Hoppspecial

Hej!
Idag var det terminens andra hoppspecial. Vi red för Malin Isaksson, och den här gången var vi bara tre stycken i gruppen, igen. Jag, Jojjo och Thuren. Jag skulle först haft Marre igen, men sen fick jag Pandora! Var nästan ett helt år sen jag red henne så det var superkul att rida henne igen!
 
I början på lektionen red vi på en fyrkant där vi i varje hörn gjorde en framdelsvändning. Sen red vi över cavalettibommar på olika spår i trav och galopp. Pandora lyssnade bra och det gick bra. Sen hoppade vi fram på några hinder och avslutade sen med att hoppa 2 olika banor. Pandora hoppade fint och så, men hon var ASTAGGAD och såfort hon såg ett hinder blev det fullfart framåt så behövde ta tillbaka henne rätt mycket. Ibland la jag en volt innan/efter ett hinder för att lugna ner henne och bara trava på långsamt och lugnt.
 
Hoppningen gick bra och jag är nöjd, var fortfarande trött i kroppen och orkade kanske inte ge 100% men av det jag gjorde gick det ganska bra faktiskt!



Ridningen!

Hej!
Igår så var jag med på Mercedes Benz Fashionweek och gick 3 visningar, sen var jag i skolan och när jag kom hem var jag så jäkla trött så orkade inte blogga!
 
Ja som Carro skrev blev det lite kaos och stressigt när vi jobbade men det löste sig.Jag hade Candi och för mig gick det mycket bättre än förra gången! Jag är nöjd och kände att han inte blev lika lång den här gången, utan jag lyckades få honom kort och i galoppen gick mycket bättre! Visst, det är inte super bra men det blir bättre och bättre så det känns bra! :) Direkt när jag satt av så kände jag träningsvärken i både armar och ben, haha! Har fortf. ont....
 
Imorgon händer inget speciellt, skola och städa rummet blir det nog! 



Ny vinnare

Inget svar eller mail från vinnaren i designtävlingen (Cathrine Pettersson) har vi fått på en vecka, så ny vinnare är Viktoria Baalack som måste maila till [email protected] eller skriva till Carro på Facebook inom en vecka!



Ridningen i tisdags

I tisdags jobbade jag och Lisa i stallet. I början gick det bra och snabbt, men närmare 7 så blev allt asstressigt! ALLA behövde helt plötsligt hjälp. Från att sadla, tränsa, kratsa en hov till att typ hjälpa hur man borstade. Sen blev det strul med hästlistan, pärmen, mockningen var inte klar och vi hade inte sadelgjord till vissa hästar så vi sprang upp och ner och letade. Tillslut löste det sig tillslut, men det var jobbigt...
 
När vi skulle rida gick vi ner till uteridbanan, men vi hade inga snoddar, så då fick jag ta Magnus cykel och i full fart leta efter snoddar... Cyklade till ridhuset, sprang in där och letade, sen upp till stallet och letade i alla 3 stall, sen ner till ridbanan igen, med 2snoddar...
 
Lektionen iaf, vi red dressyr på utebanan, och jag hade Maestro igen! :) Den här gången fortsatte vi med övningen som vi gjorde förra veckan, och red andra spår/övningar också. Det gick asbra! Övningen vi gjorde gick bäst och galoppen börjar bli bättre nu än första gångerna! Lektionen var rolig och så, men jag blev SJUKT trött i hela kroppen. Fick ont i benen, axlarna, armarna, nacken, ryggen, fötterna. ja typ allt. Är så mycket mer häst att rida nu jämnfört med ponny, men det är så jäkla kul!



Vila i frid ♥

Vila i frid, finaste Love ♥




Update

Bloggar om ridningen imorgon! Är heeeeeeelt slut, godnatt! /Lisa




Onsdag

Hej!
Slutade skolan för en timme sen och har bara käkat mellis och chillat en stund... Ska städa rummet nu, sen kanske göra något annat vettigt. Bloggar om ridningen igår i ett senare inlägg! /Carro




Snart ridning & jobb!

Igår var jag stallvärdinna med Lisa och Hanna och sen när vi var klara var det stallvärdinnemöte. Jag och Lisa jobbar tillsammans igen och nu på tisdagar udda veckor, alltså idag.. Hahaha, 2 dagar irad, catching..

Iaf, ska byta om till ridkläder, fixa lite käk och sen gå till bussen. Ikväll är det även ridning och jag tror jag ska ha fina Maestro igen! :D astaggad!

Här är en dålig bild från förra gången, dålig kvalité dåra....
/Carro




Video- Ridskolecupen

Här är videon på min runda igår i Ridskolecupen med Jane! 



Måndag

Skola igen, bara att dra sig upp och åka till skolan.
Idag har vi onödiga grejjer igen på schemat; Film, "Klasskampen", Studieteknik och Bild. Weho så jävla onödigt om jag ska säga det så... Slutar dock rätt så tidigt, 13:10. Vi 5 någonting åker jag upp till Veda för att kolla lektionerna och sen efter är det Stallvärdinne möte.
 
Veckan ser ut såhär;
Måndag: Stallvärdinnemöte
Tisdag: Ridning
Onsdag: Skola
Torsdag: Skola
Fredag: Hoppspecial
Lördag: ?
Söndag: ?



Godnatt då...

Är så jääääkla trött efter den här dagen...
Har lagt 3 tidsinställda till imorgon där bl.a en av dem är filmen på min runda idag! Ska nana nu, hahahah... Hörs imorgon, godnatt!



Tävlingen

Idag vare ju då första RSC Hoppningen för den här säsongen. Hade tur vid lottningen för en gångs skull och fick nr 2. Tog Jane, eftersom hon är grym på att hoppa och hon är bäst och lalalallalalalalla.
Eftersom Jane skulle gå med Elvira i 50-klassen hade vi skitbråttom att göra iordning hästen så vi han varken knoppa, fixa hovarna (olja osv.)... Bara borsta, kratsa, sadla, tränsa, gå ner.
När Elvira red banan vägrade Jane typ 3-4 gånger på hinder nr 3 och sen en gång tvärnitade hon så att Elvira ramlade av... :(
 
När jag sen på framridningen hoppade upp red jag henne mycket framåt så att hon skulle svara och inte sega. Hon körde på i ett rätt bra tempo så jag red inte särskillt mycket på framridningen då jag redan provat öka-minska galoppen, flytta undan och att hon lyssnade.
 
På banan; Innan jag hade börjat hoppa fram så gick jag fram till hinder 3 och lät henne stå där. Hon ville ju dra därifrån på direkten men jag stog kvar där en stund tills hon stog stilla mitt framför hindret. Sen hoppade jag fram på hinder nr 1 & 2. I lite småslappt tempo men jag ville samtidigt inte att hon skulle bli galen och dra iväg i fullt tempo som på finalen där jag därför missade ett hinder. Sen fick jag startsignal och började. Hinder nr 1 och 2 gick bra och sen till 3;an tryckte jag på och la spöt på bogen innan hindret. Hon ville dra åt sidan först men jag fick över henne ändå. Resten av banan gick skitbra! Jane hoppade asfint osv.. Men efter hinder 7 skulle man göra en omhoppningssväng, som jag såklart missade så behövde rida en längre väg som drog på mig minst 7-8 sek..
Blev felfri men den svängen jag missade kostade mig vinsten.. Eftersom jag bara var 4 sekunder ifrån 1;an så hade jag förmodligen klarat den tiden om jag fick till den korta svängen.
 
Kom på en 5;e placering och är nöjd med det ändå! Den här tävlingen kändes typ som en revanch från finalen och det gick så mycket bättre den här gången!
 
SHIT vad mycket text det blev nu, bjuder på bilder från dagen tagna av Caroline Wingqvist (www.ponnitjejens.blogg.se)
 
Läääskigt hinder ↓
 
Hahaha här anfaller jag och Jane hinder nr 1!! Booooooom



Tävlingen

Hej! Ska bara mobilblogga lite snabbt och skriva mer hemma sen. Iaf, fick Jane och gick felfritt. Missade en omhoppningssväng som kostade mig vinsten, men är nöjd ändå!
/Carro




Hemma!

Hej!
Är hemma från stallet nu och tänkte redigera bilderna ikväll om jag orkar! Annars ser jag till att fixa det i veckan! 
Imorgon jobbar jag i stallet och på tisdag är det ridning, aaaaas taggad!!! Ni får väl ett inlägg av Carro sen om hur det har gått ;)



Godmorgon

Hej! Jag och Hanna vaknade nyss och vi ska nu göra oss i ordning och sen åka till stallet. Ingen av oss ska tävla men vi ska fota och heja på dom andra! :)
/Lisa




Nya bloggar!

Nu startar vi båda upp med våra egna bloggar igen, men vi kommer fortfarande blogga på Ponnyboken såklart!
Carros blogg; www.itsaboutcarro.blogg.se
Lisas blogg; www.cagetown.blogg.se



Dressyrspecialen

godmorgon!
Gick precis upp och har nu satt mig i soffan och tänkte skriva om dressyrspecialen igår!
 
Jag tog bussen upp till stallet vid 4 och när jag lämnade huset var det sol men så fort jag kom till Vallentuna centrum började det regna... och det hade inte slutat heller när jag kom fram, så jag började gå i regnet. Haha, som tur var kom Magnus och plockade upp mig på vägen i sin stora lastbil ;) 
Kom upp till stallet och fick veta att jag skulle ha ZIMBA!! Blev jätte nervös men ändå as taggad! Han gick lektionen innan så behövde inte göra i ordning honom.
 
Vi gjorde samma övning som i tisdags, ökade & minskade volter och sen övade vi på galoppfattningar från skritt. 
VILKEN HÄST! Han var verkligen jätte mysig att rida! Han har en jäkla motor men så rolig att rida! Galoppen gick nog bäst och traven var svårast för då ökade han gärna spec på rakt spår för när vi red skänkelvikning så saktade han ner så måste bara tänka på att flytta undan då lite hela tiden. Jag hoppas verkligen att jag får honom nästa gång! Det här kan vara början på en favorit! 
 
 



RSC Hoppning

Imorgon är det terminens första Ridskolecup i Hoppning! Jag är med och tävlar LB-klassen på ponny. Vet en jag vill ha, och vilka jag vill ha efter..

Är iaf astaggad, och haha! Jag drömde t.o.m hur min runda gick på tävlingen! MED den hästen jag vill ha!
Har packat och fixat mina grejjer förutom stövlarna som står kvar i stallet.. -.-
/Carro




Lördag

Dagen innan tävling, skriver snart mer!
/Carro




HAHAHAHA!

Bjuder snart på världens roligaste film, bjuuuuuder! xd ahahhahaha



Bättre/Sämre?

Jag bytte nu ut headern på bloggen till en annan, blev det bättre eller sämre?
 
Före:
 
Efter:



Fredag!

Så nu är jag hemma från en hur-rolig-som-helst dag i solan! De slog ihop estetmedia klasserna i olika grupper och sen hade de gjort olika stationer man skulle gå till så idag har jag gjjort musikvideo, varit med i direktsänd radio, fotat och haft musikquiz, ååååh älskar skolan!
 
idag är det dressyrspecial! :D as taggad och undrar vem jag kommer få! På söndag är det RSC hoppning men jag ska inte vara med utan ska åka dit och fota & hjälpa andra. Ska ju börja tävla häst nu man har bara haft 2 lektioner än så länge så känner mig inte riktigt "redo" om man säger så :P 
Nu ska jag fixa ngt att äta och sen vid 4-5 åker jag till stallet!
 



Fredag..

Hej, vi skulle börja skolan idag med dans halv 9. Såklart kommer inte våran lärare så vi har håltimme= Kunde sovit till 9 istället för 8...

Ikväll ska jag hem till pappa så ska göra lite inlägg och så.. Hörs senare, orkar inte blogga före ikväll, typ...
/Carro




Lite blandat

heeeej!
Var ett tag sedan nu, men har inte riktigt haft tid... ridning i tisdags, jobbade igår och idag gick jag i skolan till 18:00 och sen kom Elin hit! 
Tänkte iaf berätta lite om ridningen och hur det är i skolan!
 
Ridningen - Fick veta av Carro tidigare att jag skulle ha Muscot, blev då skit nervös men sen när jag kom till stallet blev det Candi istället! Vi red ju då dressyr och det gick väl helt okej. Är inte jätte nöjd men vissa stunder kändes det bra! Han blir bara så hiiiiiiimla lång... Var helt slut efter! 
 
Skolan - Kan ju säga att jag har nu en Macbook Pro som jag fått av skolan och bloggar nu ifrån den as we speak! Skolan är verkligen jätte bra och klassen känns också väldigt bra! Den här veckan har vi inga lektioner utan vi lär känna skolan och klassen.
 
Nu på kvällen var Elin här och vi kollade på film, pratade och lekte lite med webcameran!
 



Torsdag

Hej!
Idag gjorde vi etttusenfyrahundrasjuttioåtta saker i skolan... På morgonen hade vi någon "hälsofrukost", sen gymmade vi på Gym & Sim (FYFAAAAAN VA JOBBIGT DET VAR!!!), Sen typ "mentalträning" och så avslutade vi med bowling! Hahah jag sög men kom ändå 2;a av 4 st i våran grupp.
 
Ska åka med mamma och handla nu så hinner inte blogga mer idag men jag lovar att skriva lite mer imorgon! :)
Påminnelse till Cathrine som vann tävlingen att maila till [email protected] eller Carro via Facebook innan onsdag.



Tävlingskläder

Har tyckt att jag inte haft särskillt snygga tävlingskläder ett tag. Visst, vad mer kan man behöva i dressyr än vita ridbyxor, stövlar, en kavaj och en plastrong under? Men de grejjerna av de jag haft har varit fult. Har nu köpt nya vita ridbyxor, en ny kavaj, en ny plastrong + en skjorta. Har provat grejjerna och dressyren = Check √.
 
Hoppningen dock. Kan inte hoppa i kavajen för då blir jag stor som en björn med västen utanpå. Istället har jag bara dragit över en svart collage-tröja.. NU igår kom jag på en grej jag kan hopptävla i! Drog fram min marinblåa kortärmade skjorta med vit krage på,  och under den har jag bara en långärmad marinblå tröja som jag hittade = det ser ut som en tröja. Till det bara västen utanpå och nya vita ridbyxorna till. YES! Bara lätt och skönt att rida i, och ingen instäng kavaj man svettas ihjäl i...
 
Urkass bild.. men från vänster; Marinblåa skjortan | svarta strumpor.... | Vita ridbyxorna



Sommarlov-2012

♣ Den 14 juni sa jag ADOIS till skolan...
Den 16 juni träffas alla stallvärdinnorna för typ "sommaravslutningsträff" på Gröna Lund!
 
Den 25 - 29 juni går jag på dressyr och hopp kurs på Veda med bästa Brownie som lägerponny!
 
Den 30-31 juni är det Runhoppet på Veda och är då funktionär under tävlingen.
(Bild; Runhoppets facebooksida)
 
Den 7-13 juli åker jag ut med båten..
 
♣Den 10-12 augusti är det Augustidressyren och då är jag funktionär igen.
 
♣Den 14 augusti börjar ridningen igen och jag börjar rida häst!
 
Den 17 augusti börjar hoppspecialen igen, trött Carro försöker rida...
 
Sen har jag ju varit med kompisar, sovit över, shoppat, varit i stallet och i sommarhagen, jag och lisa var på landet och massa mer..



Winner

Vinnare i designtävlingen:
Cathrine Pettersson med bloggen www.cathrinepetterssons.blogg.se !
 
Vi drog en vinnare med hjälp av random.org där den slumpar en vinnare!
Cathrine vinner en hel design från oss gjord efter hennes egna önskemål.
 
Vinnaren måste antingen Maila till oss- [email protected] eller skriva på Facebook till Carro inom en vecka, annars dra en ny vinnare. Grattis till Cathrine och tack till de andra som ville delta!



Designtävlingen

Eftersom bara 5 stycken ville vara med i designtävlingen och de flesta av våra läsare inte har blogg så avgörs tävlingen ikväll istället! Håll koll!



Andra hästlektionen

Igår var det andra hästlektionen och jag fick Maestro igen! :)
Vi red dressyr i ridhuset för Magnus. Haha, jag började det hela med att jag lyckades komma upp på honom utan pall! xd hahah rekord! Han är så jäkla stor xd
Vi red skänkelvikningar snett igenom, upp mot medelinjen, gjorde 10-meters volter och minskade/ökade volter. Lektionen gick faktiskt SKITBRA! Tror faktiskt allt gick bra! Jag är supernöjd och det var en askul lektion!
Åååh är typ fortfarande glad över att det gick så bra och Maestro var så jäkla gryym. Vill lätt fortsätta med honom, gillar den hästen!



Utveckling

Titta på de här 4 bilderna. De övre är från februari 2011 och de nedre är från sommaren 2012. Där jag markerat med en röd pil ser man vart jag har blicken över hindrena. På 2011 bilderna är blicken rakt ner i manken, men på 2012 bilderna tittar jag framåt! Utveckling?!



Mot stallet

Halloj!
Nu ska jag bara gå ut på en liten promenad med hunden innan jag åker till Veda! Ska hjälpa Michelle att jobba och sen halv 8 rider jag :) Haha, eftersom det är lite småkallt ute nu så kan jag "inviga" lite av de nya höststallkläderna jag köpt! Haha, hörs senare!



Ärevarv GP Kür Augustidressyren 2012

Här är en video från slutet av ärevarvet från klass GP Kür - Augustidressyren 2012 med våran egen Malin Hamilton och Fleetwood i täten som bär det gula täcket!



Gammalt inlägg

haha, hittade ett inlägg på min gamla blogg om första gången jag ramlade av Brownie.. xd hahahah! Kan ju säga att jag skrev lite småkonstigt... Inlägget är från första lägret på Brownie- sommar 2010.
 
När vi gick upp till stallet igen låt Brownie ner och vilade i boxen. När han ställde sig upp så var han jättesmutsig.... -.- Så då fick jag rykta om hela han igen x) Det var uteritt nu. Fast nu var det bättre väder. Det började bra, han var lugn i traven, skrittade på bra och skyggade inte för tex bron vi skulle gå över. När vi skulle börja galoppera var jag berädd på att han skulle börja skena igen så jag försökte hålla honom ordentligt så man inte flög i backen. Så startade vi. Han började skena.... Drog upp huvudet och rusade.... började bocka och sparka bakut, Och 1.2.3 så ramlade jag av x) Evelina kom fram till mig och sa, kan jag få rida Brownie lite? Jag sa; Vem ska jag ha då da? Då sa Evelina "Han" och pekade på ATTILA :O Han är ganska stor och jag hade aldrig ridit honom. Evelina kastade upp mig på ryggen. Han va fett hög. Jag kunde se hela gruppen bakom mig när jag var så högt upp =) Evelina red först på Brownie och jag bakom på Attila. Vi började trava, han tog väldigt stora steg :) Och han var pigg ;] Sen skulle vi galoppera. Han hade jätte skön galopp :) Och han var jätte snäll. Efter ridnignen fick jag tbx Brownie, gjorde iordning honom och så. Sen fixade vi hästskor som vi ska måla.
Brownie
 
Attila



Hiss & Diss med iPhoneskalet

Hiss:
Dem har väldigt bra upplösning och kvalité av bilden och det är inget som kan "flika bort" med bilden
 
Diss:
Det är SJUKT svårt att få på och av det! Idag kämpade jag i typ 5 minuter med att få av det, när det egentligen ska gå att få av det på 2 sekunder. Man kan inte få av det utan att vara rädd för att det ska gå sönder.
Kan kanske inte säga att den var värd sina 300:-...



Mer bilder från lägret!

Jag och Brownie
 
haah trött?
 
hahaha kolla den är bilden! xd



Andra hästlektionen

Imorgon är det tisdag, och andra lektionen på häst! Har kollat väderprognosen och det ska förmodligen bli regn och molnigt, så vi kommer väl att rida i ridhuset då antar jag! Jag tror vi ska rida dressyr och jag tror jag ska ha Maestro igen :) Ska bli skitkul och ska verkligen försöka lite smått "hitta knapparna" om man säger så... alltså försöka lära mig "sakta men säkert" hur jag ska rida Maestro. Skittaggad verkligen!
Foto: Elin Halvarsson



Måndag

De flesta började ju skolan idag, men inte jag...
Jag börjar på onsdag, så jag har varit hemma hela dagen idag. Sofia kom hit vid 12 och då bara chillade vi och gick ut med Elvis. Jag gjorde även en ny design till henne så checka den HÄR.
 
Ska göra lite roliga inlägg nu, för en gångs skull...
bara för att jag älskar den här bilden.



Update

Hej!
Har inte bloggat så mycket då det har varit slutet på sommarlovet och idag började jag gymnasiet som för övrigt känns as bra!! Var nyss ute på en springrunda med Elin :)
Hon har skickat lite bilder till mig från augustidressyren som jag ska ladda upp när jag får tid! Imorgon är det ridning, sjukt taggad! :D /Lisa




Trasigt, typ

Mitt internet är typ trasigt... Sry, men kan inte blogga ngt...
/Carro




Back

Hej, typ.
Nu ska snart Hanna & Lisa åka så sen ska jag göra lite inlägg så vi tar igen helgens jättedåliga uppdatering..
/Carro




Friday

Hej!
Har varit vaken sen halv 10 och har bara hållt på att städa huset som ser katastrof ut. Undervåningen är klar så
nu väntar den värsta... Övervåningen. Skojjar inte hur jobbigt det är att städa där...

Ikväll iaf, eller ja. Jag åker ut tidigare, men börjar hoppspecialen! :D Undrar lite om det börjat några nya eftersom minst 2 har slutat.. Iaf, är jag sjukt taggad! :D
/Carro




Curry

Hon har det bra...




Fredag

Godmorgon!
Jaa, som Carro skrev är det ju sista veckan av sommarlovet och då är att blogga det sista man tänker på...
Igår var jag upptagen mes att springa runt på olika castings inne i stan inför New York Fashionweek! Det är samma sak idag så ingen sovmorgon.. Men idag är det iaf inte lika många!

Ikväll följer jag med och kollar när alla rider och sen sover vi hos Carro ;)
/Lisa




Torsdag

Hej! Förlåt för att vi varit dåliga på att uppdatera, men nu är det knappt en vecka kvar på sommarlovet så man känner att man måste utnyttja den lite...

Idag har jag varit med Hanna. Hon kom vid 11 och vi har kollat på film, ätit och chillat.

Imorgon äre fredag, så då är det hoppspecial igen! Supertaggad! Efter ridningen sover Hanna Lisa och Hedda hos mig, så vet inte om det blir så mycket bloggning, men ska försöka.
/Carro




Första lektionen på häst!

Hej! just nu är vi hemma hos Carro så vi tänkte slänga in ett litet inlägg om igår.
Igår var det ju då första lektionen i den nya häst-gruppen! Båda var as taggade så vi var i stallet tidigare och när Malin delade ut hästar satt vi spända brevid.
 
Carro: Först fick jag Love, som jag trodde jag skulle få haha, jag är typ synsk. Men lite senare så fick jag byta till jordens största häst Maestro (!!) Jag gjorde i ordning honom och han var hur snäll som helst :) Kan inte säga att jag red ordentligt eftersom det var uteritt men det kändes som en bra början. Men när jag väl red ordentligt så gick det faktiskt bättre än förväntan!
 
Lisa: Jag fick då Candi! Han var faktiskt väldigt lugn och mysig att rida! Precis som Carro gick det bättre än jag trott, när jag red ordentligt! Galoppen gick väl inte så jätte bra men har ju bara ridit honom 1 gång så jag är nöjd! Är as taggad på dressyr nu!
 



Idaaag

är det riiiidning igen! Första lektionen på häst och jag är SJUKT taggad!



Augustidressyren

Fredag:
I klass LB:2 kom 2 ridskoleryttare från Veda in på prisutdelningen! 5:a blev Pernilla Qvist & Dorina, 6:a blev Anna Wass & Nougat. Båda gjorde superfina ritter !
HÄR hittar du resultat och bilder från fredagens LB:2.
 
Lördag:
I klass FEI Grand Prix placerade sig våran ridlärare, Malin Hamilton med sin Fleetwood som 2:a!
HÄR hittar du resultat och bilder från lördagens FEI Grand Prix.
 
Söndag:
I klass FEI Grand Prix Kür startade 9 ekipage, och 1:A, blev MALIN OCH FLEETWOOD!!! Sjukt kul! De gjorde en superfin kür med jättebra musik!
HÄR hittar du resultat och bilder från söndagens FEI Grand Prix Kür.
 
Efter sista dagen åt alla funktionärer middag tillsammans och hade även utlottning av olika prylar!
bild från www.vrk.nu



HEJ

får man väl säga... Vi lever. Under hela augustidressyrhelgen har vi varit funktionärer och inte kunnat blogga någonting, och igår var jag stallvärdinna med Hanna. Så ingen uppdatering har det varit.... men nu ska jag uppdatera er med allt som hänt under helgen!



Hööks!

Kom nyss hem från Hööks! Visst är deras nya kassar snygga?! /Lisa




Hemma!

Så nu är jag hemma från en jättemysig dag på Sandhamn och nu ska jag snart sticka ut och springa med Michelle och Elin :) imorgon förmiddag så ska jag och mamma till hööks och sen börjar ju augustidressyren så då ska vi jobba som funktionärer! Kom gärna och kolla! Många hemmaryttare som startar imorgon! :) Här är en bild från dagen! /Lisa




Bilder

Här kommer tre bilder från ridlägret i sommras!
 
Och här är kungabilden jag snackat om! SHIIIIIIIT



Torsdag!

Hej!
Just nu sitter jag på båten påväg till Sandhamn tillsammans med curlinglaget! :D vi ska stanna där hela dagen så kommer hem på kvällen sen!
Försöker mobilblogga under dagen om jag får tid! /Lisa




OS-fail?




Det har kommit!

Idag kom mitt iphoneskal jag beställde från Caseapp hem i brevlådan! Blev mer än nöjd, kvalitén är fortfarande lika bra och det passade fint. Har det redan på och kommer använda det mycket!
/Carro




Tävling!

Nu blir det tävling igen för alla med blogg!
Denna gång är det igen en designtävling! Alltså är priset en design från oss!
 
För att anmäla sig:
* Kopiera bilden nedan och lägg in i ett inlägg på din blogg om att du är med och tävlar
*Kommentera det här inlägget med namn och bloggadress om att du är med och tävlar, och länka även inlägget i kommentaren.
 
Krav/Regler:
*Du måste ha en blogg
*Du får inte ta bort inlägget om att du tävlar. Då tas du bort ur tävlingen
 
I priset ingår:
* Header efter egna önskemål
* Bakgrund efter egna önskemål
*Menydesign (Infoknappar, Färger, Länkar mm.)
 
Tävlingen avslutas den 28 augusti!



Just nu

Jag är bara seg, trött och hängig. Känner inte för att göra någonting alls nu de här dagarna. Är bara sjukt sugen på att rida. Om en vecka exakt börjar ridningen och då rider jag häst. Både nervös och taggad, kommer bli kul att rida storhäst och prova på nya hästar!
Av ponnysarna hade jag ju redan ridit alla om man räknar bort den nya ponnyn som kom nu under sommaren. Men av hästarna har jag väl ridit... Aa typ Rafiki & Oskar. Hade ridit Attila och Kenta innan, men de är ju tyvärr inte kvar.
 
Blir kul att rida en helt ny häst man inte ridit innan, man vet inte alls hur den är och man har inga förväntningar när man rider en häst man aldrig ridit innan. Det hade jag på ponny, eftersom jag visste hur alla var att rida och hur jag red dem. Nu blir det som en omstart på 0 och jag är supertaggad!



OS- Dressyr

Ni missar väl inte att det just nu är OS i dressyr på Kunskapskanalen?




Tisdag!

Hej! Tyvärr har Carro åkt hem men just nu sitter jag & Hanna och äter frukost samtidigt som vi kollar på OS, det är ju dressyr! Minna ligger just nu 2:a och nu ska Tinne rida! / Lisa




Update!

Hej, nu är jag hemma igen!
Egentligen kom jag hem i lördags men då var jag så jäkla trött så orkade inte blogga ngt... igår åkte jag till björinge för att ha kräftskiva med barndomskompisar, det var as mysigt! Vi åkte och gosade med kalvar (♥) åkte fyrhjulning och sen åt vi då kräftor ;)  När jag väl försökte mobilblogga så funkade inte blogg.se appen -.- aja, bilder från lägret kommer i ett annat inlägg! Ikväll kommer Hanna och Carro hit :)
Här är iaf en bild på mig och hästen Kropek som jag hade på lägret ♥



Måndag

Det börjar verkligen kännas som att sommarlovet är slut när föräldrarna åker till jobbet på morgonen...
Idag ska jag följa med Hanna till Winnie och sen ikväll ska jag hem till Lisa. Nu har jag iaf fixat klart hela menyn eftersom det försvann igår... Klant-Carro. Nu ska jag bara gå ut en sväng med elvis och lite senare hämtar Hanna mig så ska inte slösa bort all tid vid datorn nu, men jag bloggar lite under dagen!
Hanna & Winnie - foto: Lisa



Skit-blogg.se

Asså ibland önskar man att vi bloggade för blogspot,devote eller något, för blogg.se SUGER verkligen! Nu råkade jag ta bort alla ikoner och knappar i menyn.. Jag vet- klant. Ska då sätta tillbaka allt, men nej då funkar det inte!
Så för en stund ser bloggen lite knäpp ut, men jag fixar såfort det funkar!



Smörjt stövlarna

Nu ikväll städade jag faktiskt lite på min "hästhylla" i förrådet och där låg två skitiga ridstövlar, så jag tog ut dem och gjorde rent de! Blev myyycket finaree, så nu är de klara inför när ridningen börjar!



Donut

Ännu en sak jag köpte idag var en Donut man har i håret, till exempel på tävling! Ska köpa lite diamanter eller liknande att ha i som dekoration.  Kommer bli Snyyyyggt !
Bild på Hannas Donut på en Ponnycup.



Beställt

Haha, när jag kom hem så satte jag mig faktiskt vid datorn och beställde hem två till varor från Hööks xd
Haha, dessa två saker kommer på posten om någon vecka eller något:
Långärmad piké - JH Collection - 199:-
 
Pannband - CRW - 129:-



Shoppat

Idag var jag och mamma på hööks. Jag hade tänkt ut massa grejjer jag skulle köpa men fick faktiskt bara med 3 saker hem, haha ovanligt för mig... Aja, det här var det jag köpte:
Ny tävlingskavaj - CRW - 499:-
 
Sockor - CRW - 79:-
 
Pälsglans - Tobbe Larsson - 159:-



Gissa vad?!?!

oj! Gissa vad jag nyss gjorde!
Jag klickade hem ett nytt iPhone-skal, med världens gosigaste bild på! Shit va fint! Den kommer lätt användas MYCKET! Åååååh vill ha hem det NUUUU!



Sofia & Fiona




Lördag

Hej! Hemma nu efter en vecka på båten! Idag ska jag faktiskt på lite äventyr med Sofia! Kameran är med så bilder kommer ikväll! /Carro Haha noll fantasi på bilder...




Gula ridbyxor?

Gula ridbyxor? Nej, inget jag skulle sätta på mig idag.. De kommer ifrån  HV Polo's sommarkollektion , men det var inget jag tyckte om...



De tre grabbarna ♥

Foto: © Ponnyboken | Kamera: Nikon D3100
 
 



Failbilder?

Har ni lust att se lite roliga failbilder vi tog i sommarhagen! Släng in din kommentar så lovar vi er failbilderna som togs! Hahaha, ingen vacker syn...



Hoppspecialen

Något som jag också är sjukt taggad på är hoppspecialen! Har tänkt lite vilka jag vill ha och jag skulle vilja ha Marre igen, eller Brownie- eftersom det gick så bra på hopplägret i somras!
Förra terminen hade jag Jane, Brownie och Marre, får se vilka det blir den här terminen! :)



Sommarbetet-slut

Om 2 veckor börjar ridlägerna på Veda igen, och då är det dags för hästarna att komma hem från sommarbetet! Alla kommer säkert vara jättetjocka... Ska bli lite kul att se om alla hästarna galopperar runt i flocken och typ "flyr" för att de inte vill in, som de gjorde förra året. Haha så söta!



Måste köpas!

Två olika saker från Hööks som jag MÅSTE köpa! Jättefinaaa!!
 



Plåtningsfilm

Klicka HÄR för att se en video på när Rolf-Göran Bengtssons häst, Ninja la Silla plåtas i ett kök!



Ludde- Vedas fotomodell?

Foto: © Ponnyboken | Kamera: Nikon D3100



Mer kattungaar

Sååå sötaaaaa!
Foto: Ponnyboken | Kamera: Nikon D3100