla sig på marken x) haha söt häst <3

Imorrn är det ridning, skriver mer om det då. Hejdååååå <3
Båda bilderna ©opyright !