Semifinal omg II, Ponnycup dressyr

 Semifinal omgång 2, Ponnycupen Dressyr 12/5-2013
Idag var det sista semifinalmatchen innan finalen och den avgjordes den här gången hos oss på hemmaplan, och vi mötte ju Haninge. Eftersom vi förlorade borta hos dem var vi tvunga att vinna denna ifall vi skulle ha chans till final i dressyren.
 
Laget i startordning:
Hedda Aspheim - Colleen
Carro Davidsson - Pandora
Hanna Jansson - Jane
Sofia Killander - Ludde
 
Vi var i stallet typ 8 och fixade hästarna. Sen halv 10 red vi fram och 10 var det första start. På framridningen kändes hon ganska bra ändå. Hon var först lite övertaggad men sen blev hon lugn och lyssnade jättebra på allt.
Inne på banan satt typ allt! Hon var jättestadig i nästan hela programet, gjorde skitbra hörnpasseringar och allt bara flöt på. Halterna blev liiite ojämna och hon taktade lite från fri skritt -  galoppfattningen men annars var allt bra!
Gick bra för resten av laget också!
 
På prisutdelningen vann vi den här matchen med 23 poäng, och förra gången förlorade vi med 21 poäng. ALLTSÅ kom vi vidare till FINAL med endast 2 poäng så vi hade jäkla tur! Jag fick 70,35% som är mitt nya rekord och det räckte faktiskt till guldmedalj! Var lite förvånad för Pandora brukar ju inte vara den som plockar de höga poängen men den här gången fick vi hela sex st 8:or. Fick dock 5,5 från fri skritt till galoppen men inte så konstigt eftersom hon blev lite taggad där.
Sjukt najs dag iaf och NU LADDAR VI INFÖR FINALEN!!!!!!!!!
 
Här är video på min ritt och även några bilder från idag



Kommentarer
Kristina

Ha ha, kommenterade fel inlägg nyss :-) Det var ju här jag skulle säga grattis Carro!

2013-05-13 @ 08:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback