GLAAAAD

omg omg omg shiiiiiiiit va glad jag är just nu asså!!! :D
Imorgon ska jag om mamma åka till Hööks och handla. Ska även köpa ridstövlar, och nu när jag kollade på deras hemsida såg jag att det är 20% RABATT PÅ ALLA RIDSTÖVLAR !!!!!!!!!!!!!!!!!! Åååååååh !
 Shit va jag ska shoppaa!!

Här är lite grejjer jag hoppas ha med hem imorgon! Dock vet jag inte om jag kommer ha ngra pengar kvar eller om jag kommer kunna köpa allt, men hooooppaaas! För I'M IN LOVE

ÄLSKA HÖÖKS




Ställningen hittills i RSC

Efter 3 omgångar i dressyr, och 3 omgångar i hoppning är jag med i top 10. 10 går vidare till dressyrfinalen och 10 vidare till hoppfinalen.

I dressyren ligger jag på en 3:e plats och i hoppningen på en 5:e plats. Alltså behöver jag bara vara med de två sista gångerna för att komma till final (tror jag).
/Carro




Hoppspecial ikväll!

Ikväll är det hoppspecial igen! Jag ska ha Brownie och det kmr bli skiiiitkul!! :D Vet dock inte vem som är ridlärare, men tror kanske Anna eller Malin I.

Förra gången ramlade jag av på honom, så jag har bakat och ska ta med mig så blir det lite fika efter ridningen!:D
/Carro




Failbilder!

Hihi, lite failpics på Sofia & Brownie, men kommer även ngra snygga senare! ;)




Shopping

I helgen kanske jag ska åka till Hööks, och då finns bla. det här med som jag vill köpaaa! ;) Kanske blir lite mer eller mindre om jag hittar ngt annat eller så..

/Carro




Weeeeehooo!!

Vill ni se meeer? ;)




Veckan

Måndag: Ridning plus igen ridning på Brownie.
Tisdag: Ingentiiiing
Onsdag: Spänna tandställningen
Torsdag: Usekmöte
Fredag: Hoppspecial m. Browniesen!
Lördag: ?
Söndag: ? Kanske Hööks! :D




Svar på kommentar

cathrine om Gästbloggning:

kan man fortfarande anmäla sig? :))

Svar: Ja det kan man! Hör av dig till oss så kan vi prata mer om det då! :) Vill du gästblogga är det bara att skicka in ditt inlägg till [email protected] så fixar vi resten!



Ridningen igår

Igår jobbade jag först och sen var det ju ridning! Hade trocadero och det gick väll helt okej. Ibland gick det bra och ibland inte. Han kändes ganska ofokuserad och jag red slarvigt.. Han sparka bakut ganska mycket igår men det var inte pga av spöt för det nuddade honom knappt, alltså var det jobbigt och jag tar det som något bra ;) måste bara in med armbågarna och INTE böja honom i halsen!! Hanna filmade mig lite och jag ser hur böjd han är. Vill bara hoppa in i filmen och räta ut honom, hah. Tyvärr blir det ingen ridning för mig nästa måndag :( åker till Skottland imorgon! :D och kommer hem på måndag igen!
/Lisa




Bloggtävlingen!

Avslutas snart!! Håll utkik!!!




Ridningen

Igår red jag dubbla lektioner. Hade Brownie på båda lektionerna. Första passet red vi i ridhuset och andra på utebanan.

Första passet gick helt OK, tog inte i så mycket och jag var kanske lite slarvig ibland. Vi gjorde en övning som gjorde att det blev massa kö och skritt
Där man skulle galoppera, så jag gjorde väl aldrig övningen helt igenom eftersom det var kö och det stod stilla. Vi gjorde i slutet några galoppombyten. Trodde han skulle bocka av mig, men faktiskt inte! Han bytte helt en gång, och resten bara i fram, men jag är nöjd ändå ;p

Andra passet var jag skittrött, och då red jag verkligen inte ordentligt. Även fast det ibland kändes bra var jag megatrött och orkade typ ingenting... Vi hoppade banken och det gick bra!! ;)

/Carro




Måndag

Ikväll är det ridning igen! Jag rider dubbla lektioner då jag ska rida igen! Vill nog ha Brownie eller Pandora :) åker alltså ut tidigare!

/Carro




Ponnyakuten!

Du missar väl inte att Ponnyakuten börjar om 10 minuter??




Skötarkurs och Skötarmöte!

Idag hålls det Skötarmöte och Skötarkurser på Veda! Kurserna är brons, silver och guld och Carro, Hedda och Sofia håller i kurserna och mötet. Samling kl 11:00!




Ridningen igår!

Igår var det dressyr special och jag hade Trocadero! :)) det gick faktiskt ganska bra, det går liksom bättre och bättre för varje gång :) vi jobbade på att flytta undan bakdelen ordentligt i hörnet och sen ur hörnan fatta galopp och galoppera långsidan. Det blev mycket skutt och spark idag, tror iofs att det beror mest på spöt (och att det är jobbigt) men utan spöt blir han så himla seg! Höll även på att ramla av igår, hah han tog verkligen i så jag hamnade på halsen. Behöver bara tänka på att inte förböja honom i halsen som jag lätt gör..

Måste ta lite nya bilder på hnm, blir ju samma varje gång...
/Lisa




Dagens fråga

Jag rider på...

  • Ridskola
  • Medryttarhäst
  • Foderhäst
  • Egen häst
  • Annat

Acepolls

More polls: Free online polls polls & Surveys Henrik Stigell




Gina Tricot kollektionen!

Nu går det äntligen att beställa hem kläder och produkter från Gina Tricot's Grand Prix kollektion! Finns det kanske någonting du vill ha, eller som du redan har?




Tävlingskläder



villhavillhavillhavillhavillhavillhavillhavillha




Diss


hahahahhah, 3 skrattretande fula ridhjälmar! xd
kanske till och med de fulaste hjälmarna man någonsin sett?




Bailey


söt eller vaaad?




Calippo & Pepsi


Foto: Carro




Dagens fråga

Vilken är din favoritgren inom ridsporten?

  • Hoppning
  • Dressyr
  • Fälttävlan
  • Western
  • Annat

Acepolls

More polls: Ski weltcup Smslånmäklare UEFA




Stallvärdinna

Idag ska jag jobba i stallet, så jag kommer alltså inte kunna blogga ngt, men smarta som jag och Lisa är så har vi fixat tidsinställda för dagen! ;D Naaaaajs??
image description



Hahahah!




Ridningen igår

hej! I måndags red jag dubbla pass då jag red igen i gruppen innan :) Det var hoppning och jag var väldigt taggad! Först hade jag Fanta och sen Trocadero.

Fanta- Gick inte spec bra i början när vi jobbade dom på volter, men det var jätte längesen jag red henne och hon är väldigt svår att rida! Tycker jag... Det här var andra gången jag hoppade henne och hon stannade bara lite ibörjan när det var nytt annars hoppade hon på bra! :)
image description
Trocadero- Det gick verkligen jätte bra! Han har nog aldrig varit så lugn som igår :) Även om han gärna ville skena efter hindret så gjorde han aldrig det utan lyssnade jätte bra på förhållningarna! När vi hoppade bågen behövde jag tänka på att ställa mer. Är väldigt nöjd :)
image description




20% rea på ALLA schabrak!

Just nu är det 20% REA på ALLA schabrak på Hööks. Finns supermånga fina i många olika färger! Erbjudandet gäller tom 28 mars 2012.

Här är ett schabrak jag gillar, med 4 olika färger.
   
  




Ponnycupen- sista hoppmatchen

Vi skrev ju aldrig om våran sista hoppmatch i ponnycupen den här säsongen, så här kommer ett litet försenat inlägg om den:

Laget bestod av (Startordningen):
Elvira - Chicco
Carro - Jane
Sofia - Moa
Hedda - Plopp
Lisa - Käck
Frida - Pandora

Den här gången var det verkligen inte lagets dag... Vi mötte Enskede.
Först ut var Elvira och Chicco, det gick felfritt runt.
Sen var det Carro & Jane, också felfritt.
Efter det var det Sofia & Moa, och Moa vägrade på hinder nr 5, och sofia ramlade av.
Sen var det Hedda & Plopp, och han sprang på sidan på 3:an.
Sen, Lisa & Käck, och Käck sprang också på sidan på 3an.
Sist ut, Frida & Pandora, som red felfritt.

Såklart kom vi sen på, att det var världens sol precis bakom 3:an, som nästan bländade hela hindret, kan ju vara en anledning att vi fick tvekningar och vägringar på det hindret.
Tyvärr förlorade vi då, men det visste vi nästan redan när laget ridit klart. Det var synd att det inte blev något bra avslut för oss, eftersom det gått så bra alla andra gångerna.

Guldet gick till Enskedes ryttare på Chicco.
Silvret gick till Carro på Jane.




Brownie

Igår på ridningen var det hoppning, och jag red Brownie. Gick faktiskt jättebra då! Han bockade bara en gång lite mesigt, och sen var det inge mer med det. Han var jättefin när vi travade fram och han hoppade jättefint!

När vi hoppade kombinationen hoppade han bra och var inte alls seg, och samma när vi hoppade bågen hade han bra tempo och bytte galopp i varje sväng. Han var bara allmänt fin idag, och han visade verkligen hur underbar han kan vara att rida <3

/Carro




Veckan

Måndag:
Ridning, Hoppning med förhoppningsvis Moa!

Tisdag:
Ingenting tror jag, blir väl chilldag?

Onsdag:
Stallvärdinna med Hedda, var ett tag sen!

Torsdag:
Ingenting, chilldag igen?

Fredag:
Bara mysfredag, med tv, bloggning och chips typ? ♥

Lördag:
?

Söndag:
Skötarmöte och Skötarkurser med Sofia & Hedda




Måndag

Måndag idag , ridning!
Ikväll äre hoppning, och jag tror jag ska hoppa Moa, skiitkul!! :D
/Carro




Nya grejjerna

- i en lite bättre bild...




Hanna & Jane

Foto: Caroline Davidsson






Söndag

Hej,
dålig uppdatering från min sida, men jag har inte haft tid att blogga ordentligt, och igår sov jag hos Hedda så har inte hunnit blogga någonting alls. Men hur som helst,

Veckan har sett ut såhär:
Måndag: Ridning på Moa
Tisdag: Ingenting---
Onsdag: Ingenting---
Torsdag: Styrelsemöte Usek
Fredag: Hoppspecial på Brownie
Lördag: Sov hos Hedda
Söndag: Träffat några i släkten på en lunch i stan

Har inte så mycket hästigt att skriva om, men jag ska sätta mig och göra lite tidsinställt nu!

Vet att jag laddat upp bilden 100 ggr, men jag älskar den verkligen ♥




Modevisning på Veda!


/Lisa




Browniebus

Igår på hoppspecialen hade jag Brownie ! Var sjukt länge sen jag hade han på lektion så det var jääättekul att ha han igen! :D

I början när jag travade fram han i vänstervarvet hade han en bra form och var jätteduktig, men när jag fattade galopp andra gången, gjorde han en dubbelbockning, och jaaa... Jag ramlade av.. Hahaha! Hoppade upp igen och fortsatte, men efter det var det man tänkte på att hålla hans huvud uppe så att han inte bockar igen.

När vi hoppade i början var han först skitseg, men när vi kommit igång blev han mycket piggare! När jag skulle hoppa bana behövde jag bara trycka till med skänkeln så gick han fram, och han fattade galopp själv innan jag börjat, vilket var rätt konstigt.. :s

I slutet gick det iaf bättre, och jag är ganska nöjd med honom ändå. :)
/Carro




Bloggtävling!

Eftersom jag antar att ingen hade lust att gästblogga här(?), så kör vi en tävling istället! En enkel tävling för alla med blogg!

För att anmäla dig:
* Skriv en kommentar i det här inlägget om att du vill ha med, och skriv även din bloggadress och DITT NAMN. Viktigt! Sen är du klar! Vi kommer sen att skriva ner alla på lappar som vi blandar i burk, och sen drar en vinnare. (Vi kommer att filma lottningen, så att ni inte tror vi "fuskar" xd Den lyckliga vinnaren fååår...

En helt egen, ny, fräsch, vårig och härlig design från oss! Du väljer helt själv hur designen ska se ut, alltså färger, bilder, texter mm. Ni har två exempel Carro har gjort designer på t.ex här:

www.tuckmill.blogg.se
www.vrkusek.blogg.se
Och såklart våran egen!

Hoppas ni vill vara med och tävla och tycker att det kanske blev lite enklare den här gången? ;)

/Ponnyboken- Carro & Lisa




Veckan

Såhär ser nog resten av veckan ut:

Torsdag: Styrelsemöte, Usek
Fredag: Hoppspecial, vill ha Brownie..
Lördag: Sover hos Hedda
Söndag: Kanske Åker till Tucke m. Heddooo (Heddas medponi :3)

/Caro




Ponnycupen

Ja det var ju ponnycup i söndags. Hade Käck och fick 4 fel då han skygga och sprang på sidan på hinder tre, hah, kan bara skratta åt det för i videon ser det ut som att jag inte gör något alla åt det och aa, det var bara en jätte dålig dag för laget! Hahah annars gick det väl bra! Videon kommer KANSKE upp ;)
/Lisa




Min Ponnycupsäsong 2011-2012

En liten resumé av min Ponnycupsäsong i hoppning, 2011-2012 :)

30/10-2011-
Säsongens första match i hoppningen. Jag red Moa, och blev en vägran. Bra start Carro....



19/11-2011- Första bortamatchen, denna gång mot Täby. Fick rida en urgullig liten C-ponny valack som heter Rufus, så himla klockren häst!! En av de roligaste Ponnycuperna jag gjort! Gick skitbra och det var jättekul! :D


27/11-2011- Andra bortamatchen mot Lidingö. Fick rida på ett svart D-ponny sto som heter Betty. Hon var väl rätt speciell, men jag gillade henne och jag är nöjd! :)


22/1-2012- Andra hemmamatchen. Red Moa igen, och denna gång felfri. Var dock nära på ett stopp vid 2:an. Lyckades på något konstigt sätt få silvermedaljen :s


12/2-2012- Tredje bortamatchen- Fick en extramatch, och det var bortamatchen mot Skånsta. Fick rida ett brunt D-ponny sto som heter Amy. Hon var jättemysig att rida och jag blev felfri! Fick pris för snyggaste ritten, vilket var väldigt kul!


11/3-2012-Min tredje och sista hemmamatch för den här säsongen. Red på Jane, och det gick jättebra! Felfritt och silvermedalj! Eller ja, vi hade inga medaljer.. så fick en blå rosett och en chokladmedalj xd




Ikväll...

Håll utkik på bloggen ikväll, för då kommer en rätt rolig grej från mig upp! :)
/Carro




Center!

Center fick den nya hästen på Veda heta! Fintfint!!




Ridningen

Som Carro skrev red vi på utebanan igår! Jag hade Trocadero och det gick inte så jätte bra..

Jag jobbar ju på måndagar och det hade varit jätte stressigt och jag hade haft ont i huvudet hela dagen så i början kunde jag inte alls koncentrera mig för att stressen fortf var kvar på ngt konstigt sätt. Han var ganska taggad, tyckte det var läskigt att rida längst bort nära den mörka skogen så där travade han gärna snabbt förbi, men det släppte efter ett tag. I vissa galoppfattningar sparka han bakut och en gång körde han upp huvudet och sprang iväg längs långsidan. Fast vissa fattningar blev ändå ganska bra. Gick som bäst mot slutet när jag fick tillbaka koncentrationen igen och kunde rida.
Taggad på hoppning med honom nästa vecka!! :D då ska jag även rida igen så det blir dubbel lektion ;)
/Lisa




Ridningen igår

Igår på ridningen red vi på utebanan för
Första gången iår! Jag hade Moa. Var första inte så taggad eftersom det gick skitdåligt förra gången, men den här gången jag det bättre. Vi övade på att trava hästarna på tygeln, sen göra massa halter och då hålla kvar hästarna i formen och även när vi sen travade iväg igen.

Det gick rätt bra, men hon va lite svår att ha kvar formen kvar när man skulle göra halt. Annars gick det väl bra. Ibland gick det mindre bra och ibland bättre. Bättre än förra gången iaf! Är nog ändå rätt taggad till nästa måndag, hoppning på moa!!! :D

/Carro




Tip Top

Knoppade Tip Top för haha, 2 veckor sen! Rätt nöjd typ xd
/Carro




Calippo

Igår var jag i stallet tidigt, och medans Lisa mockade så passade jag på atg borsta Calippo. Fina hästen typ! Han var aslerig, och jag hade ändå inget att göra, så jag pysslade med honom en stund <3
/Carro




Illa uppdatering!!

Sry för megadålig uppdatering!
Kommer inlägg senare om Ponnycupen i söndags, och skriver om ridningen via mobilen idag!
/Carro




Dressyrspecialen!

Vårat internet funkar inte så måste sitta med modem och det är väldigt segt, men funkar!

Igår körde mamma mig och Michelle till stallet, vi funderade på vilka vi trodde vi skulle ha.  Eftersom Michelle har haft Trocadero innan trodde vi att hon skulle få honom och jag skulle få.. ja vi kom inte riktigt fram till något :P Jag har ju varit borta 2 gånger och innan har jag haft Bounty men hon är ju dålig igen...
Men det visade sig att jag fick Trocadero! Blev väldigt glad men förvånad!

Vi red mycket 10m´-volter, vi skulle lägga en i varje hörn och vid E&B. Ibörjan av lektionen gick det sådär han var väldigt seg så Magnus bytte ut mitt lilla på till ett dressyrspö! :O blev lite nervös eftersom han blir väldigt taggad med spö... och ja det blev han! Han ville gärna springa på och så fort spöt nudda rumban sparka han med bakbenen.. hah, men trotts det så gick det bättre än med det korta spöt! Så igår sparkade han väldigt mycket spec innan galoppfattningarna, han sparka bakut sen for han iväg, men lyckades ändå få tillbaka honom :) Sista galoppen sparka han 2 gånger på raken och sen sprang iväg, men det gick bra! Vi gjorde så i galoppen att vi skulle galoppera på volten sen följa långsidan, in 1 varv på volten igen och sen tbks till volten vi börja på och på långsidorna öka han gärna! Nu behöver jag bara tänka på att dra tillbaka mina skänklar och göra mig tung i sadeln. Nu har jag ridit honom jötte mycket på senaste tiden nu rider jag honom på både måndagar och dressyrspecialen, fick även honom när jag red igen. Är väääääääldigt glad över det och hoppas verkligen jag får fortsätta med honom för det känns som att det bara går bättre och bättre! :D
image description
 




Ponnycup

Imorgon är det sista ponnycupmatcherna för den här säsongen. En dressyr på förmiddagen som är hemmamatch mot Bogesund. Det är första start klockan 10:00 och laget består av:
Hanna & Jane
Sofia & Ludde
Hedda & Colleen
Emil & Käck

Sen på eftermiddagen är det hemmamatch i hoppning mot Enskede. Det är första start kl 15:00
och laget består av:
Carro & Jane
Lisa & Käck
Hedda & Plopp
Sofia T & Moa
Frida & Pandora
Elvira & Chicco

NU KÖR VI TJEJER (och kille) xd hahahaahahhah!




Lite update sådär från Fjällen ;)

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering från min sida den här veckan, men jag har varit i Funäsdalen och åkt skidor med familjen sen i lördags, och internet har inte alltid haft den bästa täckningen, så har väl inte kunnat blogga så jättemkt.. Men iaf, imorgon åker jag hem!

Missade tyvärr ridningen i måndags, men den rider jag igen någon annan gång!
Nu på söndag är det Ponnycup också! Ska bli skitkul , men tyvärr är det sista matchen för den här säsongen :(

Vi hörs förmodligen på söndag efter tävlingen, om jag har tid att blogga något!
Kram




Veckan

Måndag - Ridning
Tisdag -
Onsdag -

Torsdag - curling
Fredag - Dressyr special
Lördag -
Söndag - Ponnycup! Min allra sista match i hoppning någonsin..




Gästbloggning

Vill du gästblogga, precis här på www.ponnyboken.blogg.se ? Då har du nu chansen!

Nu kan du nämligen gästblogga här på Ponnyboken!
Är du intresserad, kanske vill skriva om vem du är, eller kanske göra lite reklam för din blogg? Låt fantasin flöda! Allt är välkommet!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Såhär "anmäler" du dig:
Skriv ett inlägg, gärna med bilder/filmer som visar det du skrivit om! Du kan skriva inlägget direkt i mailet som du sedan ska skicka till oss.
• Maila ditt inlägg till [email protected] , Märk mailet med GÄSTBLOGGNING
Klart!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vi kommer sedan välja ut olika inlägg vi publicerar här på bloggen. Så håll utkik ifall just ditt inlägg hamnar här på bloggen!
Ett litet tips för dig som har blogg, om du vill tjäna lite extra läsare, gör en liten reklam för din blogg då!

 




Ridningen

I måndags var det ju ridning och det blev ett hårt dressyrpass på trocisen!
Malin var på alla hela tiden så att vi ska börja tänka på våra "problem" mer, vilket är skit bra! Nästa gång ska vi även ha med oss en-kronor ;)

Lektionen gick iaf ganska bra! Han var väldigt framåt men försökte ofta springa ifrån arbetet, elelr han kör liksom upp huvudet rakt upp och bara springer.. men det är ju ett tecken på att han tycker det är jobbigt så det går ändå framåt! Galoppfattningarna gick nog bäst, vissa gick väldigt bra! Kunde fatta galopp från skritt utan att sprang iväg utan han höll den lugna korta galoppen, vi ett tillfälle sparkade han även till med bakbenen ut i luften, har aldrig varit med om att han gjort det förut så det var något nytt x) Det jag måste öva på är att dra tillbaka min skänklar lite och när bryter av till trav, kan fortfarande bli slarvigt.. men det var lite jobbigt när han inte ville flytta undan riktigt när vi skulle sakta av, men jag är ändå ganska nöjd :)

Mammae filmade när jag red så det kommer kanske en video senare! ;)




Ny häst!

I torsdags när jag jobbade i stallet tittade jag på den nya hästen som kommit till Veda! Den var riktigt fin måste jag säga!

Den har inget namn än(tror jag), så vi får se vad den får heta :)

(Det här inlägget skulle egentligen kommit i fredags, men det gick aldrig att publicera det)

/Carro




Hästarna i hagen 27/2-12 ~ Bildbomb

Foto: Ponnyboken | Kamera: Nikon D3100































Snart ridning!

Hej!

Ifredags red jag igen fick rida den finaste, gick inte lika bra som jag hade hoppats på, allt kändes slarvigt...
Vi gjorde en övning med skänkelvikning från A och C sen 10m-volt och så vare varvet runt. Mot slutet galopperade vi på volterna, då var han lugn och sprang inte iväg något alls! det roliga är när han försöker bocka, han kan ju inte riktigt...

Igår var det ponnycup, vi tävlade mot Enskede på deras ridksola! Matchen slutade oavgjort och alla var felfria :9 Hästen jag red hette Rezchka, hon var väldigt ung men hoppade väldigt fint! Hon var även väldigt pigg och lite svår att ställa i vänster men annars gosig ;) Grattis till Moa som fick guldet!

Får bli lite kort nu, måste snart byta om för ikväll är det ridning! :D
Har får ni en bild på Rezcha från deras hemsida :)








Hoppspecialen

I fredags på hoppspecialen red vi för Malin Isaksson. Vi var bara 5 st som var med den här gången så vi hann hoppa rätt mkt och hade mycket plats att rida på.
Kommer faktiskt inte ihåg så mkt av lektionen, men det gick rätt bra för mig. Jag hade Jane, och jag kände att vi hittade tillbaka. Vi hoppade en liten bana och Jane tyckte det va jättekul, så hon blev lite pigg ibland x) Men det gick bra ändå!




Hur blir det nu då?

Ibland har vi skrivit att vi inte vill ha kvar bloggen, men man ångrar sig när de gulliga småtjejerna i stallet kommer fram och säger; "Åh va eran blogg är bra!" Då vill man verkligen fortsätta! Helt ärligt vill vi alltid fortsätta. Oavsett hur många läsare eller kommentarer man får. Vi skriver ju för att det är kul!

 Alltså, vi kommer aldrig, aldrig någonsin ta bort bloggen.
klart.
Vi fortsätter!

Det är sjukt roligt att så många vill läsa och följa bloggen, och hoppas att ni fortsätter! Tack till er!




Sommarläger!

Som Carro skrev kommer även jag gå på läger v.26! Men bara Dressyrkursen eftersom jag senare i Augusti åker på ett annat ridläger :) Gick ju Dressyrkurs i vintras då jag fick rida fina Toy :) Nu hoppas jag på att jag Trocadero eller någon annan rolig ;)
image description
bild från lägret i vintras! svårt att tro eftersom det inte var ngn snö...




saknar dig massor ♥




Nya grejs!





My One

Var på My One i veckan och fick med mig detta hem

skötarväska| 89kr

hästgodis|19kr



Sommarläger

I sommar, v. 26 startar ridlägrena på Veda igen! Kommer bli hur mysigt som helst, och i sommar ska jag gå både hopp och dressyrkursen! Ska bli aaaaasnajs!
Vill nog ha Brownie i dressyren och Moa eller Brownie i hoppningen :)

hopplägret förra sommaren




Ponnyboken

Vi har nått 150 unika besökare, på en dag

♣ Vi har blivit länkade på stora hästbloggar och Vallentuna Ridklubbs hemsida

Vi har gjort bloggen intressant, väl uppdaterad, rolig och spännande, och vi har även gjort bloggen jättetråkig, utan uppdatering, onödiga inlägg och annat tråkigt..

♣ Vi har fått in alla möjliga olika läsare, från de äldsta runt 40 år till de minsta på bara 9 år.

Den stora frågan är, Kommer vi att komma längre? Eller slutar det här?




The End

Rest in peace, ponnyboken.blogg.se




Väst

Just nu håller jag på att spara pengar så att jag kan köpa denna snygga!

västen kommer från HV polo och kan köpas på My one