Cyklamen

Igår red jag Cyklamen på Veda och det gick väl helt okej. Vi red en del bakdelsvändningar och sen rida innanför spåret för att träna på att rida rakt fram vilket är sjukt svårt på honom. Framdelen går rakt fram men bakdelen bara sladdar och far både till höger och vänster och det är så jäkla svårt att få ordning på den!
 
Annars gick han väl helt okej. Lite väl tung i handen stundvis och ibland lite fel med takten. Det var inget wow-pass precis men ändå helt okej. Galoppen var helt okej också, gick att samla och öka hela tiden.
 
Jag jämför ju bara hur det KAN gå när jag rider honom, dvs han kan gå så himla mycket bättre! När man rider fram inför tävling på honom är han såååå himla fin men på lektion känns det ibland inte alls likadant. Vet inte varför men aja.
 
Idag ska jag bara vara i skolan i 30 minuter och ha muntliga nationella prov i matte. Klar 14:00 och då ska jag hem och vid 17 tiden ska jag vara hos Salza. Fixar alla stallsaker och sedan gör jag iordning henne för att ha henne klar till 18 då Linnea kommer som ska hjälpa mig med ridningen. Tycker verkligen om att ha hjälp från marken. Är ju så himla van vid det från mina 11 år på ridskola så det känns så himla tomt när man rider själv ibland.. Men det ska iaf bli superkul!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback