Måndag

Självklart är alla lediga idag medans jag har fast i min jäkla skola! Ridning ikväll, hoppning är fett taggad! Jag och Carro tar bussen upp och ska sen hjälpa michelle och moa som jobbar. Imorgon är det majhoppet och då jobbar vi som funktionärer, lär nog bli en del mobilblogg när vi har tid! Ikväll sover Hanna hos mig :)




Söndag

Hej, förlåt för lite dålig uppdatering här på bloggen idag, men vi har inte varit hemma och haft tid att blogga. Carro har varit och handlat typ hela dagen och Lisa har modellat. Nu är vi hemma hos Lisa och ska nu äta middag. Kommer inlägg ikväll, från Carro på vad som handlats och Lisa kanske slänger in något inlägg eller två ;)




Godmorgon

Såå, nu har jag och Elin vaknat och dagen spenderas med henne, vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra men något skojsigt iaf ;) Blir kanske inte därför sen bästa uppdateringen från min sida så att ni veet, men skulle ha följt med Carro imorgon men ska iväg på en foto grej mellan 13-17 så kan inte :/
/Lisa




Hoppoutfit- Röd


Allt från Hööks (www.hooks.se)




Hööks

Imorgon ska jag och mamma kanske åka till Hööks och handla lite. Vet inte direkt något jag behöver köpa, men det är ju alltid kul att köpa lite nytt. Har fortfarande 2 presentkort där, så vi får se vad jag handlar :3

Här är 4 grejjer jag kanske vill ha ;)




Hoppspecialen

Idag på hoppspecialen hade jag Brownie. Det gick tyvärr inte så bra då da... Han var JÄTTETRÖTT. Bara stannade och orkade inte ta ett steg till. Kämpade som f*n att få honom att ens trava, men jag blev helt slut av bara det.. Han hoppade fint i början när vi hoppade ett rätuppstående, men när jag hoppade bana kändes det slappt, vingligt, slarvigt och nää inte bra.

Tyckte nästan lite synd om honom. Han orkade verkligen inte, kände det. När jag skrittade av honom kunde han knappt skritta kändes det som, så trött var han. Det var inte riktigt likt han jämnfört med de andra gångerna jag haft han nu på hoppspecialen..

Fina killen <3




Svar på kommentar

Anonym om Majhoppet:
Vilka klasser, ponny eller stor häst? :) älskar eran blogg!!!

Svar:
Hej! Jag vet inte helt säkert om det är häst eller ponny, men höjderna kommer att ligga på 95 cm, 105 cm samt 110 cm. Info om det kommer i inlägg om Majhoppet när tävlingen är slut! :) Tack så jättemycket! :D




Äntligen fredag!

Det känns som att den här veckan aldrig skulle ta slut, säkert bara för att jag har haft mer prov och läxor än någonsin (känns det som iaf)
Idag har ju Carro hoppspecial så ni lär få ett inlägg om det senare själv ska jag träffa Elin, så inget stallet för mig idag. Hoppning på måndag, as taggad! :)
/Lisa




Ridläger på Veda

Jag kör en likadan som Lisa gjorde ;) Alla är i ordning, alltså de ridläger jag gått på Veda ;)

1. Ridläger på Paloma- Vinter 2007


2. Ridläger på Chicco- sommar 2008



3. Ridläger på Plopp & Kenta- sommar 2009
Första dagen red jag på Plopp men de andra dagarna hade jag Kenta.


4. Ridläger på Brownie- sommar 2010
Första ridlägret på Brownie. Skitful bild men har ingen annan..


2. Hoppläger med Brownie- Vinter 2010


Hoppläger med Brownie- Sommar 2011
megaful bild här med men finns ju inga på bara mig och honom...


Nu i sommar ska jag gå dressyrkursen och hoppkursen v. 26, vi får se vem det blir då ;)




Ridläger på veda


Hoppläger-vintern 2010-Trocadero


hoppläger-sommaren 2011-Käck

Dressyrläger-vintern 2011-Toy
Vi får se vem det blir på dressyrlägret i sommar :D




Hihi, tjockis ♥

Hihi, fett söt ju! <3 Bilden är på Käck förra sommaren(?) då magen var lite rund...

foto: © Caroline D




Godnatt

Nu ska jag börja göra mig imorgon för att sova, sjukt trött så lika bra att dra till sängs tidigt. Var bra update idag, nice nice! Hoppas det fortsätter såhär bra då! ;) Idag slutade jag halv 12 så har seriöst BARA varit hemma och degat hela dagen ... Imorgon är det skola, sen åker jag till Veda och är där fram till jag ska rida :D

Mobilbloggar nog lite i stallet också, så vi hörs imorgon! byyye




Häst & Ryttare


idag kom den här hem i brevlådan!
För några år sedan brukade jag aldrig läsa vad som faktiskt stod i tidningen utan brukade mest kolla på bilderna, men nu när jag väl läser så är det ju intressant ;)




Amy!

Hittade en bild på Amy och även lite mer info om henne! Amy är hästen jag red på hoppmatchen borta mot Skånsta Ryttare i Ponnycupen! Bilden och texten är från deras hemsida som ni hittar HÄR
Amy

Amy

Connemara, sto, brun, född 1999
Amy är ett stamboksfört connemarasto (stamboksnummer RC 1127) och har haft ett föl (Hagens Earl född 2003). Hon är duktig på att hoppa och är en omtyckt lektionsponny i mellanstorleken. Hon har en underbar rödbrun färg.




Hoppspecial imorgon!

Hahah, kom precis på att det är hoppspecial imorgon! :D Är riktigt taggad faktiskt, och jag troooor att jag ska rida på Brownie, om det inte är byte imorgon :) Åker upp tidigare, och vi kanske ska ha USEK-möte, annars hänger jag väl bara där fram till ridningen :)
image description




Majhoppet

På tisdag den 1 maj så är det en lokal hopptävling på Veda som heter Majhoppet! Både jag och Carro kommer vara där för att kolla & jobba som funktionärer. Pengarna som blir över kommer att gå till Majblomman som bekämpar barnfattigdom i Sverige.
Höjderna kommer ligga på 95, 105 och 110cm.
Preliminära startlistor och mer info hittar du på vrk.nu!

bilden är från vrk.nu




Hej!

Hej, jag har hemma från skolan idag och tänka passa på att blogga nu när jag har tid! Måste säga att Carro har varit grym som haft bloggen bra uppdaterad på egen hand, hah. Jag ska iaf försöka komma igång med bloggandet igen. Tar just nu en paus från pluggandet, har precis gjort klart en assesment som jag har mailat iväg och inte behöver tänka på längre! Nu måste jag plugga SO, science och svenska...

foto: © Ponnyboken




Ny kollektion

Har du sett Hööks (www.hooks.se)s nya kollektion? Det är från märket Go for Gold, och det har faktiskt rätt fina grejjer! Och nu när det även är 10% på hela sortimentet kanske man ska dra dit och kolla lite?





Roo Gård- bilder!

Här kommer bilderna från Roo Gård matchen som en läsare önskade för typ 3 månader sedan? Förlåt för att det dröjde, men här kommer dem!

Foto: Caroline Davidsson | Kamera: Panasonic Lumix DMC-TZ7
© Ponnyboken













Miss you

 
 





Längtar...

Gaalet mycket till dressyr&hopp kurserna i sommar!.
v. 26 ska jag gå dressyrkursen på morgonen och hoppkursen på eftermiddagen!

På dressyrkursen kommer det vara Jag, Lisa, Hanna, Hedda, Michelle, Jennie, Elin och Vilma.
På hoppkursen vet jag bara att det blir jag, så får se vilka andra som också ska gå.

Kommer bli sjukt kul! :D




Ridningen

hej! anledningen till varför jag inte kan blogga är att jag inte hinner just nu, har så sjukt mycket i skolan. Det är läxor, prov, assessments, nationellaprov osv. Det blir väldigt mycket såhär i slutet spec. nu när man ska byta skola och allt. Tänkte ändå skriva lite snabbt om lektionen igår!

Hade Ludde och det gick faktiskt bra :) Ibörjan gick det bra i höger & skit i vänster.. men det var för att jag hela tiden förböjde honom i halsen och använde inte skänklarna utan mest händerna, men mot slutet gick det mycket bättre ibåda varven och jag var nöjd med lektionen :) Skulle helst vilja ha en till dressyr lektion men det ska ändå bli kul med hoppning nästa vecka!

foto; © Lisa-Ponnyboken




Ridningen igår

Igår på ridningen hade jag Trocadero. Först skulle vi hoppat, men vi ändrade och red dressyr på utebanan istället. Var då första ganska taggad med tanke på hur bra det gick gången innan på honom, men det höll väl kanske inte så länge...

 Typ 80% av lektionen gick åt till att bocka, sparka, slänga sig hit och dit, skena och springa ifrån arbetet. Hela lektionen var helt kaos. Såfort jag flyttade undan med skänkeln började han sparka och hoppa på stället. Han bockade hela tiden och sprang ifrån mig i traven hela tiden. När jag skrittade på honom började han helt plötsligt skena iväg. Tog in han på en volt och stannade honom.

Han var sjukt jobbig. Inte alls rolig att rida. Allt gick piss igår. Räknar man bort förra gången jag red Trocadero har det väl bara varit kaoslektioner med honom. Sken, bock, spark, släng, hit och dit, krash bom bang KAOS.
Inte
särskillt taggad att rida honom så mycket mer nu, och speciellt inte hoppa...

foto: © Ponnyboken




Grymma grejjor!


Snoddarna: Grymma och går aldrig sönder!
Pälsglansen: Asbra! Glansig som bara den!
Satin Sheen: Tar bort massa konstigt på hästen, typ klåda/kåda vad det nu heter. Tummen upp!
Kammen: Super att fördela upp manen med, och det är även en hovkrats!

Så sjukt bra grejjer! Tack Lisa, Hanna & Hedda! ♥




@ 662

Yääää, nu sitter vi på 662:an påväg till stallet! Lisa ska vara stallvärdinna med Hanna och jag ska väl bara chilla och hänga lite i stallet x) Ikväll äre riiiidning! :D




Horsie

Idag äre ridning igen! Hoppning är det nog, och jag ska ha Trocadero tror jag!
Hahaha, gissa om det kommer gå med faaaaaart och fläääääääkt! ;)




Min vecka

Måndag: Ridning, Hoppning med Trocadero
Tisdag: Pluggaaa
Onsdag: Chilldag
Torsdag: Inget?
Fredag: Hoppspecial! :]
Lördag: Nada
Söndag: Nada

Rolig vecka som vanligt...




Okej då...

Fick faktiskt ett rätt stort bloggsug nu..
Men jag kommer hålla igång bloggen själv då Lisa inte hinner. Ska göra mitt bästa, och försöka att ha något att skriva om... Hörss.




Blogg

Glöm inte att läsa våra privata bloggar!
Carro- www.lizt.blogg.se
Lisa- www.cagetown.blogg.se




Hej

Tänkte bara säga att vi lever.
Vi har lite bloggtorka nu.. Vi kommer skriva om ridlektionerna, men tror inte det blir så mkt mer uppdatering på ett tag. Bloggen får vila lite..








Ridningen i måndags

Hade Ludde och det gick ganska bra! Har inte ridit honom på sjukt länge så det var kul! Skritten gick bäst, traven ganska bra och galoppen får jag jobba på! Men är ändå nöjd :)

Ikväll blir det grönt kort kurs!
/Lisa




Trocadero

I måndags på ridningen hade jag Trocadero. Först var jag inte alls taggad, eftersom när de senaste gångerna jag haft han varit kaos. Men lektionen gick faktiskt ganska bra! Vi red på utebanan för Malin Isaksson. Lektionen var rolig och vi gjorde en bra övning. Allt gick jättebra och jag är nöjd.

/Carro




Skillnad?

Vinter 2010:


Sommar 2011:
image description




Ridning ikväll!

Ikväll är det ridning, är otroligt taggad! För 2 veckor sedan var jag ju i skottland och förra måndagen var det ingen riding så tror det är byte nu, hoppas på att jag får Trocadero eller Ludde, det var ett tag sen jag red honom :)




Veckan

Måndag: Ridning
Tisdag: Inget tyyp
Onsdag: Stallvärdinna
Torsdag: Inget
Fredag: Inget
Lördag: Inget
Söndag: Inget

Rolig vecka va?...




Medryttarhäst

Igår nappade vi nästan på en ny medryttarhäst, men vi får se hur det blir med den..
Saknar ju fina tjejen...




Monday

Måndag igen, och det suger. Skolan har börjat igen och allt.. Men aja, efter skolan blir det hem och chilla och sen vid 5 ska jag och Lisa ta bussen till stallet! Det är byte idag så vi får se vem jag får ;)
image description




Hanna & Winne

Foto: Lisa Burestad | Kamera: Nikon D3100
©Ponnyboken














Bilder

Här är lite bilder från i onsdags när jag och Hedda red Bonzai

Carro:
Foto:
Hedda




Hedda
Foto:
Carro




Orkar inte

Ibland känner jag bara att man inte orkar lägga tid på att göra tusen inlägg, varje dag. Bloggen är rätt död nu, tyvärr. Får se när det kommer uppdatering igen..
/Carro




Godnatt!

Hejsan! Inte så jätte bra uppdatering under lovet, men vi gör så mycket annat just nu att vi inte riktigt hinner.

Idag var det andra dagen på kursen, idag pratade vi mycket etik & moral, sen skulle vi också var och en göra om ett stycke i TR till våra egna ord och SEB berätta för gruppen. Jag fick moment 134 och hette Tävling. Det handlade om meddelande till ryttare, program, nummerlapp och resultat.
Imorgon följer jag först med Hanna till Winnie och fotar henne! Sen på kvällen följer jag med till Veda och kollar när kompisarna rider och sen sover jag där!
/Lisa




Bonzai

Idag har jag och Hedda ridit Bonzai! Riktigt mysig häst faktiskt!
Bilder kommeeeeeeer!

Gammal bild på Hedda och Bonzie!




Onsdag!

Idag är det första dagen på Grönt Kort Kursen! den börjar senare ikväll och efter den sover jag hos Hanna :)

Anledningen till varför jag inte kunde blogga igår var för att jag var på ett foto jobb, för klädmärket Sofifi, det var as roligt och hoppas på att jag får med jobb! :)




Veckan

Måndag:
Globen med Hedda, Sover hos henne också

Tisdag:
Chillar med Heddaaa, fotar hennes träning. Sover en natt till

Onsdag:
Jag och Hedda rider Bonzai och pysslar i stallet.

Torsdag:
Påskäggsjakt och Styrelsemöte för Usek på Veda.

Fredag:
Hoppspecial på Brownie (tror jaag)

Lördag: ?
Söndag: ?




Hoppoutfit- Marinblå


Allt från Hööks (www.hooks.se)




Min vecka

Måndag : Träffa Hanna
Tisdag : Städa & Plugga
Onsdag : Grönt Kort Kurs (17:30-20:30)
Torsdag : Grönt Kort Kurs (17:30-20:30)
Fredag : Inget planerat, kanske följa med till stallet?
Lördag : Grönt Kort Kurs (09:30-13:00) & Sova hos Hanna
Söndag : Va med Hanna
image description




Grönt kort kurs!

Nu i veckan börjar en Grönt Kort Kurs som jag ska gå på :) Kursen är 18 timmar som de har fördelat på 6 tillfällen. Kursen börjar redan nu på Onsdag och jag kommer gå den tillsammans med Hanna!




"I believe, I can fly"


 Foto: Caroline Davidsson ©




Ponnyakuten

Missa inte Ponnyakuten som börjar om 10 min!




Globen imorgon!

Hej,
imorgon ska jag och Hedda till Globen för att titta på konståkning x) hahhaha, något nytt! Kommer därför inte kunna blogga ngt, men jag ska försöka göra ngra tidsinställda plus kanske mobilbloggar ngt ;) Sen sover jag hos henne till på onsdag, och här är lite grejjer vi ska göra dåå:
Måndag: Globen, sover hos Hedda
Tisdag: Chillar, kanske åker till Tucke? På kvällen ska Hedda träna för Lena så då ska jag fota!
Onsdag: Vi rider Bonzai och hänger i stallet! Heh, får se hur det går....

Lånar en bild från Hedda på henne och Bonzai!




Bockbilder del 2 ~ Sofia & Brownie




Påväg hem

Hej! Har inte kunnat blogga något, jag har varit ute på landet och där finns inget internet.. Men nu sitter jag på bussen påväg hem och som tur är har de gratis internet! På landet har jag träffat och gosat med Fanny (en hund vi passa förra sommaren när vi var husvakt) Träffat släkten och bara tagit det lugnt. När jag kommer hem väntar ett påskägg och Elin som ska sova hos mig! :)
/Lisa




R.I.P Mirella




Glad!

Något jag blir riktigt glad över, måste jag faktiskt skriva här.
Det är när småtjejerna i stallet vågar komma fram till mig, och säga hur mycket de gillar bloggen och alla foton! Blir så glad när de faktiskt säger att de gillar den! T.o.m vissa jag inte ens visste läste bloggen kommer ibland fram och pratar.

När man får kommentarer på bloggen om att den är fin, bra, intressant och TILLOCHMED favoritblogg! Ett ord: HAPPY

Ofta när jag är stallvärdinna eller ska rida brukar ibland några läsare komma. Blir bara så himla glad då!
Vet att jag sagt det 10000 ggr, men Tack igen! Tack för att ni läser bloggen och uppskattar det vi gör!

Foto: © Ponnyboken




Tagga hästsommaaar!!

♣ Dressyrkurs och Hoppkurs v. 26 
♣ Funktionär på Augustidressyren och Runhoppet
♣ Åka till hästarna i sommarhagen
♣ Hjälpa till på ridläger
♣ Tälta på Veda (?)
och massamassa mer! :D

TAGGA SOMMAR 2012!!!!!!




Instagram

Glöm inte att följa oss på Instagram!
Carro: Caaarrooo
Lisa: Cagetown

Instagram finns nu även för Androidmarket!
Alltså finns appen för iPhone och Androidtelefoner! Ladda ner och följ oss!




Min fina vän







Tvättning av borstarna!

Igår var jag och Helena i stallet vid 1 tiden och gjorde rent massa ponnyborstar! Först gjorde vi alla piggborstar! Asså jäääkla säger jag bara va rena de blev! Finns inte ett hårstrå kvar på dem!! Efter det så fick Evelina som har meeegafin handstil skriva hästarnas namn på varsin piggborste, åååh va fina de blev!

Vi gjorde även ryktborstarna och några andra borstar och de blev jätterena!
Vi blev inte helt klara, men vi gör klart det snart!
/Carro




Bilder

Vill ta upp en grej jag sett nu, jag INTE tycker är okej!
På olika sett har jag hittat våra läsares bloggar, och när jag tittar på dem, ser jag att MINA bilder finns med i ERA inlägg, designer, headers och t.o.m ibland som profilbilder på olika ställen.

För det första, så är det aldrig okej att ta mina/våra bilder ! inte ens spara ner dem!
För det andra, så ska man ALLTID fråga ifall man vill använda dem.
För det tredje, så är det absolut inte okej att ta bilderna utan att ens fråga!

Jag vill inte att ni tar några bilder alls från denna blogg! Och särskillt inte om man tar de i smyg och använder på ens blogg, om man inte ens kan skriva att bilderna kommer från denna blogg?!

INGA mer bilder tas nu från denna blogg, utan att fråga!




PÅSKLOV!

Nu är det äntligen påsklov! :D jätte skönt att slipp skolan 1 vecka nu! Även om jag varit från skolan 1vecka nu så är det skönt med en vecka till :) Det ändå jobbiga mer påsken är att det blir många röda dagar och när det är en röd dag är det ingen ridning, så det blir ingen dressyrspecial på fredag och ingen ridning på måndag :(
/Lisa




Godenatt

Har duschat och ska snart gå och lägga mig. Megatrött efter stalljobb hela kvällen, men det gick GRYMT bra!! Jag jobbade med Thuren och mockningen var klar innan 17:30!!! SHIIIIT!! Vi hade massa tid över så jag, sofia och adam städade i stallet! Vi gjorde rent i vattenspiltan, tvättade massa spiltväggar, vattenkoppar och krubbor, sopade och jag städade även lite i sadelkammaren!
Hann göra sjukt mycket och det var faktiskt rätt mysigt!
/Carro




Vill ha just nu!


kläderna kommer från: Hööks, Gina Tricot Grand Prix Collection & My One




Ponnyakuten 4

Visste ni att Castingen för Ponnyakuten 4 kommer hållas på Täby Ryttarcenter? Castingen är 10-11/5!
Vi bor ju inte alls lång ifrån, bara ca 10-15min, nästan så att man åker dit och kollar!



Kom inte på någon rubrik till inlägget

Lite kul att gå tillbaka och läsa massa gamla inlägg om hur det gick på ridlektionerna. Trodde verkligen att för 6 månader sen var jag jätte bra! Men egentligen sög jag. Och i vissa inlägg skrev jag att det gick mycket bättre än vad det gjorde, för att jag inte ville verka "dålig". Jag var ju inne i en svacka förut, som om jag ska vara helt ärlig fortfarande håller på att ta mig ur. Svackan höll på i flera månader och jag tyckte att vad jag än gjorde var dåligt, ingenting var bra och efter varje lektion när jag var ensam så kunde jag börja gråta över hur dålig jag var. (jätte töntigt jag vet, men så var det) jag funderade även ett tag på att sluta rida just för att jag kände att jag aldrig utvecklades eller att det aldrig gick bra. Det var för några veckor sedan när jag fick rida Trocadero igen, efter att jag hade ridit Moa som jag kunde njuta av min ridning, om man säger så. Han hjälpte mig lite, han fick mig liksom att känna att jag faktiskt kan göra något bra. Förut ställde jag alltid så himla höga krav på mig själv, t.o.m så höga som jag inte ens kunde uppnå och det var lite det som förstörde för mig. Jag ställer fortfarande höga krav men inte lika mycket som förut. Och det är jag som är ivägen för mig själv, om jaa ni förstår. Nu försöker jag alltid ha roligt och tänka mer positivt (även om det inte är min starka sida). Jag längtar till sommaren då det blir läger och bara spendera massa tid i stallet! Hästar och stallet är ju det bästa, eller hur?

Nu blev det jätte djupt inlägg, haha men så får det bli ibland!




Saknar dig massor





Hemma!

Nu är jag hemma från Skottland! Eller jag kom egentligen hem i måndags kväll men har inte kunnat blogga ngt. Skottland var helt underbart! Vädret var super, man kunde gå utan jacka och bara njuta av solen. Det blev mycket shopping och väldigt mycket curling! Vi vann en pokal och 100pund :)
Idag är jag hemma från skolan, har fått världens förkylning. Igår kväll hade jag lite feber, hur ont i halsen som helst och kunde inte andas med näsan...

Bilden är från när vi var där 2010 :)




Vinnare i Bloggtävlingen!


Vinnaren kontaktar oss antligen via:
Mail: [email protected]
Facebook
Kommentarsfältet på bloggen
Eller face to face..
(Alla som ställde upp i tävlingen känner vi)
...inom en vecka, annars drar vi en ny vinnare!

Du väljer själv vilka bilder, färger, texter och placering på olika bilder ska vara! Vi utgår efter ERA önskemål!

Tack för att ni var med och tävlade!




Bloggtävlingen!

idag lottas vinnaren från bloggtävlingen ut! Vinnaren kommer få en sprillans ny vårdesign från oss!
Håll utkik under kvällen, för snart kommer resultatet!




Japp, nyyy design!

Klicka F5 om ni inte ser den!
Pysslade ihop en vårdesign nu! Den är nästan likadan som den vi hade innan, men bytte till lite ljusare färger och mer vårigare bilder! Själv tycker jag att den här blev mycket fräschare och finare!




Ny design snart?

Kanske är det dags för en vårdesign snart?
Håll utkiiiiiik!

Foto: Caroline Davidsson




Dagens fråga




Ridningen igår!

Igår var det dressyr med Anna Wass. Jag hade Brownie, och det gick helt ok får man väl säga. Han var inte riktigt som vanlig typ. Dock hade han gått ett pass på morgonen och sen gick han lektionen innan mig så han var jättetrött och orkade nästan ingenting.

Traven gick bäst idag, och när vi gjorde volterna blev han jättefin i högervarv.. Men inte lika bra på rakt spår.. Kändes inte lika "power" som i fredags.. Nu var han mest trött och orkade inte mycket...
Även fast han var jättetrött och det kanske inte gick så som det brukar gå är jag ändå nöjd.
Jag förstår att han var trött när han skulle gå 3 lektioner..
image description




Hoppspecialen

I fredags hade jag Brownie på hoppspecialen och vi red för Malin Isaksson. Han var hur fin som helst i dressyren och höll inte alls på och bråka med bockningar och så. Han var bara allmänt fin! I början när vi hoppade fick jag kommentarer; Det går liiiiite för fort nu, Carro! Hahahah wtf?? BROWNIE?! Han har typ astaggad i början och hade en bra galopp mot alla hinder!

Mot slutet när vi hoppade bana för 2:a gången var han mycket tröttare så det gick kanske inte lika bra, men jag är nöjd med honom ändå. Han var jättefin resten av lektionen och aa han skötte sig jättebra!

Fina killen♥
image description




Nya grejjer!


Ridstövlar från CRW


Nya sporremmar och sporrskydd


Väska m. fack för ridstövlar från CRW


Svarta & Vita ridhandskar från CRW


Brun/Grön Väst från Equi-Théme


Ridstrumpor från HV Polo


Microfibersvamp från Hööks

De tre bästa jag köpte var nog Ridstövlarna, Västen och Väskan :)




Shoppiiing!!

SHIT va jag har shoppat idag! Visar er sen vad jag köpt! :D
/Carro