Mina mål 2015

Fick en kommentar om att jag skulle berätta om mina mål för 2015.
Jag kan väll inte direkt säga att jag har några specifika mål för året. Jag har precis börjat lära känna Bailey och vi har en lååång väg kvar innan vi känner varandra utan och innan, just nu testar han oss väldigt mycket och likaså jag, jag töjer på gränserna och försöker hitta knappar och svagheter hos honom för att kunna lära känna honom bättre. 
Jag tror att nu ska i vår ska vi bara ut och känna på banorna, kommer börja i LB/LA för att testa, är vi helt redo för LA eller ska vi stanna kvar på en LB nivå? Bailey själv har kapacitet för höga klasser men det gäller att vi tillsammans hittar varandra och gör det som ett team. 
Men sen ska vi inte heller glömma bort att mina tävlingsmöjligheter i år kommer vara mindre än de jag hade med Kiwi, Bailey ska i år även tävla hoppning med Adam. Vi kommer behöva lägga upp en planering där vi bägge kan tävla och träna och så att det inte blir för mycket för Bailey heller. Det är en väldigt svår balansgång. 
Men jag kommer hur som helst ha ett mål att ta steget vidare ifrån LA om det hinns med. Vi är nog redo för LA om man tänker på hur programridningen gick och vilka omdömen vi fick där så det hade varit roligt att få lite bra och godkända resultat i LA för att sen gå vidare mot lagtävlansprogrammet och LA:P1. Vi får se hur det känns nu på de första tävlingarna och så får vi hoppas att vi hinner med.
Sen så skulle jag också tycka att det skulle vara superkul att få debutera någon hopptävling med Bailey, någon lätt klass bara, alltså LD eller LC (80 eller 90). Vi ska väll först och främst vara med på någon hoppträning och så får vi se utifrån det, det är ju easypeasy klasser för Bailey så det handlar återigen om mig ;) Känner som sagt inte riktigt honom än så vi får väll se hur det blir. 
Men mitt mål för 2015 är väll att lära känna honom och göra bra ifrån oss i LA och sen kanske debutera hoppning. Han ska ju också gå hoppning med Adam och självklart ska han verkligen inte bli någon tävlingsmaskin! Vi ska bara ha kul ;) 
//Hedda



Kommentarer
Anette

Varför har du så himla bråttom?

2015-01-08 @ 09:48:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback