Dagens Salza

Idag fick vi sluta lite tidigare i skolan och då hann jag med en tidigare buss till stallet vilket var jätteskönt. Var helt själv där när jag kom och ridhuset var ledigt hela kvällen så hade inte bråttom alls. Red ett dressyrpass i typ 45 min med som sagt bara fokus på lösgjordheten, att hon skulle lyssna på förhållningar och fram för skänkeln.
 
Idag var hon sååå mycket bättre! Mjuk och rund och tjaffsade inte alls lika mycket, nästan inget alls, kanske 1 eller 2 gånger i början. Jag var på henne redan i början av passet med mycket övergångar och förhållningar, halter, igångsättningar osv för att hon skulle vara kvick, inte bli dragande och lyssna på mig vilket gick bra. Galoppen var extra plus idag där hon blev rund och fin och galopperade på bra. Red galopp på stora volter där jag först varierade med att samla upp galoppen men ändå med energi, sen låta henne galoppera på lite, samla upp osv.
Sen tränade jag övergångar på den volten med så på öppna delen fattade jag galopp och galopperade och på andra delen travade jag. Gjorde några varv i båda varven och dem var rätt bra tillslut!
 
När hon kändes helt mjuk och fin så började jag avsluta.
Hade ganska mycket tid efter ridpasset tills jag blev hämtad så det blev extra mycket pyssel och hon var ovanligt mysig och gosig idag så hon stod med mulen på min axel, klia i pannan och massa pussar. Ibland är hon faktiskt väldigt mysig :)
 
Tänkte vara en riktig bloggare och visa bilder på dagens outfit haha ;)
Lindor: Hööks
Paddar: Hööks(?)
Boots: Horze
Benskydd: Protector
 
Schabrak: Mias RS
Sadel: Falcon
 
Träns: PS of Sweden
Pannband: PS of Sweden
 
TIll och med i boxen fick jag en stund klappa och gosa!
 
Sen fick det vara nog ;)



Kommentarer
Linnéa

Man kan ju inte alltid uppföra sig 😋 Paddarna är förresten från Mias RS :)

2016-01-15 @ 11:21:37 | http://mrsbascuas.blogg.se/
Linnéa

Man kan ju inte alltid uppföra sig ;) Paddarna är förresten också från Mias RS :)

2016-01-15 @ 12:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback