Trollis

Red som sagt ett lite lugnare dressyrpass på Bailey idag. Det blev i ridhuset då vädret ute var hemskt, regn och snö är inte riktigt favoritvädret att rida i...
Bailey la idag i högsta växeln och tyckte mycket om att springa fort så fokuset la jag helt och hållet på tempot och lydnaden, det gick helt okej och han kändes egentligen jättefin. Jag hade dock önskat en liite lugnare och lydigare Bailey men allt annat gjorde han ju perfekt så missnöjd ska jag verkligen inte vara. Skolorna och skänkelvikningarna gjorde jag mest för att leka lite och ändå gick det galant. Jag gjorde en del förvänd galopp på lite svårare linjer och inte ett enda avbrott fick vi vilket var jätteskönt. Han brukar bryta av de första gångerna man rider in på en förvänd linje men sen sitter det, idag satt det redan från första gången vilket är kul! Men han var egentligen jättefin idag och jämfört med hur det har varit tidigare var han väldigt lugn, bara det att så fort han ser en raksträcka eller diagonal drar han på lite extra, han ska kunna samla sig oavsett linjen man rider på ;)

Nu ska jag snart gå och lägga mig då jag ska upp tidigt imorgonbitti då jag som sagt jobbar 7-16. Vi får väll se hur det blir med uppdateringen men inlägg kommer oavsett. Vi hörs!
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback