Lång tävlingsdag

HERREGUD vad trött jag är nu! Gick upp 04:55 imorse och åkte hemifrån 05:30, var i stallet ca 06:00 och vi lastade 7:00. Salza ska ha såååå många guldstjärnor idag för att hon alla 3 gånger hon lastats på transporten idag har gått på utan krångel. Imorse gick hon in på andra försöket och lastningen tog totalt typ 1 minut, de andra gångerna har hon bara gått med mig in direkt utan att göra något annat. Sjukt duktig!! Träningen igår gjorde nog lite nytta tror jag ;)
 
Orkar inte skriva om ritten osv nu för måste verkligen sova, är supersupertrött. Men det var iaf ingen bra ritt idag. Salza var superspänd och stark och blev lite typ "okontaktbar" så jag kunde inte påverka henne i övergångarna där hon bara ångade på och för det mesta var hon spänd och hög i nacken så det var inget bra flyt alls. Fick 63,788% men det var inte alls några höga poäng i klassen så det räckte till en 2:a placering ändå!
 
Linnéa & Salza var superduktiga i MSVC1 med lite småmissar men de blev 5:e placerade!
 
Var hemma igen typ 19:30 så det blev en jättelång tävlingsdag! Som sagt orkar jag inte skriva mer nu så skriver imorgon med mer bilder då!
Ser ut som att hon har värsta svankryggen här med rumpan i högsta punkt typ men om ni tittar noga så är det täckt av skugga från mig så därför ser man inte hela ryggen haha ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback