Mirella!

Hej! nu skriver carro :)
idag har vi varit hos mirella, men innan det var vi på veda, en bildbomb från det under det här inlägget =)
iaf, på morgonen var det krångligt för jag hittade inte min cykelnyckel, men sen hittade jag den och då cyklade vi till veda, efter vi varit där i några timmar åkte vi till mirella. sofia följde med! :) Vi hämta mirella från hagen, gjorde henne iordning och sen gick vi upp till volten. Dressyrpass denna gång och alla 3 red. Lisa började rida. Hon red och sen lite senare hoppade Sofia upp och gav Lisa lite tips på hur hon skulle göra, (Sofia är mirellas förra medryttare så hon kan henne :p) Sen red lisa igen och sen hoppade jag upp och red lite. Sofia hade en "lektion" för oss båda och det var riktigt kul! :D tack sofia! :3 Hihi, du får gärna ha fler lektioner för oss x)

Lisa hälsade hur det gick för henne idag: Ibörjan när jag red utan att sofa sa ngt, gick det ju då inte så bra. Men sen när sofia satt upp och visade hur man skulle göra, blev jag taggad på ett nytt försök, jaa jag kan säga att det gick bättre! Fick jätte mång abra tips av sofia, tack! Vissa stunder kändes det riktigt bra och i andra stunder gick det lite sämre. Nu när jag vet lite mer hur jag ska göra kommer det nog att gå bättre! Sofa, du får gärna följa med igen!

För mig, Carro, gick det jättebra! :) först när jag ridit färdigt kändes det ganska bra, men när jag tänker efter gick det typ jättebra : P haha...





~Bildbomb~

Hej, här har ni bildbomb på hästarna i hagen från idag!
Foto: Ponnyboken | Kamera: Nikon D3100

























Vad tycker ni om bilderna ? :D




Hjälp en geting!

Hahah, Idag när Lisa red filmade Carro och då kom det heltplötsligt en geting! Carro skrek, vilket kom med på film...




"Äventyrsdag" hos Mirella

Just nu sitter vi hemma hos Lisa och äter vanilj-panacotta i soffan! myyyyyyspys! Idag har vi varit och ridit Mirella. Vi började att gå ner till hagen där mirella står, men när vi kom dit såg vi att hagen var öppen och inga hästar var där. Då frågade vi Frida och hon sa att dem var i en annan större hage en bit bort. Vi hade tidigare fått ett mail av Lena med beskrivningen till den hagen så vi slog upp mailet och läste det medans vi gick. Tillslut kom vi fram till hagen.

När vi hämtade mirella och började gå mot grinden hörde vi ett dunkande ljud bakom oss. När vi vände oss om såg vi att Camino, Charlies föl, kom galopperande mot oss. Han och Mirella har tidigare bråkat lite och vi hade inte lust att stå mellan dem ifall det skulle börja, så vi började springa. Carro sprang med mirella och lisa försökte stoppa Camino. Han stannade, men när Lisa började gå igen sprang Camino förbi Lisa och mot mirella. Men det hände som tur var ingenting x) hahah!

När vi kom till stallet och skulle göra iordning mirella såg vi att hon hade kåda på sig, och det tog tid att få bort, men tillslut försvann det mesta. När hon var färdig red Lisa upp till volten och red dressyr.
Lisa tyckte att det inte gick så bra. Men det gick enligt Carro bättre och bättre.

Efter ridningen red Lisa bort till hagen igen och släppte henne, sen gick vi tillbaka till stallet, fixade det sista och cyklade sen hem !

Bilder från idag:








videos från idag kommer snart! ;))




FRÅGESTUND!

NU har ni chansen att fråga precis vad ni vill!
Fråga på! Frågestunden avslutas på Måndag den 1:a Augusti!




Ponnyboken rekommenderar!


Satin Sheen;
Ett jätte bra medel för tovig man,svans och päls!




Bad update!

Hej, förlåt för väldigt dålig update från min sida! Det har blivit mycket bloggande på min egna blogg den senaste tiden, just för att jag inte har något att skriva om hästar. Fast jag borde inte ha något att skriva om hästar bara för att blogga här ? Jag har iaf varit i Skåne på släktträff, om ni vill läsa om det går ni in på http://cagetown.blogg.se :)

På lördag och söndag ska jag rida Mirella, då lär ni få inlägg om det ;) Den 13-14 augusti är det en stor tävling på Veda. Nämnligen Augusi Dressyren. Jag ska då jobba som funktionär den 14:e :) Kan inte 13:e för då fyller min kära bror 19! Jag hoppas jag slipper vara på parkeringen, det var verkligen det jobbigaste! Det bästa skulle vara om jag fick stå i caféterian (a) Men vi får se, jag ska iaf jobba hårt, vad jag än får!

Jag höll nästan på att glömma! Jag har kommit in på Dressyr special :D Jätte taggad! Så nu kommer jag rida på fredagar också :) Fast bara jämna veckor ;) Alltså jag rider dressyr special; Fredagar. jämna veckor. klockan 18-19:00 ;)

Nu måste jag göra mig i ordning! :)




Uppdaterar från Mallis!

Carro här ! Såg att det varit lite dålig uppdatering här så...
Just nu är jag i Mallorca och har det jättejättebra! Lisa är hemma nu så hon borde göra lite inlägg till er snart? :p
Iaf, jag har solat och badat varje dag och haft det najsnajsnajs!
Kommer hem på lördag och då ska även Lisa rida Mirella både lördag och söndag så då ska ni få inlägg igen ! :)
Hade inte så mycket att skriva men behövde bara uppdatera er! hejdå !

skruttis <333 älskar dig bruningen <3333333 :')



Mallorca !

Nu ska jag Carro åka till Mallorca ! Ska vara där i en vecka och under den veckan tror jag tyvärr att det kommer vara ganska dålig uppdatering :( Lisa är i Skåne och kommer hem antingen den 26 eller 27 och jag ska till Mallorca och kommer hem om en vecka. Men det blir ändå inga hästiga inlägg, som denna blogg egentligen handlar om. Men när vi kommer tillbaka blir det ännu mer Mirella och även en stor tävling på Veda som heter Augustidressyren ! Lisa ska vara med som funktionär och jag ska kanske också det. Om jag kan.

Ska fixa det sista i mitt rum nu, men ni får ha det så bra ! HEJDÅ!
saknar det här lägret ... <33




Mirellis <3

Alarmet ringde kvart i 9 imorse och blev klar vid halv 10, ungefär. Vid kvart i 10 hämtade vi upp Carro och sen släppte mamma av oss hos Mirella. En blöt Mirella hämtades in från hagen idag! Därför fick hon ha på sig sitt fleece-täcke när vi gjorde i ordning henne :)

Först var tanken att jag skulle rida på volten men jag orkade inte! Så det blev en mysig uteritt i regnet :P Carro fick också hoppa upp och rida lite ^^ Mirella taggade verkligen till i galoppen, vilket är både kul och härligt :) Större delen av ridpasset gick åt till att skritta, ta det lite lungt ;) Har egentligen inte så mycket att skriva, därför bjuder jag på lite bilder som Carro tog idag!
Juste åker till skåne imorgon bitti! Kommer hem på tisdag eller onsdag nästa vecka,hoppas Carro hinner göra ett litet inlägg innan hon åker till Mallis imorgon ? ;)



 




Mirella


Mamma släppte av mig hos Mirella och åkte sedan vidare för att handla. När jag kom till hagen stod hon där så sött och käkade gräs. Precis när jag ska gå fram och ta på henne grimman kommer det en kompis till henne och jag ser hur de kommer börja bråka, jag backar då undan och jag hade rätt, de började sparka mot varandra men Mirella sprang snabbt undan sen. Jag gick och hämtade henne och gick lite smidigt förbi den andra hästen. Men när jag jag snart var framme vid ingången/utgången så kommer hästen travandes mot oss! Hahah fick lite panik vill ju inte att de ska börja bråka igen! Men jag lyckades få bort hnm!

Jag gjorde i ordning Mirella och satte sedan upp. Jag började med att skritta vattenparken, körde ju då såklart galopp-backen. Vattenparken tog ca 15min för jag hittade en stig som jag undrade vart den gick, men jag kom bara till vägen igen så det var inge kul :P Jag var/är så sjukt trött därför red jag bara 25min på volten. Men aa vi vet ju redan hur det gick. As dåligt! Hoppas det går bättre imorron!




Something new


läderbalsam| 39:00 | Ö&B




Det var ett tag sedan!

Hej!
På senaste tiden har jag inte bloggat något. Det beror på att jag inte är hemma just nu, är är husvakt/hundvakt! Jag åkte ut i fredags med Hanna :)) Hon åkte hem igår :( Och idag ska vi också hem :/ Eller vi ska sova en natt i Görans stuga sen på onsdag kommer vi hem! :) På onsdag & torsdag ska jag rida Mirella :D Sen på fredag ska vi bila ner till skåne! Jag hatar typ att åka bil, såå det här ska bli kul... Det är släktträff nere i Skåne, det ska nog bli kul!
Om ni vill läsa lite om dagarna här kan ni gå in på cagetown:) Även om det inte har varit super bra väder när vi har varit här så har jag och Hanna badat ganska mycket ! :) Nu tvingar mamma med mig på en lång promenad med Fanny så jag antar att jag måste gå, men här har ni två bilder ;)





Mirella

idag har jag ridit mirella igen ! hedda följde med och det blev en uteritt idag igen, men nu till Sjöboda och tillbaka. Jag hade aldrig ridit till Sjöboda innan och vi hade lite svårt att hitta, red fel väg tills vi kom till en bro, och den såg inte ut att kunna hålla för en häst så vi vände och gick tillbaka. Det var då vi såg stigen som vi skulle rida på ! Haha, vi red vidare och travade/galopperade i lite roliga backar. :)

Det var väldigt bra underlag på marken och inte mycket stenar. Det såg nästan ut som sand, så där passade vi på att galoppera ! Sen var vi ju inne i skogen igen där det var mycket träd och stenar så då skrittade vi igen.

Red med "barbacka-sadeln" idag. :) Meningen med den var att man inte skulle få så mycket hästhår på ridbyxorna och att det inte skulle klia så mycket. Det funkade ju då, men den var ganska glidig och sadelgjorden var som en gjord man har på täcken.

Det var otroligt mycket mygg och bromsar ute i skogen! Fick jaga dem hela tiden. Själv fick jag runt 10 myggbett tror jag men på stackars mirella satt det bromsar hela tiden. Jag kan inte räkna hur många jag mosade...

Nu ska jag inte rida mirella på två veckor ! :( Jag ska åka till mallorca och jag kommer hem 1 augusti tror jag, så för mig blir det här sista inlägget för mig innan jag åker ! Jag och Lisa har tyvärr inte hittat någon gästbloggare för den här bloggen. Jag kommer tyvärr inte kunna mobilblogga någonting, men Lisa som är på landet just nu har med sig dator och mobilt bredband så hon kan säkert slänga in något inlägg då och då.

Då får ni ha det så bra så ses vi igen den 1 augusti ! :D Lisa kommer hem innan mig så det blir inte jättelänge det inte kommer några inlägg, men det kommer när vi är hemma igen !
hejdå !

Bild fotad av Hedda !




Mirella

Hej! Snabb update från idag! HAr ridit om Mirella, men denna gång skrev jag om det först på min blogg http://lizt.blogg.se så vill ni läsa om det får ni helt enkelt läsa om det där! ;)




Godnatt!

Carro här! Nu mobilbloggar jag men det är för att datorn är helt sjuuukt långsam så det går fortare att mobilblogga  Nu har Lisa åkt ut till landet och det blir därför ingen bloggning från henne. Jag åker ut med båten på måndag och kommer hem på torsdag, sen nästa dag åker jag till Mallorca så för mig blir det inte heller någon bra uppdatering.  Men jaja, imorgon ska jag rida mirella, samma på söndag . Jag ska verkligen försöka uppdatera det om datorn ens funkar...  Hedda kommer ju hit och ska sova här så vi får se om jag ens hinner uppdatera :P Nu ska jag titta lite på TV, sen bädda ner mig i sängen med min, hehe, hästbok x) Godnatt !



Mirella

hejsan !
Idag har jag varit och ridit Mirella :) Jag och mamma åkte dit strax efter att hon kom hem från jobbet.
En pigg och glad Mirella togs in från hagen ! Jag gjorde i ordning henne och sen började jag rida! ;)

Det blev uteritt idag! Mamma gick brevid medans hon red, fast hon var snabbare än Mirella.. x) Jag red nästan hela vägen till sjöboda :) Vissa sträckor när jag galopperade lät jag henne bara galoppera på, det märktes att hon tyckte det var kul!

När jag kom tbks gjorde jag henne klar för hagen, då märkte man att hon var trött ! Hon stod och gäspade stort inne i stallet! Nutte. Alltså en trött men gosig Mirella släpptes ut i hagen.♥




Godmorgon!

Nu har datanördarna Lisa och Carro tröttnat på dataspelet... = vi är inga datanördar längre !

Vaknade ganska tidigt imorse, käkade snabb frukost och började sen spela dataspelet igen :p Efter ett tag när vi hade öppnat våran "park" och allt blev kaos var det inte kul längre xd haha, så då stängde vi av x)
I eftermiddag runt 5 ska Lisa rida Mirella och då får ni ett inlägg ikväll om det !

Hade inte så mkt att skriva :p men vi hörs sen!



Where's the beach?

Tjena ! Vi kom på att vi tog ju massa bilder förra veckan när vi var hemma hos Carro, och vi tyckte att det är dags att ni får se dom nu, enjoy!
Foto: Ponnyboken Kamera: Nikon D3100








At Lisas Place


Spotify nördar <3




Söt häst <3


Foto: Caroline Davidsson, Kamera: Panasonic Lumix DMC-TZ7
Aladdin, sötis!



Veda

Tjabba !
Idag drog vi till stallet och hade det mysigt ! Carro var där redan klockan 9:00, men hon sa att hon hade haft kul! Vi andra kom vid halv 1-1. Vi hade ju tänkt att fota hästarna i sommar hagen, men vi blev fast ett tag med pappers arbete ! Alla fick en dag var, och skulle sen fylla i närvo på alla ponnygrupper. Det tog ett tag att få det klart, men jag tror att Malin, Magnus och Helena var glada att vi hjälpte till ! :) När vi var klara gick vi till sommarhagen, åh gud så mysigt det var att träffaalla hästar igen ! Jag och Michelle blev fast hos Trocadero. Såklart :) Jag tog ganska många bilder ! Tyvärr är kameran hemma hos mamma och jag sitter här hos pappa, så kan inte ladda upp bilderna :/ Ska göra det så fort jag får tag i kameran ! Det blir absolut senast på torsdag! Men nu har ni ju någat att se fram emot, eller hur ? ;)
Jag och Piraten i vintras. Bild tagen av Elin :)



Mirella

Hej!
Idag har jag (Lisa) ridit Mirella :) Carro, Hanna och Hedda följde med och tittade/fotade. Det blev över 300 bilder så när jag kom hem rensade jag dom på datan och det blev då ist 111 bilder ;)  Hanna och Carro hade ju sovit hos mig,mamma körde då oss till stallet där vi sen mötte Hedda, som hade först lite svårt att hitta x) Jag och Carro gick till hagen och hämtade Mirella medans Hanna och Hedda vänte i stallet och borsta på Simpan :)
Jag började med att skritta vattenparken, Carro följde med och fotade lite :) Sen red jag på volten. Jag var nog den ända av oss som inte var ridsugen. Vilket är väldigt konstigt. Jag vill ju rida ! Men hade inte riktigt suget. Hanna, Hedda och Carro fick då rida 5 min var ^^ Sen travade jag av henne och sen skrittade vi tbks till stallet.
Usch blä och fy, det gick inte bra ! Allt var bara helt fel #¤%&/%##&&! Ungefär så kändes det.. Jag hoppas verkligen att det går bättre nästa gång. Imorron ska jag,hanna,hedda,carro och michelle åka till veda och fota hästarna i hagen :) Hoppas de inte står längst in ! Här får ni lite bilder från dagen.
Foto:Caroline Davidsson



Mirella

Idag har jag, Carro ridit Mirella. Lisa och Hanna följde också med!
Idag var det ganska varmt, men jag bestämde mig för att ändå rida ett dressyrpass på volten för att kanske få henne lite mjuk. I onsdags var hon ju stel som en spik så det behövde gå bättre denna gång, vilket det gjorde!
Hon var mycket mycket mjukare än i onsdags, hon var duktig och lite pigg då och då när hon skuttade till, men det hände typ bara 2 gånger :p

Jag red mycket på böjda spår, typ som volter, serpentiner mm. Red dock inte så mycket galopp denna gång men jag jobbade på i traven istället. I slutet av ridpasset fick även Lisa och Hanna hoppa upp på Mirella och rida 5 min var. När dem ridit hoppade jag upp igen och så red jag tillbaka till stallet.
När vi kom dit spolade vi av henne med vattenslangen. När hon var färdig gick vi ner med henne till hagen och så tog vi lite bilder, sen gick vi tillbaka till stallet och gjorde färdigt dem sista sakerna, sen åkte vi hem till Lisa där vi (Carro, Hanna, Lisa) ska sova inatt :)

När vi kom hem hade vi vattenkrig! Vattenflaskor fylldes och efter ca en halvtimma var vi genomblöta och började frysa lite, så vi sprang upp i badrummet, fyllde på badkaret med varmt vatten och satte oss där i med kläderna på och värmde oss. Det var en aning för mycket vatten i så när vi satte oss där i så åkte vattnet upp och svämmade över badkarskanten och svämmade över golvet xd hahah det var kul ! 8)

Här får ni två fina bilder från idag, första på Mirellas öga och andra på Hanna och Lisa med Mirella :) 

Foto: Lisa Burestad

Foto: Caroline Davidsson




mys hemma hos carro !




Mirellis

Heeejsan !
Vaknade vid 11 idag och även fast jag var väldigt trött kunde jag inte somna om :/
Jag var sedan seg hela dan, men jag visste jag skulle ut till Mirella. Vid 15:00 drog mig ur soffan och bytte om. Kom iväg ungefär kvart över. Det är inte alls kul att vara ensam ! Fast det är ju ändå ganska mysigt att ha liten "egen-tid" med Mirella :) Fast helt ensam kan jag inte säga att jag var, den gosiga stallkatten var vid min sida hela tiden ! Han följde efter mig som en hund ner till hagen där Mirella står. Sen satt jag och gosa med den och fick några pussar :)

Jag började med att skritta runt vattenparken, fast körde även galopp-backen ^^ Mirella var väldigt stel så red på böjt spår väldigt mycket, som s-bågarna och volter. Hon var även väldigt envis, men mot slutet började hon att ge efter men det gick verkligen inte bra ! Usch och fy, det märks att man inte har ridit henne på ett tag :P

Hade inte med mig system kameran idag så ni för nöja er med lite mobil bilder :)





Mirella

Idag har jag, Carro varit och ridit Mirella, och Lisa följde med!
Min pappa skjutsade oss dit vid 1-halv 2 tiden och när vi kom dit tog vi in henne ifrån hagen och gjorde iordning henne. När vi sadlat och tränsat gick vi till volten och så red jag ett 50 minuters dressyrpass där. Avslutade med att skritta av henne ett varv runt vattenparken.
carro och mirellaLisa och mirellaCarro och stallkatten
Idag gick det verkligen inte bra! Mirella var stenhård som en spik, sprang iväg och var jättekonstig. Jag blev så trött av att sitta och kämpa så Lisa hoppade upp och red ca 5 min. Hon tyckte också att Mirella kändes lite konstig. Men jag körde på. Jag red mest på volter, serpentiner och raka spår. 2 ggr lät jag henne sträcka ut i snabb galopp på en långsida och det gillade hon! Sen var hon bara lite jobbig att få ner i trav sen... x)
Det var skönt att sen skritta av i vattenparken och mysa i skogen efter det jobbiga ridpasset. Då gick det iaf bra, fast man gör ju typ ingenting :p Lisa tog lite bilder på när jag red man alla utom 1 blev så fula så alla utom den bilden raderades... Men efter ridpasset när vi gjort henne iordning satte vi på grimma och grimskaft. Sen hoppade jag upp barbacka på henne och så skrittade jag ner henne till hennes hage. Lisa fick leda henne eftersom det är lite svårt att svänga och styra med ett grimskaft x) När vi kom till hagen tog vi en bild när vi satt på henne och Lisa hoppade upp så tog jag lite bilder på henne!
När vi kom tillbaka satte vi oss i gräset och käkade macka och myste! Då fick vi besök av en liten katt, JORDENS KELIGASTE KATT! Gud vad söt den var! Hoppade upp i knät och kelade, slickade mig på kinden och gned hela sig mot mitt ansikte! Riktigt mysig kisse!
Här får ni bilder!

Fotograf: Lisa Burestad | Kamera: Nikon D3100
carro och mirella
Carro och stallkatten





Lisa och mirella
(Lisa är busig och rider utan hjälm o.o)




Smakprov

Här är ett smakprov från bilderna vi tog idag när vi var hos Mirella! Ett inlägg med fler bilder kommer snart!
carro och mirella



~ Bilder ~

Hej! Jag kan säga att jag har börjat skriva lite på cagetown igen så ni kan ju kolla efter lite att läsa där också !
Idag har jag inte gjort så mycket, jag har varit hos Stockholmsgruppen och sen bara vilat. Har hostat och har haft ont i halsen på den senaste tiden, men det börjar bli bättre ! Imorron ska jag nog följa med Carro när hon ska rida Mirella och då får jag förhoppningsvis några fina bilder! Eftersom inte jag eller Carro har så mycket att skriva om för tillfället får ni ist några bilder jag tog i stallet för 2 veckor sedan tror jag att det var :)











Veckan

Hejsan !
Den här veckan kommer vi äntligen kunna åka ut till Mirella ! Det gick inte förra veckan eftersom vi var först på hoppläger och sen var vi funktionärer. Vi fick behålla tröjorna vi jobbade i och sen fick vi en fleece-tröja också :) Just nu ser veckan med Mirella ut såhär :
Måndag- Vila
Tisdag- Lena
Onsdag- Carro
Torsdag- Lisa
Fredag- Vila
Lördag- Carro
Söndag- Lisa
Nu vet ni lite hur det ligger till, det kommer därför bli många Mirella-inlägg ;)




Runhoppet

Under dagarna 2 - 3 juli har det varit en jättestor hopptävling på Veda som heter Runhoppet. Den tävlingen anordnas en gång om året och det är klasser från 1,00 m - 1,30 m. I år hade vi under helgen runt ca 600 starter och det krävdes mycket funktionärer och både jag (Carro) och Lisa var på plats både lördag och söndag!

På lördagen hämtades vi tidigt på morgonen av Hedda och hennes mamma. Vi åkte till Veda och där fick vi våra "uppgifter". Uppgifterna var bl.a Parkeringen, framridningen, insläpp, tidtagare, Stå i cafeterian... Jag, Carro fick först tidtagning och sen Parkeringen. Lisa fick först parkeringen och sen var hon på framridningen. Vi började med våra uppgifter redan kl kvart ö 7. Det strömmade in hästtransporter, lastbilar och publik. Sen var det första start. I första klassen tror jag det var runt 70 starter. Vi höll på fram till lunch då alla funktinoärer fick varsin matkupong att få lunch för. Efter det var det dags att jobba igen. Denna gång var jag på parkeringen och lisa var på framhoppnignen och sen tidtagningen.

När ALLT var slut åkte jag, lisa och hedda hem till hedda och skulle sova över där :) haha det var en rolig grejj, när heddas pappa började tända grillen så skulle jag, lisa, hedda och heddas mamma åka till en liten affär och köpa chips mm. Så när vi satte oss i bilden funkade det nästan inte att starta bilen, men tillslut startade den. Vi åkte till affären, handlade och satte oss i bilen igen. Denna gång tog det över 15 min och Helena (heddas mamma) fick inte igång den. Det hela slutade med att vi fick gå hem tillbaka till hedda. Jag, Hedda och Lisa började gå och när vi gick hörde vi att Helena var lite arg x) haha! Då skrattade vi! ;D När vi kom hem käkade vi middag, sen tittade vi på film och sen somnade vi x)

Vaknade JÄTTETIDIGT och hade 20 min på oss att  göra oss iordning, käka frukost och åka till Veda.
Samma som igår, men lite olika uppgifter. Jag fick vara tidtagare för klass 1 och 2, sen hade jag rast vid 2 tiden, käkade lunch och gick sen och bytte med Lisa som satt nere i framhoppningen. Lisa gick iväg och gjorde något annat då :p men jag tog över... Det gick faktiskt väldigt bra! Det blev bra flyt i allt och jag stod typ bara vid ingången och ropade upp dem som skulle gå in på hoppningen.


Byter ämne nu, den här veckan red vi tyvärr inte mirella eftersom det var veda ALLA dagar! :o Men nästa vecka som börjar imorrn ska vi rida henne mer och då ska ni få mirellainlägg ;)

Hehe, här smiter jag ( Lisa ) in och byter ut den förra bilden till denna som togs i helgen :)




Hoppläger ~ Dag 5

Idag var det sista dagen på hopplägret :(( Men det var en bra avslutning! Jag och lisa var på Veda halv 10 och tittade på dressyren, sen åt vi "lunch". Schemat var lite ändrat eftersom idag skulle hästarna iväg på sitt sommarbete! Vi åt mackor och även jordgubbstårta som Sofia bjöd på eftersom hon ramlade av igår x) hehe :3
När vi gjort det fick Malin sin present av mig och lisa, ett paket Merci. Älskar den chokladen, hoppas att hon också gillar den! ;) Vi fick sen en bana och började bygga. Idag var det ganska krångligt att bygga för det var så mycket hit och dit, men tillslut gick vi upp fastän banan inte riktigt var färdig och så fick Malin och några av våra duktiga "funktionärer" bygga färdigt! ^^ Det här var dagens övning:

Ridpasset: Vi började med att skritta och trava fram. Vi jobbade sedan i galoppen och kom sen ganska tidigt igång med framhoppningen. Vi började hoppa fram på enkla hinder. Sen gick vi över till hinder där vi behövde byta galopp över hindret. När allt kändes bra och vi var igång gjorde Malin en bana av det hela och sen hoppade vi den en och en. Denna gång fick vi hoppa en solfjäder. Det var kul! :)

Såhär gick det för oss:
Carro: Idag kändes Brownie iaf liiiite piggare, men fortfarande väldigt seg... jag satt under hela min bana och bara drev och drev och drev och gick på med spöt och spöt och spöt... Han kämpade sig ändå på under banan och det blev på de flesta hinder galoppombyten. Det var synd att det var sista dagen idag, kommer verkligen sakna dem här dagarna med alla kompisar, ridlärare och världens bästa ponny. <333

Lisa: Jaa det här var sista dagen och det gick inte bra. Det är tråkigt för det är ju idag man har chansen att verkligen visa allt man har lärt sig.. Jag var alldeles för slarvig idag, med både blicken och vägarna! Jag var väldigt trött och det var nog Käck med. Det ända som jag faktiskt var lite nöjd med när jag fick hjälp av Malin och körde skritt, galopp, skritt, galopp. Då känndes det bra. Men självklart tappade jag allt när vi skulle hoppa bana.. Käck har varit helt underbar. Kommer aldrig glömma de här dagarna med honom <33

Bilden på mig ( Lisa ) är så fel som det kan bli, men hästen är ju ändå för underbar.




Hoppläger ~ Bildbomb

Hej Lisa här!
Idag var det tråkigt nog sista dagen på detta hoppläger :( Vill att det ska vara längre ! Fast jag vet att det här var alldeles lagaom för varken jag eller Käck orkar så mycket mer. Båda var väligt trötta efter dagens lektion! Jag vill iaf tacka alla underbara människor under denna vecka, gruppen, Malin jaa alla! För det har verkligen varit super kul! Det var också extra mysigt att få rida ut hästarna till deras sommar hage! Även fast det inte blev så mycket bilder den här gången så har jag iaf några, och här är dom !






jag lyckades rädda en fågel.











mitt fejs blev lite spec, aa men det är svårt att ta bild när han går!


han va hungrig, fick stå emot med hela kroppen för att jag skulle kunna få av tränset x)










bilden var ju söt, bara att min kropp ser helt död ut..