Gårdagen

Igår red jag ett lugnare dressyrpass, jag red i hoppsadeln så det var svårt att göra något riktigt ordentligt. Som ni kanske vet har Bailey ingen egen dressyrsadel ännu, vi har fått låna Tuckes ett tag och igår skulle de rida samtidigt som mig och då blev det hoppsadeln istället. Förhoppningsvis får vi nog snart hem en dressyrsadel till honom vilket ska bli superskönt! 
Bailey gick hur som helst ganska bra igår, han var pigg och framåt som vanligt men jag fick verkligen grepp om yttersidan! Galoppen hade jag behövt jobba lite mer med men det fanns inte tid då ridhuset var bokat så jag blev tvungen att runda av tidigare än tänkt.
Men men, jag är nöjd över ridpasset med tanke på att jag verkligen inte kan rida dressyr i hoppsadlar haha, helt galet svårt och känns helt fel... 
Idag blir det nog en kort uteritt om det är ljust ute när vi kommer till stallet, ska ikväll också försöka ladda över alla bilder jag har, de senaste dagarna har jag inte kunnat ladda upp några alls men jag ska försöka igen snart ;)
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback