Noll motivation

Har verkligen lägsta suget någonsin på att blogga och skriva här varje dag... Men tänkte iaf berättade att jag lever och om de senaste dagarna.
 
I fredags red jag Salza och joggade lite i ridhuset. Hon var rätt trött i traven men galoppen däremot var superbra och hon gjorde grymma enkla byten och var toppen där. Inte mycket mer att säga haha..
 
I lördags var jag på Veda hela dagen och stod på banan under alla klasserna på Runhoppet. Kom hem vid 19-20 tiden och gick direkt och la mig.
 
Idag var jag hos Salza vid 3 tiden. Red ett intensivt dressyrpass i ca 40 min och hon var suuuperfin! Red lite vägar ur LA:3 för att känna lite på dem och hon var verkligen jättefin! Mjuk och lätt i handen så kunde fokusera mer på andra saker. Hon var fortfarande aningen seg i traven men bättre än i fredags. I galoppen red jag lite uppridningar med halt och sen trav och dem har nog aldrig varit så raka som idag haha! Ska träna mera på dem men idag var dem faktiskt riktigt bra! Sen red jag lite förvänd galopp på båge och den satt bra redan från start- som den brukar göra på henne. Även lite övergångar tränade vi.
 
Efter passet skrittade jag ut en sväng och sen pyssel i stallet. Duschade av hela henne som var dränkt i svett.. Ridhuset var säkert 25 grader, även fast båda dörrarna var öppna för att släppa in luft. Men trots värmen jobbade hon på superbra idag och var jätteduktig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback