Bye bye money

I samma stund som jag bytte de vita ridbyxorna så tog jag också mått på mina ben för att ev. köpa ett par stövlar. Jag har ju lite speciella ben haha ;) Helt omöjligt att hitta färdiga stövlar som passar perfekt så jag har inget annat val än att måttbeställa för en jävla massa pengar. Antingen det eller köpa nya för typ 2000 vart annat år som dessutom inte sitter helt bra. Det tog ett tag att fixa alla mått då jag behöver lixom väldigt höga, ganska smala runt foten och vaden men bred i foten och i rätt storlek där men tillslut hittade dem några färdiga mått som de kunde ta hem till leverans och så ska vi se om de passar. Om dessa inte passar är det för att den är för smal runt vaden då de endast fanns en som var 1 cm för smalt än vad vi hade mätt att jag skulle ha men personalen sa att vi skulle testa dem och se. Stövlar töjs ju ändå ut en bit när man använder dem. Så om någon vecka ska vi tillbaka och prova, passar ej dem blir det vänta i typ 10 veckor på nästa och verkligen hoppas att dessa passar.
 
De jag har tittat på nu kostar inte direkt lite, men jag betalar varenda öre själv så det är ingenting om att vara bortskämd nu... Jag har tjänat in varenda krona så någonting vettigt måste jag ju lägga pengarna på ahaha..
 
Men de är iaf ett par dressyr stövlar från De Niro som jag är inne på och jag hoppas såklart att dem passar så att jag en gång för alla kan ha ett par stövlar som passar!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback