Snabb helg

Har även jag glömt bort bloggen denna helg som har gått hur fort som helst verkligen, skönt att det snart är påsklov!
 
Fredag: 
Jag red ut på Bailey en stund efter skolan. Det blev en kort uteritt med mest skritt men även lite trav och en kort galopp. Uteritten var mest för att han skulle få röra på sig men samtidigt ta det lugnt mellan träningarna. 
På kvällen red jag dressyrspecialen på Veda och jag red Robban vilket gick helt okej ändå. Jag fick fram honom för skänkeln ganska rejält vilket var kul då det är lite lättare när han är helt självgående. Vi jobbade en massa bakdelsvändningar vilket gick helt åt helvete haha. Han blev dock ganska lösgjord och kort av det lilla vi fick till men annars gick han mest bakåt... Jaja, jag är helt okej nöjd med passet ändå!
 
Lördag: 
På morgonen red jag lektion för Evelina tillsammans med Bailey. Vi jobbade en massa på ställningen och hans sidor så att han verkligen formade sig. Han blev riktigt fin faktiskt! Vi red en massa galopp, både förvänd och rättvänd, han var pigg och jag var trött ;) Ingen bra kombo. Haha nej men Bailey var superfin, jag var på honom hela tiden om att han hela tiden skulle vara aktiv i galoppen och inte sega som han lätt gör för då bryter han av på en femöring. Vi ska försöka boka in en till lektion i veckan innan tävlingen, får se om det eventuellt finns tid på torsdag.
Efter träningen var det stallmöte och vi fick 100% ett klart besked om att vi får åka på tävling i helgen! Vi har nämligen haft en sjuk häst i stallet och varit isolerade i några veckor men nästa vecka "öppnar" vi igen! 
På kvällen åkte jag hem till Clara där jag sov över. Vi hade en supertrevlig kväll!
 
Söndag:
Vaknade då hos Clara imorse. Vi tog en ganska lång sovmorgon och var hemma en bra stund och bara kollade på film osv. Vid 1 åkte vi mot hööks och Malin & Clara handlade en del, jag plockade upp foder till våra hästar.
Adam rider idag Bailey så för mig blev det en stallfri dag!
 
VET NI VAD FÖRRESTEN! Världens finaste ponnyprinsessa Kiwi gjorde igår sin tävlingsdebut med sin nya ägare. Kiwis första tävling på ca 9 månader och hon kammar hem en andraplacering! Ååhh vad jag blir glad och stolt över min prinsessa, hon är världens bästa!
//Hedda
Kiwi och jag på Hufvudsta 2013!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback