Lördag

Idag jobbade jag i stallet 7-16 med Hedda och Sandra. Det gick rätt bra ändå förutom på slutet när det var typ 15 minuter tills vi skulle börja ta in hästarna, sopa och fodra och börja "avsluta". Vi höll på att mocka i skrittmaskinen när dörren blåste igen skithårt och hamnade helt fel så det inte gick att öppna den igen. Vi fick ringa på hjälp så vi kunde få en skiftnyckel för att försöka skruva upp dörren men det gick inte så jag fick ta mig till andra sidan skrittmaskinen där det inte gick några vattenrör och sedan klättra upp och hoppa ut. Alltså det var ju det sjukaste haha! Väggen är helt rak och jättehög med galler typ 150 cm upp från marken. Jag fick värsta adrenaliten och slängde mig upp och lyckades komma upp på den där väggen, mer än 2 m hög! Jag är ju värsta gladiatorn!!
 
Sen sprang jag runt och skruvade upp dörren så att vi skulle komma ut och tillslut var även Hedda ute ur skrittmaskinen ;)
 
Efter jobbet åkte jag till Salza och red ut i ca 40 minuter på åkern. Hon var suuuuper fin verkligen och jag tränade massa övergångar, galoppfattningar och även lite galoppombyten där hon helt plötsligt bytte rent 4 gånger i vart 5:e, det var lite sjukt haha! ;)
Men hon skötte sig jättebra och sen när jag var färdig där så åkte jag hem!
 
Nu ikväll ska jag:
- Fixa alla bilder från igår på Linnéa och Salza
- Fixa bilder från i onsdags när jag red Salza
-Skriva om ridpassen jag missat
- Städa mitt rum(!!!!!)
Såhär såg dörren i skrittmaskinen ut inifrån, helt skev
 
Den där saken där haha vad det nu heter. Dörren blåste in så jvla hårt så den hamnade på fel sida om väggen vilket gör att man inte kan öppna dörren, ja ni ser ju varför ;) Det var den jag försökte skruva bort men fick klättra ut och göra det istället.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback