Kvällen

Idag vid 5-tiden var jag hos Salza. Tog in henne och hagkompisen Caramelle- tog av täcken och skydd och kollade skor och efter skador eller sår på dem båda. Därefter fixade jag Salza som blev lite midsommarfin med en blomma i pannan och lite i manen, haha ;)

Red ett joggingpass i ridhuset i kanske 30 minuter och hon var superfin. Ingen graman idag och hon var lätt och mjuk i handen. Red mest runt lite och tränade övergångar och några uppridningar som fortfarande är TOKvingliga haha. Måste verkligen träna på dem mer! Särskillt i igångsättningen från halten, då sladdar vi både åt det ena och det andra hållet.

Galoppen var också jättefin, tog lite på volterna, några övergångar och en förvänd galopp i båda varven, sen fick det räcka. Travade av henne och skrittade sen av utomhus.
Efter ridningen när jag stod och pysslade med henne tänkte jag på hur hon var första gången jag var där jämfört med idag.

När jag skulle hämta henne i boxen vände hon rumpan till och drog bak öronen. Nu kommer hon fram till mig med öronen framåt och följer snällt med ut.
När jag borstade på henne tog hon ut bakbenet och sparkade rakt ut, typ som ett försök att "få bort" mig, och hon trampade runt precis hela tiden när jag borstade. Nu står hon helt blickstilla precis hela tiden när jag gör iordning henne.
När jag klappade henne i ansiktet så kunde jag förvänta mig att hon skulle kasta iväg huvudet, dra bak öronen eller försöka bita. Nu kan hon stå med pannan lutad mot mig medan jag typ kramar hennes huvud i flera minuter och bara mysa.

Hon har blivit så himla snäll och framför allt tror jag hon lärt känna mig nu och har "accepterat" mig, vilket är jätteskönt. Innerst inne i fuxsto't så är det faktiskt ett väldigt fint hjärta ;) ❤️

Mamma var med idag och fotade lite, dem bilderna får ni se imorgon om jag hinner ladda upp!
Lägger upp en gammal bild så länge. Eller ja gammal och gammal- från förra veckan ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback