"Äventyrsdag" hos Mirella

Just nu sitter vi hemma hos Lisa och äter vanilj-panacotta i soffan! myyyyyyspys! Idag har vi varit och ridit Mirella. Vi började att gå ner till hagen där mirella står, men när vi kom dit såg vi att hagen var öppen och inga hästar var där. Då frågade vi Frida och hon sa att dem var i en annan större hage en bit bort. Vi hade tidigare fått ett mail av Lena med beskrivningen till den hagen så vi slog upp mailet och läste det medans vi gick. Tillslut kom vi fram till hagen.

När vi hämtade mirella och började gå mot grinden hörde vi ett dunkande ljud bakom oss. När vi vände oss om såg vi att Camino, Charlies föl, kom galopperande mot oss. Han och Mirella har tidigare bråkat lite och vi hade inte lust att stå mellan dem ifall det skulle börja, så vi började springa. Carro sprang med mirella och lisa försökte stoppa Camino. Han stannade, men när Lisa började gå igen sprang Camino förbi Lisa och mot mirella. Men det hände som tur var ingenting x) hahah!

När vi kom till stallet och skulle göra iordning mirella såg vi att hon hade kåda på sig, och det tog tid att få bort, men tillslut försvann det mesta. När hon var färdig red Lisa upp till volten och red dressyr.
Lisa tyckte att det inte gick så bra. Men det gick enligt Carro bättre och bättre.

Efter ridningen red Lisa bort till hagen igen och släppte henne, sen gick vi tillbaka till stallet, fixade det sista och cyklade sen hem !

Bilder från idag:








videos från idag kommer snart! ;))




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback