Lugn fredag

Gick upp tidigt imorse och det var riktigt jobbigt kan jag säga. Stressade lite då jag gick upp bara 20 min innan jag behövde gå till tåget, slutade ändå med att jag fick springa... Kom till skolan halv 9 och vår lärare sa att vi fick gå hem för skolans internet låg nere (Ja min skola är helt beroende av internet eftersom vi gör 99% av allt jobb på våra datorer, vi har iprincip inga läroböcker ;)). Så vi var där i typ 30 min och alla gjorde lite vad dem ville. Jag matade djuren på Hay Day och sov en stund på bänken... :)
 
Var hemma redan vid 10 och sen dess har jag ändå gjort lite nytta som tvätta, göra egen lunch (!!!!), gått ut med hunden i -55 grader typ, så helt meningslös dag har det väl ändå inte varit.
 
Imorgon ska jag på förmiddagen övningsköra med mamma, sen åka till Linnea och därefter åker/går vi till stallet. Hon ska rida Salza och jag ska vara där och fota lite(mycket) och förmodligen hjälpa henne lite från marken.
Nu vore det ju inte illa med sånt här väder?! Rida ut i T-shirt lixom och typ svettas ;) 
 
Som jag sagt 100000 gånger - Jag ångrar ALLA dagar jag klagade på att det var för varmt och för mycket bromsar. Jag skulle typ frivilligt stoppa in handen i ett bromsbo (om det finns sånna?) för att få sommar nu...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback