Sista lovdagen

 Idag är allra sista dagen på lovet, känns både skönt att komma tillbaka till vardagen men ändå trist då lov är såå skönt. Detta lov har jag varit i stallet och ridit exakt varje dag. Eller njaa red alla dagar utom 2 - de dagarna jobbade jag i stallet 7-16 ;) Har verkligen tränat massor med min ridning och haft jättekul med både Pelle och Bailey. Jag har varit i stallet mellan 3 och 8 timmar varje dag, har verkligen inte legat på latsidan detta lov... ;)
Men idag är första dagen där jag inte har Pelle, känns konstigt att helt plötligt släppa fokuset på honom och lägga allt på Bailey och Queen. Självklart kommer jag ju fortsätta med Pelle men inte varje dag utan det blir 2-4 dagar i veckan precis förut. Vilan från honom blir inte långvarig, fredag-söndag är han min igen ;) 
Idag kommer Adam rida ett dressyrpass på Bailey, kanske mamma eller jag hjälper honom. Queen skoddes imorse så det kan hända att mamma hann mocka nån box då, alltså blir det inte jättehårt jobb i stallet ikväll. Eventuellt åker vi även till sadelmagasinet senare idag och hämtar upp vår sadel, visar isåfall bild på den senare, skitsnygg är den! 
 
Carro åkte hem tidigt imorse och efter det sov jag en stund till, gick upp och sprang en stund och nu gör jag ingenting, ska fixa lite med bloggen och sånt, kul kul, haha nej men ni får mer uppdatering ikväll!
//Hedda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback