Helgen

Lördag: I stallet vid 8 och ska åka med Linnéa och Salza på tävling! Till Lotteräng ska vi vilket är supernära och skönt. Dem ska starta sin första MSVC vilket är riktigt kul! De har utvecklats i raketfart verkligen från att i höstas inte rida LB på godkänd procent till nu att starta MSV, som egentligen var målet till hösten om det skulle gå då. Det här är mest som en träningstävling men det vore ju så kul om de red på 62% och fick första kvalet till MSVB!
Efter tävlingen tror jag ska vi ha programträning på Veda inför söndagen. Har aldrig ridit nya LB:1 an som tävlingen går i och då ska vi träna programet helt enkelt! Tror jag ;)
 
Söndag: Ponnycup dressyr FINAL!! Guud vad vi väntat på detta! Så jädra kul att vi ska rida final igen! Vi rider på Väsby med start kl 14:00 och åter igen möter vi Södertälje, precis som finalen 2013. Dem verkar vara vassa men vi får slipa våra egna knivar och bli minst lika vassa! ;) Vi har trots allt vunnit alla våra matcher genom hela den här säsongen, men vi får se...
 
Förvänta er massor av bilder från söndag!
Och jag och alla andra förväntar oss stor hejjarklack så KOM till Väsby Ridklubb kl 14:00!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback