Okeyyyy

Jag kan säga att jag inte brukar svara så mycket på sånna här kommentarer men kunde inte riktigt låta bli nu.
Jag fick ett önskemål om att jag skulle skriva om mina mål för året, jag ville det egentligen inte då jag gärna håller mina mål för mig själv. Men jag publicerade dem i alla fall och inlägget hittar ni HÄR
Jag tycker själv att jag har skrivit tydligt att hästen inte ska pressas till något utan att vi bara ska ha kul och lära känna varandra. Ändå är det någon som ska kommentera "Varför har du så himla bråttom?"
MEEN VAAA? 
Jag har verkligen inte bråttom någon stans. Om det var intrycket man fick av min inlägg ber jag om ursäkt men bråttom är något jag verkligen inte har. Finns flera tävlingar ute nu som mamma gått med på att jag får åka på och som jag verkligen så himla gärna velat åka på, MEN jag har valt att avstå för att jag inte känner Bailey tillräckligt än. Han är redo för de klasserna som varit på de tävlingarna men jag har inte varit redo med honom. 
Jag ser inte att när tävlingssäsongen sätter igång gå ut och rida en LB eller LA är bråttom. Jag har inte många år kvar på ponny och ska snart upp på storhäst, SJÄLVKLART vill jag ut och tävla på min ponny och jag som person älskar att tävla, jag skulle kunna tävla varje dag om det vore så men jag försöker ju själv att inte stressa det för mycket. Jag har tidigare gjort misstagen att gå upp i klasser för tidigt osv och jag vet att det bara leder till dåliga resultat. 
Jag och Bailey skulle imorgon kunna gå ut och rida en LB på en hyffsad procent, det är inte omöjligt, LA är inte heller helt omöjligt. Så att när jag säger att vi ska ut och känna på LB och LA klasser så är det verkligen inte att ha bråttom. 
 
Blir faktiskt ganska arg av sånna här kommentarer. Antingen är det jag som formulerar mig helt fel och det ni läser är något annat än verkligheten eller så är det en del av er som drar era egna slutsatser om saker och ting. 
Men som sagt, jag har inte bråttom någon stans, jag behvöver inte vänta år och dar på att vi ska vara redo för att tävla, Bailey är en tävlingsvan häst, jag är en tävlingsvan ryttare, vi känner inte varandra utan och innan ännu men det kommer, det tar olika tid med olika hästar, men man lär av att göra, lyckas och misslyckas. Man kommer ju ingen vart om man inte vågar försöka.
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback