Från RSC finalen 2012

final RSC 2012
Direkt efter dressyrritten på Plopp
 
Hahahahaha, direkt efter hoppritten och asbesviken för att jag missa ett hinder
 
Fixa pållen
 
Fortfarande besviken.. hahah kommer ihåg att jag hade asbråttom när jag skulle göra iordning henne innan hoppningen för knopparna hon hade i dressyren hade åkt ur och jag hann inte göra om dem så drog ut alla utom i pannan, som jag glömde xd Hann inte ens göra en fläta eller något i håret heller. Fiiint
 
Ploppis
 
Veda var ju rätt fint den dagen asså...
 
Dressyr ponny resultatet
1: Hanna & Ludde
2: Jag & Plopp
3: Jennie & Pandora
3: Sofia Thurén & Jane
3: Hedda & Käck



Torsdag

Idag efter skolan gick jag ut med Elvis och hämtade Adam. Sen dess har jag bara varit hemma, ätit middag och gjort ingenting. Ska röja upp på mitt rum lite och skriva ner lite saker ang. U:sek. Nye ordförande ju ;) Hahah, nej men skolan var den tråkigaste på länge. Imorgon är det väl chilldag och sen efter åker jag till Veda.
På kvällen är det hoppspecial då, astaggad!!
 
Btw, glöm inte att följa U:sek's nya instagram: @vrkusek



Proppfull helg

I helgen blir det ingen sovmorgon eller vila kan man väl säga..
Imorgon fredag har jag först skola och sen hoppspecial på kvällen.

På lördag har jag först teori fram till 15:00 och då har vi usekmöte och efter det åker vi till täby på ponnycup.

Efter det sover jag hos hedda.
På söndag ska först hedda träna så då ska jag va med och typ filma. Sen åker vi till Sundby för ponnycup kl 15 och efter det, hem.
/Carro




Ååååååh

För bara lite mer än ett år sen valde jag Chicco på tävling efter tävling.. Haha, för någon vecka sen när jag läste igenom alla mina protokoll kan det säkert varit 10+ tävlingar på honom.. Gulligt ju



Ändring

Hej!
kan berätta att det gick bra på fashionweek igår men har varit as trött idag, haha. Först två visningar och sen casting. Iaf det jag tänkte berätta var att jag har bytt dressyrspecial grupp så kommer nu rida udda fredagar ist för jämna fredagar, alltså samma fredag som Carro, så på fredag kommer även jag att rida! :)



Ridningen

Idag hade vi hopplektion för magnus. Jag hade Ludde den här gången och senast jag hade han va hoppspecialen innan jag började rida twist. Typ oktober...

Iaf, vi hade en ganska bra och rolig bana. Ena långsidan var det en 2 kombination, andra långsidan var det som en båge med 3 hinder på typ 3 galoppsprång mellan och sen var det ett snettigenom hinder.

När vi inte ens hade börjat hoppa tittade han på alla hinderna med öronen spikrakt framåt. Han är somsagt ganska rädd av sig just nu som ni kanske redan vet. När vi började trava över bommar var han fortfarande tittig men sålänge jag tryckte på och ramade in så gick han över.
Sen hoppade vi en enklare bana och efter det hela banan. Första banan hoppade han jättefint men på andra hindret i bågen tvekade han och sprang åt sidan. La bara en galoppvolt då och kom igen och då hoppade han. Andra gången flöt han på skitbra och hoppade allt. Som sagt väldigt tittig så jag fick driva i varje steg och ibland lägga spöt på bogen. Men det gick iaf bra idag! :)
/Carro




Tisdag

Heej
Slutade HALV 1 på golfbanan och jag orkade inte gå hem och sen åka tillbaka igen så jag gick direkt till Veda. Ligger nu och typ halvsover i soffan och är astrött. Har iaf typ 20 äpplen jag tog från skolan med mig så jag kommer nog överleva, hahahaha
/Carro




Måndag igen

Känns som att jag har asmycket att göra. Förutom allt i skolan måste jag hitta praoplats som jag inte kommer göra typ inom en vecka. Sen packa mina ridgrejjer som jag ska ta med till skolan imorgon. Vi ska vara vid golfbanan hela dagen så efter det går jag bara upp till Veda.

Imorgon är det ridning då. Hinner egentligen inte sitta här och blogga i sängen så vi hörs senare /Carro




Måndag

Hej, skolan flöt på bra, åkte till Ida Sjöstedt efter skolan och provade lite kläder inför imorgon. Vi jobbar med indesign nu på grafisk kommunikation och vi har jobbat mycket med layout och här är en liten grej jag gjorde idag:
jag har inte skrivit den lilla texten, den är på latin haha.



Tävlaaa

Är helt galet taggad på att tävla nu! Särskillt med Twist! Tror jag kanske ska ha henne i ponnycupen men kommer såklart ta henne i RSC också, så länge ingen annan tar henne före mig då.
/Carro




Sommar 2011

haha fina bilder



Söndag

Hej.
Idag vaknade jag typ halv 1 och har bara degat hela dagen. Men jag har iaf gjort några tidsinställda fram till torsdag.. Har också skrivit ut de 5 bilderna jag ska rama in. Snart börjar väl Ponnyakuten, eller om en och en halv timma rättaresagt.. Men aja, vi hörs. hejdå



5 år sen

Fiiiiiiinaaaaa
Hahahahhahahahhahahahhahaha
Jag och Moa 2008



Söndag

Hej!
Har sovit hos Hanna från igår till idag och vi vaknade vid 12-12:30 sen dess har vi bara legat i sängen, båda är så sjukt trötta. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra idag så vi får se vad det blir!

På tisdag missar jag ridningen och troligtvis skolan då jag ska gå visningar under modeveckan!

Nu ska vi ta och käka lite, hörs!
/Lisa




U:SEK styrelsen 2013

Ordförande: Caroline Davidsson
Vice ordförande: Jennie Noreskog
Sekreterare: Viktoria Nyman
Vice sektreterare: Michelle Auld
Kassör: Hedda Aspheim
Suppleant: Lisa Burestad
Suppleant: Sofia Thurén
Suppleant: Johanna Lundström
Suppleant: Elin Halvarsson



Vad jag är helt sjukt jävla arg på

* Jag har 4 par ridbyxor
* DE TVÅ FINASTE (ett par svarta och ett par bruna) ÄR HELT BORTA!!!!
 
De svarta försvann efter ridlägret i somras (juni 2012)
De bruna red jag med för bara typ en månad sen
 
DE FINNS INGENSTANS I HELA HUSET OCH VAR ÄR DEM DÅ



"Projekt"

Jag har en stor fond vägg brevid min säng i mitt rum. Där hänger just nu mina rosetter men jag har tänkt att sätta upp två hyllor där, sen hänga rosetterna under dem, och ovanpå hyllorna rama in massa fina bilder. Har hyllorna hemma, så ska bara köpa några ramar och sen skriva ut bilderna, sen får ni se resultatet!



Nästa vecka

Tisdag Ridning på Veda
 
Fredag Hoppspecial på Veda
 
Lördag Teori på Veda
Ponnycup hoppning borta på Täby
Ev. sova hos Hedda
 
Söndag Ponnycup hoppning borta på Sundby
 
resten av dagarna gör jag typ ingenting..



Ponnycupen idag

Idag var det ponnycupmatch i hoppning och den här gången mötte laget Färingsö hos dem. De som red var:
Sofia Thuren
Johanna Lundström
Ylva Ledberg
Adam Aspheim
Elvira Orrpars
Moa Rehlin
 
Laget fick med sig 4 fel som räckte till SEGER mot Färingsö 8 fel! VINST IGEN! Den här säsongen av hoppmatcherna har vi vunnit 4/5 matcher och det är helt sjukt! Alla år innan har vi nästan bara gjort oavgjorda rakt igenom men iår är det vinst efter vinst!
 
Vi leder just nu ponnycupen i hoppning och fortsätter det såhär bra som det gjort går vi till SEMIFINAL!!!



Gamla bilder

jag och marre på någon hopptävling
 
jag och marre igen
 
jag och plopp i somras på finalen i RSC
 
2011 när jag tävlade Fanta, och hon var. ganska rädd. hahaha



Ny blogg!

Låt inte rubriken skrämma er, haha
tänkte bara säga att jag har startat upp en egen blogg igen, kände att jag vill ha någonstans att skriva av mig om min vardag utanför ridningen! Självklart kommer jag att fortsätta att blogga på här som vanligt :) men min egna blogg hittar ni här!
→→→→→ http://cagetown.blogspot.com



Dressyrspecialen!

hej, igår var det dressyrspecial och jag hade Ludde!
Lektionen gick väl inte speciellt bra men det var mysigt att rida honom! Vi red för Malin Isaksson och vi red mycket skänkelvikningar, sen red vi även öppna och övade på galoppfattningar. Hahah, Ludde har ju varit lite rädd av sig på senaste tiden men den här lektionen var han helt lugn, tills jag skulle ställa upp. Jag är vid hörnan och precis när jag vänder upp så kastar han sig åt sidan och jag hamnar och hänger på ena sidan, så jag släppte så att han inte skulle få panik av mig hängandes på sidan, men jag landade på fötter och allt gick bra! Det roliga var att bara några dagar innan så pratade jag om att jag inte hade ramlat av på hur länge som helst!



U:sek

Igår hade vi somsagt årsmöte med usek och fick en ny styrelse. Jag har blivit tillfrågad att bli ordförande och tackade ja tillslut och igår blev det klart. Även 4 nya är nu med i usek som suppleanter och det är: Lisa, Elin, Thuren, Jojjo.




25 januari

Hej! Vet att bloggen går lite segt nu men hinner typ aldrig skriva, har åkt iväg efter skolan nu varje dag och när jag kommer hem är jag helt slut. Idag efter skolan ska jag först på en andra casting hos H&M för att eventuellt göra en plåtning med dom! Sen blir det skynda till stallet för USEK möte och sen dressyrspecial!
/Lisa




Fredag

 
 
hej! är i skolan nu och har haft 2 lektioner bara. Slutar 15:10 och då måste jag kuta som fasen till tåget för att hinna hem till Hedda. Är då där en liten stund och sen åker vi till Veda och har årsmöte med USEK. Har typ nada att skriva men vi hörs!



Torsdag

Hej!
Idag har jag typ inte gjort någonting alls men ska bara skriva lite kort om morgondagen.
Imorgon efter skolan åker jag hem till Hedda och sen åker vi till Veda. Det är då USEK's årsmöte och det blir BAMMMM. Hahahahah, berättar imorgon...
/Carro




Ridningen i tisdags

Hej, tänkte skriva lite snabbt om ridningen innan jag måste gå upp.

Den här gången gick det inte alls bra, vet inte riktigt vad det var, men det var inte vår dag riktigt... Hon var väldigt trippig och slog mycket med huvudet.. Men i höger galoppen fick jag till det några steg, så får tänka på det ist!

Nästa gång missar jag ridningen då jag ska gå visning, det är modevecka nästa vecka.

/Lisa




Därför hatar vi vintern




Ridningen igår

Igår red vi dressyr för Magnus och jag hade Twist. Hon var verkligen skitfin hela lektionen och var jätteduktig!
Vi red först serpentiner och framdelsvändningar, och sen började vi öva övergångar på böjt spår.

Hon var väldigt mjuk och fin och lyssnade skitbra. Det gick att bara peta lite med spöt på henne utan att hon blev sur så "tryckte hon i mer" i steget. En snettigenom vi gjorde så gjorde jag en travökning och hon var aaaaaasfin! Hon behöll formen och längde skitmycket på steget och det gick asbra!

Hela lektionen var hon jätteduktig och jag är supernöjd med henne!
/Carro




Tisdag

Idag ska jag och Lisa jobba i stallet och sen rida på kvällen. Måste skynda hem, äta, byta om och sen åka till Veda. Vi hörs! /Carro

Bild från i söndags på mig och Hedda




Instagram_horsepage

Hahah, jag och Hedda har en gemensam häst-instagram där vi lägger upp massor av hästbilder så vill ni följa oss där på Instagram hittar ni oss på @Instagram_horsepage
/Carro




Söndag

Hej!
Idag vaknade vi hos hedda typ halv 12.. Jag och Hedda åkte sen till Torsholma och red på uteritt på Bonzai och Kiwi. Vi travade rätt mycket och körde några galoppsträckor som var skitkul! Hahaha Kiwi flippade och Bonzai blev typ rädd för Kiwi ibland.. Haha var iallafall askul!

Efter uteritten red jag Rendes lite i ridhuset som jag ev. kanske ska börja rida nu. Ska tillbaka på onsdag igen och rida henne.

Vi åkte sen till hedda igen och chillade tills jag åkte hem. Btw, det var ju ponnycup hoppning på Veda idag och VI VANN IGEN!!!! Asså vi har vunnit 3 HOPPMATCHER hittils den här säsongen!! Så jävla grymt!
/Carro

Två bilder från förra gången vi var ute med hästarna




Update

Hej,
Var på castingar hela dagen igår sen var jag borta på kvällen, idag var det castingar igen, som tur va tog det inte lika lång tid men direkt när jag kom hem så somna jag. Haha så trött... Är också sjukt trött på detta väder, vill ha sommar!! Imorgon ska jag jobba så hoppas det blir lite varmare...
/Lisa




Lördag

Hej, idag ska jag till Veda igen och ha teori för ridlekisbarnen. Har inte sagt det här på bloggen men jag har börjat som teoriledare och ska ha teorin idag då. Efter teorin åker jag nog hem till Hanna och på kvällen ska vi hem till Hedda och sova där! På söndag kanske vi rider ut tsm och sen kolla på ponnycupen hemma på Veda där det är hoppning!
/Carro




Hoppspecialen

Igår på hoppspecialen hade jag Twist. Vi byggde den här gången ut de lite läskiga tävlingshinderna med bla. En grön grind som ser ut som ett staket. Den är ganska hög längst ut och lite lägre i mitten. Den och 4 andra hinder byggde vi ut.

Den här gången var hon fin i dressyren igen och galoppen gick också ganska bra. När vi började hoppa fram så tittade hon lite först, innan hindret drog hon ner huvudet mot hindret men jag var på henne så hon hoppade. Vi hoppade fram på rätt många olika linjer.

Den gröna grinden var hon jätteosäker på. Hon kom rakt in på den men några meter innan började hon vingla och ville inte hoppa så ena gången rev jag hela hinderstödet med knät.

Mot slutet hoppade hon iaf allt men hon var alltid lite osäker så fick vara på henne hela tiden. Men hon var jätteduktig och hoppade fint. /Carro




<3




Ridningen!

Godmorgon, tänkte skriva lite snabbt om ridningen innan jag måste gå upp.

Hade Caramelle och vi red då dressyr! Vi fortsatte med det vi gjorde förra gången, skänkelvikningar på långsidorna och sen flytta ut baken i varje hörn.

Jo men det gick bra! Traven gick inte lika bra som förra gången men det gick fortf bra, började få till galoppen lite den här gången, visst det kanske bara var några steg men det är jag nöjd med!

Idag ska jag inte gå till skolan, idag drar alla castings inför mode veckan igång och det håller på hela dagen så kommer inte hinna till skolan.. Kan även därför bli svårt att uppdatera idag men jag kan försöka! Kan även meddela att jag fick jobbet som jag gick casting för i torsdags! :)

/Lisa




Ridningen i tisdags

I tisdags på ridningen red vi dressyr för Magnus och jag hade Twist.
Hon va verkligen jättekonstig den här gången. Det började bra. Var lätt att plocka ner henne och hon va bara allmänt duktig. Sen började hon knasa så gick på med spöt en gång för att hon skulle gå framåt, istället då, så sparkar hon bakut och blev sen helt knäpp för hon blev ju typ rädd för sig själv så då började hon studsa. Dock inte så länge då jag snabbt tog tillbaka henne men ändå.

Resten av lektionen var hon jättejobbig. Hon bara trasslade med huvudet, drog iväg framåt och lyssnade inte alls på förhållning. Hon blev bättre i galoppen när jag kunde driva fram henne mycket mer och hon gick bättre där men traven blev inte alls bra.
Ska hoppa henne imorgon i hoppspecialen (förmodligen) så hoppas verkligen att det går bättre då för nu när det börjar gå riktigt bra på henne vill jag ju inte bara tappa allt bara sådär..
/Carro

Här var hon ju iaf fin..




Okej jätteförlåt

Bloggen suger nu men hinner inte riktigt uppdatera.. Ska skriva ett inlägg nu om ridningen i tisdags iaf. /Carro




Torsdag

Hej!
Sitter nu på tåget hem från stan, var först hos Stockholmsgruppen på gång-träning och sen på casting!

När jag kommer hem ska jag följa med mamma och handla så skriver om ridningen när jag kommer hem!
/Lisa




Update kommer!

Snart.... /Carro




Ponnycupen

Hej!
Igår var det ponnycup x2!
På fm var det hemmamatch i dressyr mot Djurgården och på em var det bortamatch i hoppning i haninge.

Dressyren:
Första dressyrtävlingen på Twist gick skitbra! Hon var superfin och lyssnade ganska bra. I slutet blev hon trött så jag fick ett litet avbrott i galoppen men annars var hon fin! Fick 63,??% och laget vann faktiskt!!! Vi vann med hela 70 poängs marginal mot Djurgården(!!!)

Hoppningen:
På em åkte vi till Haninge där några i hopplaget tävlade. Alla var superduktiga och med turen på våran sida vann vi t.o.m den här matchen också!!!

Veda är bäst
/Carro




Söndag

Hej!
Har spelat curling hela helgen så har därför inte kunnat blogga. Är påväg hem nu, lär ta ett tag då vi spelade i Södertälje. När jag kommer hem ska jag plugga lite och bara ta det lugnt. As trött och börjar tidigt imorgon.. Hörs!
/Lisa




Lördag

Idag var jag på veda vid 11, sen kom jennie och då fixade vi 4 schabrak till imorgon i ponnycupen i butiken. Sen var det stallvärdinnemöte och efter det åkte jag hem till Hanna. Vi var där typ en timma och sen åkte vi tillbaka igen... Vi byggde hela dressyrbanan SJÄLVA(!) fram tills Jennie och hennes mamma kom. Sen gick vi upp till stallet och fixade lite med Twist. Sen åkte vi hem, bakade chokladbollar, sydde på VRK-loggorna på schabraken och har kollat på en film..

Ska nog sova nu, imorgon äre ponnycup dressyr hemma mot Djurgården, första start 10.00!



Helgen

Lördag: Först stallvärdinne möte vid typ 11, sen ska dressyrlaget (jag hanna jennie sofia) fixa lite saker inför söndagen. Bl.a kanske bygga staket och fixa hästarna såklart!
Efter det sover jag hos Hanna!

Söndag: Tävling! Ponnycup dressyr hemma mot Djurgården

Laget:
Carro - Twist
Sofia - Käck
Hanna - Jane
Jennie - Pandora

/Carro




Torsdag

Hej, förlåt för dålig uppdatering men jag pluggar och har massa att göra så hinner inte riktigt.

På söndag ska jag göra tävlingsdebut i dressyr tillsammans med Twist, alltså är det våran första dressyrtävling tillsammans. Jag är taggad och det ska framför allt bli KUL att tävla dressyr på henne också! Hoppas att det ska gå bra och att hon inte ska vara så stressad och överpigg som hon kan vara vid tävling. Men det ska nog gå bra! :)
/Carro




Torsdag

hallååååå,
sitter just nu i skolan på enda lektion som jag har idag. Börja 12:05 men fick ingen sovmorgon då jag var hos naprapaten 9 i morse. Mådde illa & hade ont i huvudet när jag vaknade... är jäättte trött, lär somna när jag kommer hem. Haha, aja slutar vid 3 tänkte bara uppdatera lite. Dressyrspecial imorgon, så taggad! Ska bli kul och se vem jag får, hoppas ju på Robban, men vi får se!



Ridningen igår!

Hej!
Igår var det första lektionen på terminen och jag hade Caramelle!

Lektionen gick faktiskt ganska bra! I skritten var hon lite trippig, men traven gick väldigt bra! Lyckades sitta ner nästan hela lektionen och såhär bra gick det aldrig i traven senast jag red henne! Galoppen gick väl sådär, hon är väldigt svår där! Men om jag får rida henne några gånger till så kanske jag får till det :)

Dressyr special på fredag och i helgen spelar jag division 3 i Södertälje!

/Lisa




Ridningen

Igår på ridningen hade vi en väldigt bra dressyrlektion för Magnus. Jag red Twist!

I början var hon lite svårare än hur hon brukar vara, men det gick ändå helt okej. Vi gjorde sen massa skrittövningar med framdelsvändningar, skänkelvikningar, halter mm. Då började hon ge efter och hon flyttade jättebra utan att rycka till eller hoppa osv som hon kan göra.. Hahah. När vi sen travade var hon jättefin och var det resten av lektionen. Högergaloppen idag gick iaf jättebra och nästan lika bra i vänster också!
/Carro




8 januari

hej!
Kom precis hem från skolan som började idag! Trafiken var helt kaos i morse när vi skulle åka, ffick vänta 40min på bussen och sen gick typ inga tog pg angn olycka så ja alla kom jätte sent och vi hade knappt någon foto-lektion. Har varit sjukt trött hela dagen, typ skrattat och allt, började till och med böla på lunchen för att jag skratta så mycket, hahah. stabilt.
 
Nu ska jag käka och kolla lite på tv, sen vid 17 drar vi till stallet, as taggaaaaad!!



Tisdag

Hej, jag precis vaknat och ska gå ner och äta snart. Skulle först skickat en grej till mammas mail så kunde lika gärna göra ett inlägg kände jag, hahaha.
 
Idag ska jag vara hemma hela dagen fram till 17:00 ungefär. Måste RÅplugga hela dagen vilket jag inte alls kommer lyckas med när det gäller SO och nån j*vla AMERIKANSKA REVOLUTIONEN?! Asså vafan, varför ens?
Har prov imorgon första dagen i skolan och jag har inte pluggat EN ENDA GÅNG. Duktigt..
Aa, men vi hörs kanske under dagen då. ikväll äre ridning och jag är jättetaggaaad!



Måndag

Sry för dålig uppdatering. Nu är ju dagen typ slut men imorgon är det ridning igen! /Carro




Ponnycupen 6/1-2013

Idag var det ponnycup-hoppning på Veda och laget var i startordning:
Adam Aspheim - Chicco
Ida Borg - Plopp 
Vilma Halvarsson - Käck
Sofia Thurén - Humla
Caroline Davidsson - Twist
Johanna Lundström - Dumle
 
Jag fick ju hoppa in lite snabbt i hoppningen den här gången med Twist, haha men det var inget jag tvekade för ;) Imorse var vi på Veda halv 9 och började bygga bana, sen fixade vi hästarna och gick sen ner och började rida fram. Vi travade fram dem och kände på galoppen i båda varven, sen gick vi in på banan och började hoppa fram på några hinder.
Efter det startade vi.
 
För mig gick det skitbra, Twist hoppade jättebra och allt flöt på. Hon gjorde bra byten och tvekade ingenting på det som kunde vara lite tittigt. Jag kom bara in lite tight på något hinder eller så men hon klarade det bra ändå, fina tjejen ♥ Blev felfri och är jättenöjd! Det här var faktiskt hennes första Ponnycup också!
 
Resten av laget gick det också bra för, vi fick bara en vägran men vi vann matchen!
här är film från min ritt!



Bildbomb 6/1-2013

Foto: Carro & Lisa ⁄ Kamera: Nikon D3100
© COPYRIGHT PONNYBOKEN
sluta ta bilderna utan att fråga. 
- snälla snälla SNÄLLA sluta ta bilderna. Vi hittar ändå era bloggar där alla våra bilder finns så bara FRÅGA först och vänta på svar innan ni använder bilderna. Då kan ni ju t.o.m kanske få använda någon bild, men som sagt aldrig innan ni frågat. 
TACK.



Hemma!

Nu är vi hemma från stallet, ponnycupen gick bra och vi har även tagit massa nya fina bilder i hagen! Bildbomb kommer snart men först ska vi börja jobba på en ny design ;) 



Update!

Hej!
Snart kommer en kort liten film från dressyrlägret! Ska bara ladda upp den på youtube!
/Lisa




Tävling imorgon

Lite snabbt fick jag hoppa in i morgondagens ponnycup i hoppning hemma mot Haninge. Jag ska rida på Twist och är ganska taggad! Tror det ska gå bra :) Hoppas det går bra för hela laget också, ikväll ska vi bara gå förbi mamma och hämta mina tävlingskläder och sen handla lite på ICA till mackorna.
1 år gamla bilder...
 



Lördag

Hej!
Vi har bara vaknat och käkat frukost.. Ska snart gå ut med Elvis och sen hitta på något..
Ni får en bild från igår på mig & twist




Hoppspecialen

Idag var det första hoppspecialen för Vårterminen 2013 och jag hade Twist!
Idag hade vi en liten gymnastikövning där det på ena långsidan var en 5-studs och på läktar-långsidan var det en 4-kombination med sista hindret som en oxer.
 
Vi började att bara trava fram dem och sen galoppera lite. Efter typ 20 min började vi hoppa studsen. Vi började med de 2 sista hinderna, alltså låg det cavalettibommar fram till de två sista hinderna. Efter några gånger på det byggde vi upp det till 3, 4 och 5 hinder.
På studsen var det lite jobbigt att få henne att landa i högergalopp eftersom hon trycker så mycket till vänster och även fast hon landade i rätt galopp efter första hindret bytte hon över till vänstergalopp. Annars hoppade hon fint, hon var ganska pigg men det gick bra.
 
Sen sista halvtimmen hoppade vi kombinationen. Vi hoppade alla 4 hinder direkt och höjde sista hindret, oxern, lite åt gången. Vi började på 60 något och jag slutade på 90-95 någonting. Högt blev det iallafall..! Det blev som en liten höjdhoppning för att se vad hästarna kunde typ.
Hon var även här ganska taggad och kom ibland in lite stort men löste det rätt bra väl i serien och hoppade fint. Rev en gång med foten.. hahah långa ben
 
Annars gick det väl rätt bra tycker jag! Hon vi skitfin i dressyren och galoppen gick rätt bra idag. Hon hoppade bra och var taggad så det gick bra!
 
Här är filmen från idag:



hemma!

Hej
Nu har vi kommit hem från stallet, ätit middag, gått ut med hunden och har nu fixat med en film från idag en stund! Ska blogga om hoppspecialen idag och ni får både bilder och filmer från idag som Lisa filmat/fotat!
 
Hahah, ni får en söt liten bild på mig och twist från idag...



Update!

Hej!
Imorse var jag först hos naprapaten, ska dit på torsdag idag. Sen handlade jag och mamma mat, vi åkte även till Elgiganten och köpte en sladd till bilen så nu kan vi lyssna på spotify! Bi fick även med oss hem två tv apparater! De var på rea och nu slipper vi tjock-tv i rummen!

Sitter nu med Elin och kollar film, tänkte snabbt bara uppdatera lite!
/Lisa




Videon- Carro & Twist

Här är videon från när jag tävlade Twist den 28 oktober förra året! Det här var faktiskt bara 4:e gången jag red henne (!)



VIDEON ÄR KLAR!

Hemma hos mamma testade jag på datorn om det funkade med twist-filmen OCH DET GJORDE DET!! Ska bara ladda upp den sen kommer film från när jag tävlade twist!
/Carro




Torsdag

Godmorgon!
Idag ska jag bara vara hemma med hunden och chilla. Ska dock rensa ur min garderob.. Men annars ingenting typ.

Imorgon är det hoppspecial! Jag ska träffa Lisa innan den och sen ska hon filma/fota så jag har kanske ngt att lägga upp sen! Hoppas såklart att jag får Twistis men får jag inte henne vill jag ha Brownie eller Ludde. Efter ridningen sover lisa över hos mig. MYS
/Carro




Onsdag!

Hej!
Idag vaknade jag vid hlav 1 och nästan direkt när jag hade gjort mig i ordning och var klar åkte vi till framfor & farar för att fika. Fick en sen julklapp som var av dom + en massa fika dåra så nu är jag hur mätt som helst och magen jätte uppblåst, hhahah, standard efter att man har varit hos farmor & farfar. 
Annars så händer det inte så mycket idag, är så sjukt trött så ska nig bara ta det lugnt och typ kolla film eller ngt, eller så hittar jag på ngt helt annat, vi får se!



Svar på kommentar #2

Kommentar: Hej!
Snygg outfit! Hur kan du göra så att alla bilderna sitter ihop?

Svar: Jag gör alla outfits i photoshop och sätter ihop bilderna i ett collage. Sen sparar jag och laddar upp bilden på bloggen så outfits'en är inget jag gör direkt på bloggen om du trodde det.

/Carro




Påväg hem

Sitter just nu i bilen påväg hem från Fjällen. Har mött på en flock renar på vägen men nu har vi kommit en bit och det är ca 3 timmar kvar tills vi är hemma. Vi hörs! /Carro




Svar på kommentar

Kommentar: Hej, Här kommer en dum liten fråga. Bilden på Bonzai lite längre ner, har han kandar? Det far man väl bara rida med när man rider i MSV klasser? :-)

Svar: Jo han tävlar MSV med Heddas mamma men tränas på tränsbett eller stång, just då (kandarbilden) hade han sår i munnen och kunde inte ha tränsbett eller stång så det var därför jag fick rida med kandaret. Det gick minst lika bra att rida med kandaret och allt gick bra.

/Carro




1 Januari, 2013

Första dagen på nya året är snart slut. Idag skulle jag egentligen åkt skidor men jag var så trött så jag var hemma istället i stugan hela dagen. Varit ute med Elvis 2 gånger. Ska snart äta och sen börja packa. Åker hem imorgon och det blir sjukt skönt ändå...

På fredag är det hoppspecial och på söndag är det ponnycup i hoppning så kanske åker och kollar på den då.
Vi hörs senare! /Carro




Lite blandat från 2012

/Carro




1:a Januari

Medan alla ligger och sover har jag precis ätit frukost och ska snart åka och jobba, är så sjukt trött.... Får se hur det blir med bloggandet idag, kommer vara helt död efter
/Lisa




GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt 2013!!!