Lördag

Efter tävlingen så åkte jag som sagt till Veda. Helgjobbarmöte och sen byggde vi staket och red sen fram ponnysarna vi skulle träna programet på. Jag red Twist som jag sa tidigare och jag hade inga förhoppningar eftersom hon typ inte gått på tygeln på 1-2 år haha. Men när jag joggade fram var hon faktiskt förvånadsvärt fin och hon gick till och med på tygeln haha!
 
Lite i galoppen också men sen när jag började kräva lite mer så brast det. Hon är så jäkla känslig i sin mun och antingen så gör man ingenting och hon lufsar runt eller så försöker man och det går hit och dit och blir lite smått kaos. 
 
Jag kunde tillslut inte kräva mer när jag märkte att det faktiskt inte gick längre. Red iallafall programet ändå bara för att lära mig men det var ju inte en godkänd ritt kan man säga ;) Men vi alla vet om hur jädra svår hon är och jag hade ändå inte förväntat mig att fixa till henne på 30 minuter.
 
Efter vi ridit så var hon lite svettig så jag svampade av och spolade samtidigt av benen på henne som var iprincip gråa, och då har hon kritvita ben i vanliga fall ;) Sen fix med utrustning och bygga undan banan.
 
Åkte sen hem till thurén en stund, sen hem och fixade lite hästgrejjer inför imorgon. Har faktiskt putsat stövlarna extra bra med skokräm och allt! Haha det är ju final trots allt ;) Kvällen blir framför TV;n för att se Eurovision Song Contest när Sverige vinner, sedan sova och imorgon är det finaaaaal!!!!

Hahah här är bilder från finalen 2013, när vi rodde i hamn med guldet ;)
wow snygg
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback