Dagens ridning

När jag kom till stallet idag hade jag kört moppe i regn så hängde upp jacka på tork och vantar på elementet och sen började jag mocka två boxar, gjorde alla krafthinkar, fixade hö och sen tog jag in Salza som jag red först.
 
Red ett joggingpass i ridhuset i ca 35 min med bara övergångar övergångar övergångar, och tränade även en sån basic sak som halter. Red huuur mycket halter som helst och tränade på att hon skulle ställa upp helt jämnt, och det gör hon när man verkligen driver in i halten. Tränade på både övergången in i halten och igångsättningen där hon var hyffsat kvick hela tiden.
Men som sagt massa massa övergångar red jag. Skritt- trav- skritt- trav och även galopp- trav- galopp, plus tränade några fattningar också som blev bra, hon var superfin verkligen! Red inte så hårt och inte i högsta formen men ändå inte för låg. Men hon var fin! Skrittade av för hand idag igen.
 
Därefter fixade jag Salza, all utrustning och hämtade sen Zalmiac som somsagt hade gjort sig extra fin ute i hagen... Blev direkt in i spolspiltan och spola benen hela vägen upp till magen... Medans benen torkade borstade jag resten och sen på med allt och red ett joggingpass i 25 min. Tanken var egentligen att rida ut men pga vädret så joggade jag lite inne bara. 
Red inget speciellt utan bara trav och skritt på volter och fyrkantspår och lite övergångar i låg form. Mest för att röra på honom. När jag var färdig fixade jag honom och alla grejjer och sen åkte jag hem igen.
(gammal öronbild som ni ser på vädret på bilden haha, men den stämmer ju överrens med dagen också så tog den igen!)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback