Lördag

Direkt efter Söderby så tog jag moppen till Veda och då var det lottning av hästar inför ridskolecupen imorgon. Jag fick ett okej nummer men hamnade på Dorina! Haha lite wildcard.. Har ridit henne totalt 3 gånger, två gånger 2012 och en gång förra året.. Kan ju undra hur sjutton det här kommer gå ;) Antingen går det lixom hyffsat bra eller så går det jättedåligt. Svårt att veta på just henne. Hon är lite klurig ändå och jag vet inte om jag kan rida henne så vi får se!
 
Efter lottningen så flätade jag bara svansen och spolade nedre delen av benen som var lite skitiga samt ryktade lite, hann inte mer än så.
 
Imorgon blir det ingen lugn tävlingsmorgon inte utan jag ska jobba i stallet 7-12. Kommer vara helt slut efter men jag hoppas att jag har en sen start tid så jag hinner äta lunch, byta om och vila typ haha. Startar nog runt lunch någon gång men det blir dålig liveuppdatering imorgon, skriver på kvällen istället!
 
Har inga större förhoppningar alls inför imorgon med tanke på att jag inte ridit henne knappt och har mycket hårt motstånd, men jag hoppas bara det går bra för mig och att jag får en okej runda jag är nöjd med! Rider som sagt LA:1!
Flätad och fin iaf ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback