Tävling 11 okt Vallentuna

Igår var det då tävling igen för mig och Salza, och Linnea och Salza, på hemmaplan Vallentuna Ridklubb. Var i stallet runt 7 och vi kom därifrån ca 7:45 och var på Veda kl 8. När vi skulle lasta stod hennes hagkompis Caramelle brevid och stirrade på henne så Salza var lite okontaktbar haha. Vi tog in Caramelle och då gick Salza in i transporten på första försöket.
 
Det var svinkallt på morgonen och fortfarande frost och dimma så det var vinterjacka på oss och tjocktäcke på Salza. Men kollade lite ekipage och sånt och sen tog vi ut henne ur släpet.
 
På framridningen var Salza jättefin verkligen. Mjuk och trevlig men hon var väldigt på hugget och verkade lite taggad så checkade mycket övergångar så att hon verkligen skulle lyssna på mig. Sista minuterna skrittade jag bara då hon kändes okej och jag var nöjd. Tänkte dock eftersom hon var lite på hugget så trodde jag att hon skulle vara spänd på banan och när hon blir det blir hon lite springig och då åker jag typ bara med..
 
Men hur som helst inne på banan... Hon var lite spänd när jag red ner till domarbordet men det släppte direkt jag hade ridit förbi det en gång och sen var hon jättelugn och avslappnad! Så var hon genom hela programet och då fick jag chans att kunna rida ordentligt och rida korrekt i programet. Hon var fin i formen och det var inga missar förutom i ena galoppökningen då jag inte kunde samla helt efter. På det momentet fick jag en 6:a vilket var den enda och det lägsta jag fick. Resten var det mest 7:or, några få 6,5, en 7,5 och en 8:a på ökade skritten! På allmänna intrycken hade jag 7:or på alla delar.
 
Resultatet blev 69,333% vilket var superkul och nytt personbästa för mig och Salza! Vi gick upp i ledningen med 5 starter kvar och jag höll den platsen klassen ut och vann alltså! Så himla roligt och jag var såå glad! Någon mer som var glad var Salza som fick vara först i ärevarvet, hon tycker det går alldelles för långsamt att ligga bakom någon hahah.
 
Verkligen sjukt roligt! Salza var så himla fin och hon var superfin även i LA:3 med Linnéa där de blev 2:a placerade! För övrigt skötte sig Salza superbra och återigen gick hon på transporten på första försöket alla gånger, duktiga hästen!
 
Domare var Lena Käll.
 
Mer bilder kommer i ett annat inlägg för annars blir det här alldelles för långt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback