Dag 19. Mitt stall, vilka hästar finns, hur det ser ut osv

"Mitt" stall är ju då ganska stort, 30 boxplatser som nästan alltid är fulla.
Hur det ser ni ju på bilderna nedanför som är tagna av Carro Kjellström som även hon står på Thorsholma. Men hästarna på Thorsholma är väldigt blandade, alla håller på med olika grejer, mycket dressyr, hoppning och körning, några skogsmullar och sen nån som håller på med western osv osv. Det är väääldigt blandat.
Alla hästar jag ridit/rider står ju där, dvs Pelle, Fresia, Tucke, Challe osv och sen självklart också våra 2 hästar.
Jag tänker inte måla upp stallet och visa vart alla står då det tar så lång tid och jag har verkligen ingen koll alls hur det ser ut på andra sidan, vill någon gärna se vart alla hästar står kan ni kommentera så kan jag kanske fixa ;) 
 
Men på Thorsholma har vi dessutom ett relativt stort ridhus på kanske 25x60? Har inte jättebra koll på måtten men något liknande kanske. Sen har vi en utebana som är snäppet större. Vi har även en gräsbana vi kan rida på, det var våran utebana innan den nya byggdes för några år sen. Gräsbanan är nog kanske lika stor som sandbanan. 
Vi har 2 stora fält vi får rida på och sen även 3 stora stubbåkrar till hösten, eller ja det är nog ännu fler fält och åkrar men jag har inte världens bästa koll. Ridvägar finns det inte sååå bra av utan vi får hålla oss på grusvägarna. Vill vi ha stigar får vi rida över vägen vilket inte är så kul då bilarna kör ganska fort och då vill man inte vara där ute själv ifall man ramlar av och hästen springer hem ensam över vägen.. ;) 
Men jag tycker att Thorsholma är ett toppenstall, men precis som med alla andra stall finns det ju en del nackdelar... Man ska ju alltid klaga på nåt!
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback