Helg

Idag gick jag i skolan till 11:20, slängde snabbt i mig lunch och sen hade jag körlektion 11:45. Tur att körskolan ligger precis brevid min skola, tar typ 4 min att gå mellan byggnaderna! Efter lektionen gick jag till Täby C och tänkte köpa skor, jeans och lite tröjor. Provade säkert 10 par jeans och ALLA var jättekonstiga eller satt dåligt! Fattar inte hur svårt det ska vara att hitta ett par vanliga svarta jeans, normal midja, lagom långa och inte för stora runt benen. Det enda jag hittar är jeans som både ser ut och känns som vanliga träningsbyxor, typ som tights och inte ens har fickor!! Blir galen! Inga skor köpte jag heller snål som jag är. Hittade ett par snygga för dock 1000:-, haha aldrig att jag lägger det på skor... Men 6000:- för ridstövlar går bra ;)..
Fick med mig två fina (och dyra!!) tröjor iaf, alltid något.
Åkte sen hem, packade och är nu hos pappa.
 
Imorgon ska jag vara på Veda vid lunch för helgjobbarmöte, därefter ska jag till Salza och rida henne. På söndag är det programridning på Veda som jag ska va med på så ska väl checka några rörelser, vi får se.
 
Idag har även ridskolan förlorat en av våra fina ridskolehästar. Vår sagohäst Tip Top gjorde sig väldigt illa i hagen idag och fick somna in.
Vila i frid fina Tip Top, fantastisk läromästare ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback