Helgens planer

FREDAG: Kommer hem från skolan runt kanske 4 och åker sen raka vägen till stallet för att rida Bailey. Han ska skrittas/småjoggas lite. Bara så att han får röra på sig men ändå ta det lugnt inför helgens hoppkurs på Benhamra. Blir nog bara 30 minuter i ridhuset eller ute om det går med skritt i en låg form och eventuellt lite trav om det går. Efter stallet åker jag vidare mot nästa stall (veda) för dressyrspecial. 
LÖRDAG: Jobbar hela dagen i stallet, 7-16 så det blir en dag utan så mycket liveuppdatering. Carro ska rida efter 4 så jag får se om jag åker hem och hämtar grejer imellan eller om jag måste ha med dem till stallet redan på morgonen. Är jag kvar i stallet så fotar jag nog tjejerna lite när de rider. Anledningen till att kanske inte kan åka hem imellan är för att Adam är iväg på träning men vi vet ännu inte när så de kanske är borta då, jaja lite luddigt men men. På kvällen åker vi hem till Carro och sover där.
SÖNDAG: På morgonen åker vi iväg till Tyresö för ponnycup, jag fotar och hejar, därefter åker vi hem till veda och tjejerna rider sin ponnycupsmatch fast på hemmaplan, fotar även här och hejer såklart. Det är sista dressyrmatchen för säsongen om det inte blir semifinal eller final!
//Hedda
Haha såhär började mina ponnycups år, tror detta var min första dressyrmatch, B-ponny på Tungelsta. Alla åren innan dessa hade jag bara hoppat.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback