Dagens planer

Idag ska jag vara i stallet kl 8 och hjälpa Linnéa med Salza och packning osv innan vi lastar och åker till Lotteräng. Då ska dem starta sin första MSVC! Superkul! Mest som träningstävling men det vore så kul om det gick bra och de fick 62% så de sätter första kvalet till MSVB! Hon startar vid 10 tiden så vi räknar med att vara hemma igen till 12-halv 1. Har med mig kameran så ska fota lite också!
 
Efter tävlingen när vi är hemma igen och allt är klart ska jag raka vägen till Veda och bygga dressyrstaket. Vi ska rida lite programträning inför Ponnycupen, nytt program och den här gången nya hästar också! Dvs inte våra vanliga PC hästar. Jag ska faktiskt rida Twist vilket ska bli så hima roligt! När red jag henne senast lixom? Förutom i 5 minuter galopp barbacka på julshowen förra året... Kommer knappt ihåg hur jag red henne eller hur hon funkar och jag är faktiskt osäker om jag ens kommer kunna rida henne på tygeln haha, kan tänka mig att hon är lite svårare nu än sist jag red henne, men vi kör på! Ska hur som helst bli superkul att sitta på henne igen, red ju henne hur mycket som helst 2013 men sen dess har jag knappt suttit på henne, 2-3 gånger kanske senaste året.
 
LB:1 är det vi ska rida och jag kan iprincip det programet i huvudet nu men det är skönt att rida programet för att träna in vägarna och "tänket". Det är ju inget svårt program på det sättet men fortfarande viktigt att träna!
 
Efter träningen fixar vi hästarna och sedan åker jag hem och fixar tävlingsgrejjerna, tvättar allt och putsar stövlar inför söndagen. Nu JÄKLAR är jag taggad och jag önskar sååå att vi tar hem det här!
 Ni håller väl ALLA tummar och tår för oss??!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback