Uteritt

Sent inlägg...
Men i tisdags efter skolan så red jag ut på Salza tillsammans med Linnea och Manne. Vi red en ganska lång runda men med mycket skritt genom skogar osv. Vi red en ganska lång bit och en liten omväg till "dressyrängen", så vi red igenom skog och en lite roligare väg för hästarna än förbi massa hus och på platta hårda vägar, och sen kom vi till vår älskade dressyräng haha! Den är verkligen helt perfekt att trimma lite på och vi red där en stund lite självständigt.
 
Eftersom vi bara skrittat och travat på vägen dit så tog jag allt galopparbete på ängen och hela vägen hem tog jag trav och skritt igen. Red lite enkla byten och även några galoppombyten, och sen mest lite tempoväxlingar och förvänd galopp. Perfekt att träna på det ute när hon får lite extra framåtbjudning. Hon kändes jättefin och det var såå mysigt där ute!

Sen red vi hem! Det var en sååå skön och mysig uteritt!! Superfint väder och soligt, Salza skötte sig jättebra, försökte inte vända en enda gång, var knappt rädd för något och gick att övertala om hon stannade till, annars var hon supersnäll och jag kände mig rätt trygg uppe på henne, när vi skrittade kunde jag skritta på långa tyglar och släppa stigbyglarna för att sträcka på benen lite(red i hoppsaden haha) och hon gick bara lugnt och frustade. Sån himla härlig känsla.
 
Här är lite bilder från uteritten!
 
Och så Linnea och Manne!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback