Två fina änglar

Idag har två av våra underbara lektionshästar på Veda fått vandra vidare till Trapalanda.
Den ena vår gamla trogna ponny Paloma som blev hela 30 år. Hon skadade sig tyvärr illa i hagen igår och fick somna in idag. Paloma har bott på Veda under alla mina år på ridskolan och hon har verkligen varit en riktig läromästare för alla barn, även mig. Paloma hade jag på mitt första ridläger dessutom! En enormt trygg ponny och så otroligt snäll.
 
Den andra är tyvärr världens goaste, finaste, bästa Jim som varit min absoluta favorit på ridskolan. Han opererade ena bakknät för två år sen och har aldrig blivit helt bra sen dess. Han har blivit behandlad flera gånger men haft flera hältor om och om igen och nu sista passet jag red honom var det nog den värsta gången. Det läkte helt enkelt aldrig och han fick idag följa med Paloma till Trapalanda. Tråkigt med en 10-årig fantastisk häst som haft sån jäkla otur med sitt knä.
Har varit rätt knäckt hela dagen och bara gråtit och varit ledsen precis hela dagen, men det är fortfarande lite ofattbart att han inte är kvar längre, har inte riktigt förstått det. Senast igår stod jag i hans box och kramade om honom och dränkte hela mitt ansikte i tårar, och idag är han inte kvar.
 
Jag hann pussa båda hejdå igår kväll men det var tungt att åka därifrån..
 
Är så j*vla ledsen rent ut sagt och det är hemskt att behöva säga hejdå till ett djur man kommit nära. Kommer verkligen sakna Jimpan. Livet är sjukt orättvist.
Men nu slipper dem ha ont ♥
 
Älskade underbara Jimpan, Jimpiboy, Jim, allt vad jag kallat dig. Kommer sakna dig
 
Fantastiska, kloka, fina Paloma 



Kommentarer
Caroline

❤️❤️❤️

2016-01-22 @ 11:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback