Dag 18. Min bästa & sämsta Ponnycupritt

Räknar bara med dressyren! ;)
Här är mina sämsta hemma och bortaritter i ponnycupen samt bästa hemma och bortaritterna! Individuellt dåra alltså ;)
 
Bästa:
Hemmamatch:
Då måste jag nog säga att det var ritten nu under semifinalen på Pandora 2015. Hon var jättelydig och fin och jag fick inga större missar. Red på 75,178% vilket var nytt rekord för mig. Fick dessutom en galen 9,5:a i protokollet vilket kanske var liiite väl högt men jag klagar inte! Gjorde en spikrak uppridning och jämn halt och då fick jag betalt för den vilket alltid är kul att få! Fick individuell guldmedalj och laget vann!

Bortamatch:
Min bästa bortamatch tror jag nog ändå var på Oliver på Lidingö 2014. Red på 71,25% tror jag om jag inte minns fel. Hästen var jättetrevlig att rida och väldigt simpel och så. Skön trav och galopp och jag fick inga större missar. Trogen ponny som gått med i många år! Fick individuell guldmedalj och laget vann!
 
Sämsta:
Hemmamatch:
Har egentligen inte gjort så jättedåliga hemmamatcher. I början av min dressyrsäsong så red jag Twist 3 gånger och lixom, Twist är Twist och 59-62% som jag fick på henne var typ bra. ;) Kommer inte ihåg så mycket av dem ritterna men då var jag ju nöjd efter dem förutsättningar vi hade. Sen har jag bara ridit Pandora och hon är så sjukt trogen och duktig så det kan typ inte gå dåligt på henne haha. Men en ritt som jag kanske är lite mindre nöjd med är den första tävlingen den här säsongen när vi mötte Lidingö. Hon kändes rätt trött och blev rätt lång och lite hastig inne på banan vilket inte var så bra. Kändes inte helt 100 och vi red på 65% vilket jag tyckte var precis lagom. Men laget vann!

Bortamatch:
Min sämsta ritt på bortamatch vet jag ganska tydligt haha. Det var 2013 tror jag på Lidingö också. Den här gången på en annan ponny som hette Eminem. Han var fin och så genom travprogramet men blev alldelles för laddad vid fria skritten och sen genom hela galoppprogramet stod han emot och sparkade och allt blev helt kaos. Red på typ 50% den gången vilket var supertråkigt men ritten var verkligen kaos. I fria skritten så drog han helt plötsligt iväg i galopp och sen blev allt helt knas... Hela galoppprogramet innehåll 2 or till 4 or vilket drog ner rejält.
Synd eftersom han var så fin på framridningen och under travprogramet. 
Jag valde att bara ladda upp travprogramet då det andra är så pinsamt att visa haha...
 
//Carro 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback