Gårdagens final i Allsvenskan

Igår var det final i Allsvenskan div som arrangerades hemma hos oss på Vallentuna! I laget ingick Anna och Ebbe, Jag och Salza och Rebecca och Wellness. Vi såg Annas start och lite senare tog vi ut Salza och jag började sen rida fram. På framridningen kändes hon jättefin, mjuk och rund och kvick. Red igenom allt i programmet som kändes bra.
Inne på banan hade jag faktiskt en väldigt fin känsla. Hon kändes väldigt rund i formen och blev inte spänd eller hög i nacken som hon lätt blir. Travprogrammet flöt på ganska bra och vi belönades där med flera 7or, 7,5 och några 8or också. Bakdelsvändningarna blev lite för stora så fick inte så jättebra på dem men godkänt iaf. Ökade skritten blev bra, 7, 7,5 och 8.
Galoppprogrammet var lite trögare. Det var på det stället där man tar upp ur ökningarna samt gör 10 metersvolter som underlaget var som djupast och Salza fick verkligen kämpa där, jag kände att det blev lite tufft. Samtidigt kändes det inte som att hon skulle bryta av utan galoppen blev bara lite kortare, men inte med så mycket "tryck" i, men inga missar iaf och det flöt på ändå. Sista uppridningen med halt och rygga och sedan fram igen och halt hälsning blev väldigt bra och rak och där fick vi 7, 7,5 och 8 vilket var kul, det är ändå ganska svårt att rygga på medellinjen...
I finalen är det som sagt tre domare som ni säkert förstått haha.. fick av domare C 68,11%, av domare H 66,49% och av domare M 65,95% vilket sammanlagt blev 66,847% vilket jag är nöjd med! Fina poäng i travdelen och mindre i galoppen och det förstår jag! Salza var jättefin och jag var supernöjd med henne!
 
Individuellt slutade vi på en 7:e placering av 36 starter. För laget gick det inte lika bra, det var tufft igår helt enkelt. Dessutom var det ganska tuff konkurrens, men vi hade inte vår bästa dag helt enkelt! Tråkigt, men vi levererade super i grundomgångarna (det är btw tråkigt att inte dem räknas alls eftersom vi vann båda omgångarna, det är helt nollställt inför finalen).
 
Hur som helst var det en trevlig tävlingsdag i alla fall! Även fast det resultatmässigt inte gick som vi hoppades så kan man iaf säga att vi helt klart var bäst i grundomgångarna ;) Härlig laganda igår som vanligt, det är vi bra på, Vallentuna Ridklubb ♥
Anna & Ebbe
 
Jag & Salza
 
Rebecca & Wellness
 
Prisutdelning indviduellt lagklassen LA:4
 
Kanske kommer mer bilder senare, om jag har några fler, har ej hunnit kolla på bilderna ännu.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback