Tävlingen igår

Okej många av er nog redan kollat equipe och skrattat åt procenten så jag kan redan nu säga att det var sjukt orättvist bedömt.
I LB så gjorde jag väldigt många fel, jag började med att ha honom alldeles för kort i formen vilket gjorde honom spänd och han knäppte av i nacken imellanåt. Jag vet verkligen inte vad det var men jag låste handen i något kontsigt läge vilket jag aldrig gjort förut på Bailey. Men jag red hur som helst som jag gjorde när jag skulle tävla som 12åring, jag red för att vinna och allt bara sket sig haha. Nej men som sagt hade jag honom för kort vilket ledde till många missar så som att han sköt in baken osv. Vi fick 57% vilket vi verkligen inte var värda, blev ganska rejält nerdömd, domaren kan omöjligt ha gillat Bailey's typ.
 
I LA gjorde vi som domaren tyckte vi borde gjort, vi la ner honom i formen så att hon fick upp ryggen rejält mer än innan. Travprogrammet var SÅÅÅ bra, gjorde en liten vägmiss men annars var allt helt perfekt. Ändå fick jag 5or och 6or genom hela vilket jag verkligen inte förstår. Travökningarna var jättefina men ändå fick vi kommentarer om att han kunde länga mer, garvar bara åt den kommentaren då det är så sjukt fel haha. Klart han KAN länga mer men det var fasen mycket han längde nu också, vi snackar liksom en lokal LA...
I galoppen råkade han dock länga tungan över bettet så han slog ifrån sig då och då. Att han slår upp huvudet en gång i en annars perfekt volt förjtänade tydligen en 4a vilket kändes sådär. 
Men men fick pinsamma 54% vilket jag absolut inte förtjänade. Jag är SÅÅÅ nöjd över travprogrammet och där blev jag brutalt nerdömd, i galoppen förjänade jag ju nerdrag för missarna men verkligen inte så mycket...
 
Jag brukar inte annars skylla så mycket på domaren men fasen nu blev jag verkligen nerdömd. Red för henne på Kiwi en gång där det gick rakt åt skogen. Det blev galopp igenom hela travprogrammet och hon fattade fel galopp. Hon skyggade och gick med huvudet i vädret för att gnägga högt åt en kompis på framridningen. Jag fick 62% och blev 4a, vinnaren låg på 64%. Hon gav mig bra poäng för att hon gillade Kiwis typ. Bailey var inget som föll henne i smaken. 
Som ni kanske förstår kommer jag garanterat undvika den domaren i framtiden :) 
Jag är nöjd med LA:1ans travdel, den var amazing så jag är inte sur eller ledsen för gårdagen. Har bara mer erfarenhet i bagaget och om domaren inte gillade oss skiter jag verkigen i men det är synd att få så låga poäng när man förtjänar mer ;)
 
Dessa är en del bilder ifrån LA:1ans framridning. Jag ska rensa och redigera innan resten kommer upp. Bilderna från LB råkade vi fota i RAW så de måste redigeras allihop innan någon kan komma upp här, såå det kommer alltså ta ett litet tag ;)
//Hedda
Tosse är världens finaste, han var så trött efter dagen haha, snacka om att han aldrig slutar kämpa, spelar ingen roll om man ridit 2 klasser och öronen är pissvåta, han ger liksom inte upp förrens man ber honom, han är den bästa. 



Kommentarer
ɑ n n i k ɑ

Så fin!

2015-02-23 @ 17:26:22 | http://blogofphoto.webblogg.se
sofia

Finns det film? :D

Svar: Bara från LA, får se om den kommer upp snart :)
ponnyboken.blogg.se

2015-02-25 @ 23:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback