Uteritt

Idag var jag rätt sent i stallet. Var ju i täby centrum för att fixa mobilen som tog lång tid och så. Men när jag skulle rida så var det strålande sol kl 19:00 så jag drog på uteritt ändå!
I början var hon som "vanligt" lite bråkig och på vissa ställen blev det trassel och hon ville vända hemåt. Sen kom vi vidare och vi kom tillslut till den väg jag ville rida på. När jag travat en bit och ska skritta i nedförsbacke så vänder hon igen och vill hem men när jag ska vända tillbaka så bara studsar hon på fram och bakbenen och vill inte vända. Lite irriterande men tillslut kunde vi komma förbi där också. Travade sen på vägen bort och efter ett tag vände jag och red samma väg tillbaka.
 
Hon var fin, men ganska spänd hela vägen bort inklusive allt "bråk". På vägen tillbaka var hon supermjuk och riktigt fin, men sjuuuukt pigg! Hon travade i typ 100km/h och bara ångade på haha. I skrittpauserna taktade hon hela tiden och när jag travade ville hon helst dra iväg i galopp ;)
 
När jag kom tillbaka till stallet så red jag lite i trav inne i ridhuset bara för att få lite lugn trav på henne. Då var hon riktigt fin så jag avslutade ganska direkt.
 
Lite väl mycket energi var det idag men lite av den energin vill vi spara till lördag när hon ska tävla ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback