Min dag

Imorse var jag först och gjorde ett syntest så jag kan få mitt körkortstillstånd för moppen. Sen vid 1 hade jag teori och det gick väl bra. Lite segt gick det men sen när jag va klar kom Hanna och då började vi bygga staketet till imorgon. Det tog lite mer än en timma men det va jättemycket som skulle plockas fram..

Sen kom Hedda och då va vi 3 ensamma i stallet. Vi gjorde iordning våra hästar och gick sen ner till ridhuset och började skritta fram, efter bara några minuter kom Malin och då började vi trava galoppera och sen red igenom programet.

Jag red Pandora som jag ska ha imorgon. Hon va sjuuuuukt fin! Jättefin verkligen! Hon va lugn i sig och tog lugna steg istället för så snabba och spända som hon kan göra ibland. Hon gick bra ut i alla hörn och satt övergångarna bra. Behöver bara jobba på galoppen snett igenom och lite fler övergångar och halter imorgon på framridningen men annars satt allt!

Efter vi ridit var jag, Hanna, Hedda och Sofia (som ska rida imorgon) kvar i stallet och tvättade hästarna som ska tävla imorgon. Schampo och vatten och allt och de blev jätterena! Vi klippte dem lite och trimmade och fixade och sen fick de varsitt fleecetäcke och så ställde vi tillbaka dem.
Sist fodrade vi alla stall, låste och släckte och plockade undan.

Imorgon ska vi till Veda 8 för att börja knoppa och fixa. Skittaggad och NU KÖR VI!!!!!!!!
/Carro

https://cdn1.cdnme.se/2404741/7-3/pic_518ebbecddf2b32004692f3a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2404741/7-3/pic_518ebc02ddf2b3201b2e5f6e.jpg" class="image">




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback