Woops

Hahah har helt glömt bort bloggen kan jag säga... så blir en sammanfattning av vad jag gjort i veckan ;)
 
Tisdag:
Efter skolan red jag Salza efter skolan. Red faktiskt ut även fast det duggade lite men tog på regnjackan och joggade i trav och galopp på grusvägar, dem blir så mjuka och perfekta när det regnar haha. Salza var iaf fin och jättepigg, bytte galopp lite hejvilt när hon ville och aa ;) Men det var en mysig ritt i regnet ändå, hon skötte sig jättebra!
 
Direkt efter åkte jag till Veda och red lektion där på Jim. Vi red dressyr för Magnus och den här gången gick han faktiskt ganska bra! Han bråkade inte överdrivet mycket även fast han fortfarande trycker lite inåt och han tycker det blir jobbigt snabbt men för att vara Jim gick det bra! Vi red lite skänkelvikningar och sånt basic.
 
Onsdag:
Gjorde typ ingenting, var bara hemma och chillade
 
Torsdag:
Idag efter skolan åkte jag hem till Hedda, vi åkte direkt till Torsholma där de har sina hästar och Adam hoppade Bailey så då var vi med och kollade och byggde bana osv, fixade saker i stallet osv och sen åkte vi hem, åt middag och har faktiskt pluggat, wow!!! Nu ska vi sova, imorgon är det skola igen.
 
Efter skolan imorgon blir det racerfart direkt till stallet och åka med Linnéa och Salza på tävling på Lejondal där de ska starta en MSVC:1. Vi räknar med att vara hemma senast 18 och då åker jag direkt till Veda och rider lektion där kl 19. Fullt upp helt enkelt ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback