Helgen

Har inte alls haft tid för bloggen nu i helgen tyvärr men här är en liten sammanfattning om vad som har hänt :)
 
Fredag: Dressyrspecial på Veda. Jag red Jim och vi red för Lena. Skitbra och nyttig lektion och det gick också väldigt väldigt bra. Jimpan var superfin hela passet verkligen! På slutet blev han lite trött och då blev galoppen svår men han skötte sig super! Kommer inte helt ihåg allt från passet men det gick iaf väldigt bra!
 
Lördag: Var hos Hedda tidigt och då åkte vi till torsholma. Det kommer väl Hedda skriva om men jag fotade henne och hjälpte till i stallet, sen åkte vi hem till henne, var hemma en stund. Sen en roadtrip i bilen och sen hemma igen. Vi spelade in smoothiechallenge men vettefan om jag vill lägga upp den xD Var hos hedda hela kvällen och sov över där.
 
Söndag: Jobbade i stallet mellan 7-16 med Hedda och det gick väl bra. Utsläppet på morgonen var kaos haha, inte en enda häst ville gå ut. Vi har ju ett system på Veda när vi släpper ut ridskolehästarna att de springer lösa ut till hagen. Hagens grind är ju i koppling till stallet så vi behöver bara öppna dörren och grinden bakom dörren och sen springer hästarna in och ut själva. Idag ville ingen gå ut dock, tvärnit i stallgången, på stallplanen, alla gick in i varandras boxar osv. Insläppet gick dock som smör. Tog 2 minuter kanske och alla sprang rätt in i sin box och spilta. Resten av jobbet gick bra iaf.
 
Imorgon börjar skolan igen och jag är verkligen inte taggad alls men ska sova snart så jag orkar imorgon. ;)
//Carro



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback