Torsdag

Adam joggade idag Bailey i ridhuset och det gick super, jag hjälpte honom lite från marken, eller ja marken var det nog inte, jag satt på Pelle samtidigt ;) 
Men jag red då som sagt Pelle i ridhuset. Han kändes riktigt bra faktiskt, superkul! Jobbade mest lösgörande och lite skänkelvikningar. Han var ganska sur och arg och ville väll helst slippa men man får kompromissa lite så går det bra. 
I galoppen var han superfin idag, vi kunde för första gången på evigheter faktiskt göra ett byte utan att riskera livet haha. Nej men de senaste veckorna har bytena blivit katastof, antingen har han bara skenat över hela ridhuset och byter inte alls, eller så byter han till korsgalopp och sticker iväg efteråt, vissa pass har jag inte ens kunnat prova att göra ett enda. Men idag kunde jag faktiskt byta utan att det gick helt åt skogen. Dock blev det inte rent utan han bytte först fram och sen bak i steget efteråt men det var jag som var väldigt otydlig men han var fortfarande helt lugn och efteråt kunde jag snabbt ta tillbaka honom!
Jag travade av länge i en superfin form, låg och rund utan att han blev stark, skrittade därefter i ca 15 minuter medan jag hjälpte Adam så det blev ett pass totalt på kanske 45 minuter men kanske 25 med ridning.
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback