Torsdag

Har helt glömt bort bloggen den här veckan kan jag säga... Tur att inställda räddar uppdateringen lite ;)
Men om 15 minuter ska jag börja gå till bussen och sen åka till skolan. Bara två enkla lektioner idag så det är superchill. 
 
I tisdags red jag Jim och vi hade dressyr. Vi fortsatte träna på samma som förra veckan med bommarna och skänkelvikningen, sen galoppjobb på volter och lite framdelsvändningar. 
Första 40 minuterna var Jim faktiskt väldigt fin! Han bråkade nästan ingenting i övergångarna från skritt-trav och gick jämnt och lyssnade hela tiden. Galoppen var suuupersuperbra! Högergaloppen är super nu, han lyssnar på fattningen och jag kan rida i jättekort galopp eller öka på när jag vill och han är fortfarande i stadig form. Vänstergaloppen är lite svårare med fattningen samt att få honom lika rund som i höger men den börjar också bli bra nu! Sista 20 minuterna av lektionen började han bli trött och flåsig och då blir det som det brukar bli när han blir trött, att han slänger med huvudet och drar iväg lite och blir lite studsig. Men annars är jag nöjd med honom.
 
Något sjukt svårt på Jim är övergångarna från galopp-trav och trav-skritt eller halt. Han blir stark och drar ut halsen och huvudet och sen blir det supersvårt, så det är något vi verkligen måste träna och lägga fokus på framöver.
//Carro
gammal bild från i somras



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback