Salza

Nu ikväll har jag som sagt varit iväg på ett annat stall och provridit en häst jag om det gick bra skulle bli medryttare på.
Det gick jättebra så från och med nu har jag en ny kompis, eller ja jag hoppas vi ska bli kompisar iallafall haha. ;) Hästen heter Salza och står här i Vallentuna så det är hyffsat nära ändå. 7 årigt dressyrsto som också tycker om att hoppa, typ som jag! ;) Hon är sent tagen och inriden som 5-åring så hon utbildas iprincip fortfarande men gud vad fin hon var att rida! Hon är dessutom rätt stor vilket är bra eftersom jag är så lång ;)
 
Linnea som ägaren heter red en stund först och sen fick jag rida med Linneas hjälp från marken med tips och övningar att göra. Mjuk och fin häst med egen framåtbjudning och svarar bra för skänkel och är väldigt lydig. Världens skönaste galopp enligt mig måste jag lägga till haha.
 
Ridningen gick som sagt bra och efter det fixade vi iordning henne tillsammans och var kvar en stund efter det och sen åkte jag hem.
 
Jag kommer att rida henne ca 2-3 gånger i veckan beroende på schemat för varje vecka osv men det ska iaf bli hur kul som helst! Redan imorgon ska jag tillbaka och rida och då ska Linnea vara med mig vilket känns tryggt. Sedan kommer jag ta henne några dagar i veckan. Ibland mer och ibland mindre beroende på schema.
 
Mamma filmade lite idag medans jag red men herregud säger jag bara... Ska nog ha en filmkurs för mamma.. ;) Ett klipp på typ 4 sekunder när jag fixar stiglädret och sen en enda film på 13 MINUTER!! Och ca 90% av filmen var i oskärpa, kul va ;) Hahah men fick några suddiga screenshots iaf så jag har något att visa från idag!
 
//Carro
 
Såhär ser föresten stövlarna ut! Sjukt nöjd även fast jag endast ridit tre gånger med dem!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback